Kampioen in korte vakanties

Daarom op weekend met Happy Weekends

  • Alles voor je geregeld, van a tot z
  • Geen reserveringskost, duidelijke prijzen
  • Actief, in prettig gezelschap, plezant anders
  • Verschillende weekends zonder meerprijs voor singles
  • Terrasgarantie: uniek in België en Nederland

Guy en Rita (03/08/2020)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Heel mooie streek, weidse landschappen, de ritten waren bijzonder goed voorbereid en uitgekiend door gids Luc. Petje af! Happy Weekends zorgde voor onberispelijke veiligheidsmaatregelen in de bus. Ook fietsend verliep alles correct en veilig. Het waren mooie dagen!

Monique & Willy (02/08/2020)

Weekend: Elfsteden Fietsweekend Friesland 2020

We hebben enorm genoten van de coronaproof Elfsteden Fietsvakantie met Amelandse uitbreiding. De fietstochten, de stops onderweg, de maaltijden in de hotels en onderweg, de stadswandeling in Leeuwarden, de sfeer in de groep,... alles was gewoon prima!
1 minpuntje: Onze hotelkamer (112) in Leeuwarden is dringend aan een grondige renovatie toe.
We gaan dit zeker nog terugdoen zonder corona, zodat we toch meer contact kunnen hebben met de andere deelnemers.
Happy Weekends: een toporganisatie!
En denk erom: Bûter, brea en griene tsiis, wa't dat net sizze kin is gjin oprjochte Fries.

Christa Damen (02/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

Schitterende fietsvakantie gehad in Nederland (Asten, Deurne, Helmond). Prima hotels, verzorgde maaltijden, heel mooie fietstochten, goede service.
Een sterke aanrader!

Mia (01/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

Ons groepje heeft erg genoten van het fietsarrangement in de Peel. Mooie fietsroutes en wisselende landschappen met kanalen, heide en bossen.
's Avonds heerlijk tafelen in goede hotels.
Zeker een aanrader!

Rina, Alain en Hendrik (01/08/2020)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

De wandelvakantie in de Peel was geslaagd. De verwelkoming en de hotels waren heel goed. De bedden waren in hotel Plein vijf het beste (staat ook op hun website, maar dit is dus echt waar)! Dit geldt ook voor het bed dat bijgezet was op de kamer voor onze zoon.
Door de uitgestippelde route werd je verrast door de vele natuur en de leuke wandelroutes die Nederland rijk is. Regelmatig kom je een bank tegen waar je je lunchpakket kan opeten of gewoon even kan uitrusten en genieten van de natuur.
Bagagevervoer liep goed. Die stond altijd netjes te wachten op ons aan het volgend hotel.
Door het arrangement kon je zorgeloos aan tafel en genieten van het 3-gangenmenu.
Wij hebben er alvast van genoten!

Weyers Ronny en Slegers Conny (25/07/2020)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

We hebben genoten van wandelen van hotel naar hotel. Alles was tip top in orde, mooie wandelingen ook de overnachtingen en eten waren meer dan oke. De kaart met alle knooppunten is zeer handig, we hebben deze toch een paar keer moeten bekijken.

Frank en Lucrèce (23/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

We hebben genoten van een mooie fietsvakantie in de Peel. De fietsrouten toonden ons een diversiteit van landschappen en lieten ons ook kennismaken met enkele bijzonderheden (uitkijktoren, natuurbegraafplaats, klok en peelmuseum …). Het was ook aangenaam om tips te krijgen i.v.m. horecagelegenheden op de route. Een aanrader!
Proficiat aan jullie organisatie en voor jullie bijdrage aan Transplantoux!

Andre en Mie (21/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Een topvakantie in eigen land. Af en toe wat steile hellingen en serieuze afdalingen. Chapeau voor de niet e-bikers.
Genoten van de mooie landschappen en vooral van het leuke gezelschap
Bedankt voor de goede fietsbegeleiding.

