Kampioen in korte vakanties

Individuele en groepsreizen

Meer reizen

Daarom op weekend met Happy Weekends

  • Alles voor je geregeld, van a tot z
  • Geen reserveringskost, duidelijke prijzen
  • Actief, in prettig gezelschap, plezant anders
  • Verschillende weekends zonder meerprijs voor singles
  • Terrasgarantie: uniek in België en Nederland

Raymond Pulemans (09/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Wij hebben genoten van het fietsen en ook van het zwembad. Het hotel en het eten was goed, blij met ons half pension , Het was leuk. Eddy doet dat ook heel goed Bedankt Paul en Eddy

Christa (07/03/2023)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

Wandelingen goed gevonden. Terugwandeling was iets 'groener'. Hotels waren super, lekker ontbijt en mooie keuzemenu 's avonds. De locatie in Helmond nodigt wel uit om nog een stapje in de wereld te zetten. Bagagevervoer is vlot verlopen. Alleen het weer kon beter, was wel prima wandelweer maar koud.

Benny Van Gils (05/03/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Wij waren super tevreden over deze wandelvakantie. B&B was zeker in orde, propere kamers lekker ontbijt en avondeten hadden niks te kort. En zeer aangename gastheren Sven & Jan. De 3 wandelingen waren ook mooi en goed uitgelegd we zijn niet verkeerd gelopen dat wil al iets zeggen.

Corinne Dielen (05/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Het was een fijne reis met een aangename groep. De omschrijving van de fietstochten was niet heel duidelijk zonder gps. De fietsen waren goed in orde en fijn om mee te rijden. Het hotel was in orde.

lutgarde Geerts (04/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Fijne fiets en wandelvakantie in Lanzarote, super goeie fietsen, en mooie routes. Hotel goed voor de 3 sterren. Heel goede begeleiding van Mia

Dirk Donkers (03/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Hele mooie fietstochten, met hele goede fietsen - heel goed hotel: eten goed en de kamer proper - we konden onze fietsen stallen. Ik had wel verwacht dat we tijdens de fietstochten eenzelfde fluovestje zouden dragen. Dat had misschien net iets veiliger geweest. Het was voor ons een zalige vakantie.

Maria Swinnen (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Organisatie, communicatie en begeleiding van dichtbij kunnen volgen. Alleen maar lof voor de vlotte samenwerking en in het zoeken en aanbieden van oplossingen.

Rita Doms (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Voor onze eerste trip/reis met Happy weekends is het ons 100% meegevallen. Heel fijn georganiseerd. Mia was onze steun en toeverlaat. Eddy een niet te stuiten fietsliefhebber. De groep was heel tof. Het hotel was meer dan goed, het eten was heel lekker, kiezen was soms heel moeilijk. Als ik 1 minpuntje kan bedenken is dat we liever iets sterkere batterijen hadden gehad op de fietsen. Voor de langere fietstochten ( en vooral met veel tegenwind ) kom je maar net toe met de batterij en was je soms verplicht van heel zuinig te rijden om niet met een lege batterij terug te komen. Het is ons altijd gelukt maar was soms toch niet geruststellend. Maar dat is dan ook het enige. Wij hebben beiden enorm van onze vakantie genoten.

lutgarde Geerts (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Fijne fiets en wandelvakantie in Lanzarote, super goeie fietsen, en mooie routes. Hotel goed voor de 3 sterren. Heel goede begeleiding van Mia.

jozef wens (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Voor ons was het een heel geslaagde week !!! Heel mooi gefietst met tegenwind maar ook wind in de rug!! Het waren dan ook super fietsen!
Ook mooi gewandeld en toch nog tijd gehad om te genieten van het hotel en de omgeving met gezellige wandelpromenade met winkels en terrasjes ! Dank u wel aan Mia en Eddy voor de goede uitleg en begeleiding!! Voor herhaling vatbaar misschien op een ander Canarisch eiland!

Paul Verhaegen (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

We hebben genoten van deze fietsreis naar Lanzarote. Het weer was zeer goed met temperaturen boven de 20 graden.(tijdens fietstochten 2X korte regen gehad). De fietstochten waren goed uitgestippeld ( dank u Paul ) en werden nog eens uitgebreid besproken door Eddy (dank u Eddy). Mia zorgde voor de nodige uitleg voor de wandelaars. Vertrek en aankomst werd geregeld door Mia die ons perfect begeleide (dank u Mia). Het verblijf en het reisgezelschap was ook oké en het eten was fantastisch in het hotel. Dus : deze fietsreis is voor herhaling vatbaar.

Jan Allaerts (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Alles ok. Hotel is goed voor een 3 * met lekker eten en goede locatie. Prima begeleiding door Mia en Eddy voor zijn fiets- en wandelschema´s, leuke groep ook!
En zeker voor herhaling vatbaar!

NELE COOLS (28/02/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Zeer fijn verblijf en alles netjes geregeld! Gewoon aanschuiven, dat brengt rust. De wandelingen waren zeer mooi, midden in de natuur. We kwamen zelf geen andere mensen tegen! Heerlijk! Aanrader!

Marie-Louise Coppens (25/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Goede organisatie op een prachtig fietseiland.
Mooie routes uitgestippeld, al waren sommige routes beetje te lang voor sommige mensen.
Ik heb er wel moeite mee dat het hotel niet bij voorbaat gekend is bij de inschrijvingen.
Dit keer kon het hotel beter.

Gaby en Dany (24/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

De keuze van het hotel was een schot in de roos. Goed gelegen dicht bij metrostation Hoche, een mooie nette kamer en als verrassing de vele hartjes en rozenblaadjes. Koppel daaraan een fantastisch en uitgebreid ontbijtbuffet (zelden meegemaakt) en we waren klaar om Parijs te veroveren. Het werden 3 prachtige en weliswaar vermoeiende dagen om nooit te vergeten. Gewoonweg zalig.

Ontdek ons
complete aanbod
fantastische weekends

Bekijk ons aanbod

Met Happy Weekends beleef je een fantastische individuele of groepsreis

Welkom bij de Kampioen in korte vakanties, gespecialiseerd in individuele en groepsvakanties in België en omliggende landen. En in net dat tikkeltje plezant anders.

Als koppel en single indivueel op pad? Kies dan voor een arrangement fietsen of wandelen van hotel naar hotel. Ontdek inspirerende regio's en laat alles voor je organiseren: hotelovernachtingen, routes, bagagevervoer, diner, enz. Zodat jij enkel nog moet genieten, en natuurlijk trappen of stappen.

We hebben voor jou een prachtig programma begeleide reizen in groep. Je reserveert als koppel of single en samen vormen we een geweldig gezelschap. We gaan fietsen, wandelen, een pintje drinken, bezoeken en proeverijen doen, lekker eten en comfortabel overnachten. Kortom: we beleven samen een fijne tijd. Ga je mee fietsen, dan bevestigen we een bordje met je naam en woonplaats aan je fietsstoeltje. Bij wandelen hangt dat kaartje aan je dagrugzak. Zo leer je snel je medereizigers kennen. Voor je het weet, heb je nieuwe vrienden.

Net zo goed creëren voor jou en je gezelschap een weekend op maat (vanaf 6p.). Zeg ons wie jullie zijn, wat jullie willen of zeker niet willen en we toveren een mooi programma uit onze hoed. Aan een prijs waarvoor je het zelf niet kunt organiseren.

Lees meer over ons
Zo helpen we de kinderen van Nepal
Dit doen we voor Cunina