Blog

Het nieuwe programma zomer 2020

Als gevolg van het coronavirus ondergaat ons programma voor de zomer van 2020 een flinke gedaantewissel. Hier sommen we de belangrijkste aanpassingen op. Kom hier geregeld opnieuw kijken, want we passen dit geregeld aan. Moesten er periodes zijn volgeboekt, bestaat de kans dat we een bijkomende periode inlassen.

Meer lezen
Zo nemen we je deze zomer mee op reis

Als gevolg van het coronavirus ziet reizen er deze zomer toch wel wat anders uit. We leggen hier graag uit hoe wij het aanpakken. 

Meer lezen
Voor singles doen we graag een extraatje

Singles twijfelen wel eens om te reserveren voor een happy groepsvakanties. Niet doen. We hebben je er graag bij. Meer zelfs: we doen voor singles een aantal extra inspanningen.

Meer lezen
Beerse fietst van 9 tot 11 augustus in Parijs

BEERSE – Reisorganisatie Happy Weekends uit Geel daagt inwoners van Beerse en Vlimmeren uit voor een bijzondere fietsdriedaagse. Van 9 tot 11 augustus 2020 nodigt ze hen uit voor een fietsavontuur in Parijs. “Met Happy Weekends willen we mensen verbinden via groepsreizen. In dit geval doen we dat heel lokaal”, zegt zaakvoerder Paul Huysmans van Happy Weekends.

Meer lezen
Happy Weekends legt hand op laatste startplaatsen La Transbaie

GEEL (B) – Reisorganisatie Happy Weekends uit Geel (B) is dit jaar gestart met het aanbieden van loopreizen en laat al meteen van zich spreken. La Transbaie, de jaarlijkse mythische run door de Baai van de Somme (FR), was deze week na een chaotische online verkoop in enkele uren uitverkocht (6.500 lopers), maar Happy Weekends kon de hand leggen op de laatste startbewijzen.

 

Meer lezen
Lopen en fun beleven tijdens La Transbaie, La Champenoise en de Marathon du Vignoble D'Alsace

Al enkele jaren neem ik met een Happy Weekends-team deel aan La Champenoise, een zotte loopwedstrijd door de champagnevelden in de buurt van Epernay (FR). 

Meer lezen

Nieuwsarchief