Maria (20/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Wat een deugddoende fietsvakantie was dat: schone natuur aan de Moezelvallei + zonnig weertje + lekkere snacks op de stopplaatsen + goe compagnieke + goeie gids Jan + mooie fietsroutes + fris moezelwijntje. Meer moet dat niet zijn :-) Dit was 'de Moezel compleet' . En in Duitsland worden terecht de juiste Corona-maatregelen genomen. SUPER genoten. Op naar 't volgende!

Hilde Michiels (20/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

Heerlijke fietsvakantie in een mooie streek met voldoende afwisseling tussen rust en gezellige stadjes. Heerlijk gegeten.

Eli en Ria (19/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Zalig gefietst in de Oostkantons met de prachtige landschappen. Wegens soms opeenvolgend vals plat en enkele stevigere hellingen is een e-bike toch aangereden. Aangenaam gezelschap en goede sfeer, vlot verloop van elke dag, goed georganiseerd en vlotjes en creatief voortdurend in goede banen geleid door topgids Eddy en zijn echtgenote Anita. Hartelijk dank hiervoor!

Geboers Guido (19/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

We hebben ons goed geamuseerd.
Mooie fietsritten gedaan en het gezelschap was prima.
Ook onze begeleider Eddy was top.

Ivo Van de Broek (19/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

We hebben drie hotels aangedaan. Twee ervan waren opperbest: het eerste en het laatste. Zeer fijn en vriendelijk onthaal. Knappe, afgesloten fietsberging die toegankelijk was met de kaart. Op de kamer zelf waren voldoende stopcontacten voorzien.
Bij hotel Plein Vijf was het in vergelijking met de twee andere wel iets minder: op de eerste plaats de fietsberging, een afdak met te weinig plaats doordat de plaatsen werden ingenomen door de fietsen van het hotel zelf. De ontbijt- en lunchruimte waren ook minder gezellig als bij de twee andere. De badkamer en het apart toilet vonden we aangenaam.
In zijn geheel gezien waren het prachtige dagen: fietsend door de natuur, goed bewegwijzerd! Zeker aan te raden aan andere fietsminnende mensen.

André en Hilda (17/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Wij hebben 4 dagen genoten van de fijne fietsvakantie in de Oostkantons met mooie uitzichten. Een echte aanrader om te gaan fietsen met een uitstekende gids (Eddy en vrouw Anita).
We hebben lekker gegeten in het Lindenhof en onderweg een goede lunchmenu.
Het is goed geregeld door Happy Weekends.

Jef en Erna (16/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Fietsen in de Oostkantons over de oude spoorbanen is beslist een aanrader! Rustige fietswegen door een prachtig en zuiver landschap. Uitstekend hotel, 's avonds en onderweg lekker eten en dit alles onder leiding van een deskundige gids Eddy. Kortom een schot in de fietsroos; goe bezig Happy Weekends.

Ontdek ons
complete aanbod
fantastische weekends

Bekijk ons aanbod

Met Happy Weekends beleef je een fantastische groepsreis

Je hebt een drukke job of je smult van het leven. Je wil er eens even tussenuit. Staat open voor nieuwe contacten en nieuwe vrienden. En je geniet ervan dat alles voor je is geregeld. Dan is Happy Weekends helemaal voor jou.

Lekker actief in de buitenlucht, leuk gezelschap, toffe sfeer. Maar ook comfortabel overnachten en fijne maaltijden. En af en toe een verrassing. Dat maakt Happy Weekends net dat tikkeltje plezant anders.

De groepsreizen van Happy Weekends zijn met veel kennis, liefde en toewijding samengesteld. Onze ‘happy hosts’ (lees: begeleiders) maken die nog meer bijzonder.

Als enige in België en Nederland biedt Happy Weekends een terrasgarantie. Bij elke groepsreis laten we je een tof terrasje ontdekken. Je bent tenslotte op weekend, niet?

Lees meer over ons
Samen bouwen we een nieuwe klas in Haïti
Dit doen we voor Cunina