Lopen en fun beleven tijdens La Transbaie, La Champenoise en de Marathon du Vignoble D'Alsace

04 januari 2020

Al enkele jaren neem ik met een Happy Weekends-team deel aan La Champenoise, een zotte loopwedstrijd door de champagnevelden in de buurt van Epernay (FR). 

Wie al met ons meeging, zal bevestigen dat deelnemen ongelooflijk plezant is. De sfeer onder de lopers uit heel de wereld, de champagnebevoorrading onderweg, de trommelaars in de dorpjes waar je passeert. Het blijft een geweldige ervaring.
 
Rond de funrun bouwen we een compleet programma met bezoeken aan een champagnehuis, een workshop champagne proeven, een BBQ bij een champagneboer, enz. 
 
Hier ontdek je het champagneprogramma van 30 mei tot 1 juni 2020 (Pinksterweekend) en je bent van harte uitgenodigd om Team Happy Weekends tijdens La Champenoise te vervoegen. We zijn trouwens al met een 25-tal lopers.
 
Volgend jaar voegen we aan ons programma 2 hoogst aangename loopwedstrijden toe: 

1. Op 25 en 26 april trekken we naar de Baai van de Somme in Frankrijk voor de deelname aan La Transbaie, een loopwedstrijd van Saint-Valéry naar Le Crotoy en terug, dwars door de wondermooie Baai. Check hier ons programma en let vooral op de foto’s, die een mooi beeld geven van wat je te wachten staat. 

2. Van 19 tot 21 juni zet onze autocar koers richting Straatsburg voor deelname aan de halve Marathon du Vignoble D’Alsace (of kies voor de 10 km). De belangrijkste ingrediënten: lopen door de wijngaarden, lekkere streekproducten met wijn onderweg, dolle pret met de andere deelnemers. Hier vind je ons volledige arrangement

Aan La Transbaie (26 april) mogen jaarlijks maximum 6.500 lopers deelnemen. Het event, dat live wordt uitgezonden op de Franse televisie, was dit jaar in enkele uren uitverkocht. Wij hebben nog startbewijzen voor wie snel reserveert. Nu doen!

Paul Huysmans
Oprichter Happy Weekends

Deel dit bericht