Een weekend met je maten op maat

Je kent het wel. We gaan met de familie, het bedrijf, de vriendengroep, een paar andere koppels of met de club op weekend. Maar waar gaan we naartoe? En wie gaat dat regelen? En wat gaan we daar doen? Een telefoontje of mailtje naar Happy Weekends en dat komt prima voor mekaar.

Oprichter Paul Huysmans van Happy Weekends trok als journalist 7 jaar lang elke maand naar bestemmingen in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Engeland om er toeristische reportages over te schrijven. Hij ging niet alleen op verkenning in de streek maar bleef er ook overnachten in toffe hotels en B&B’s. Met die toeristische bagage bouwt hij nu jouw weekend op maat.

Een weekend op maat bestel je vanaf 10 personen. Een maximum is er niet. En ook hier geen vervelende boekings- of reserveringskost. De prijs is de prijs, punt uit. Ook bij jouw weekend op maat doneren we 10 cent per 10 euro aan Cunina.

Om je zo goed mogelijk te kunnen bedienen, vragen we een aantal gegevens. Moest het nodig zijn, bellen we nog op voor bijkomende informatie. Aansluitend ontvang je een voorstel op maat.

Invulformulier

Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Voorkeuren
Opmerking

We staan je ook graag te woord wanneer je belt naar 014 75 71 16. Of geef je telefoonnummer door en we bellen jou terug wanneer het je past.

Een voorbeeld

De familie H. uit A. gaat jaarlijks met 6 koppels op weekend. Ze contacteerden Happy Weekends met de vraag naar een voorstel. Aandachtspunten: ze willen maximum een uur met de auto rijden, overnachten moet in een gezellig hotel of B&B, ze willen een dagje fietsen en een middag wandelen en op zaterdagavond gaan ze graag buitenshuis een pintje drinken.

Happy Weekends vond voor hen een toffe B&B in Haspengouw met 6 kamers, dus die is helemaal voor hen. Vrijdagavond bij het toekomen worden ze ontvangen met een streekbiertje en schuiven ze aan tafel voor een streekproductenmenu. Na een uitgebreid ontbijt springen ze zaterdag op de fiets voor een uitgestippelde route die hen langs boomgaarden en door pittoreske dorpjes brengt. Een aantal brengt de fiets mee, voor de anderen staat een huurfiets klaar. Onderweg bezoeken ze in Sint-Truiden een brouwerij en genieten ze na op het terras (de terrasgarantie geldt ook bij de weekends op maat!). ’s Avonds schuiven ze opnieuw de benen onder tafel in de B&B voor een 3-gangendiner en zoeken ze vervolgens het dorpscafé op. Na het ontbijt op zondagochtend trekken ze hun wandelschoenen aan voor een tocht van een 10-tal km. Vanuit de B&B nemen ze een picknick mee. Tegen 16 uur zijn ze weer terug en kunnen ze terugblikken op een fantastisch weekend.

Ze betalen hiervoor € 199 p.p., zo goed als alles inbegrepen (de pintjes in het dorpscafé niet).

Ook interesse in zo’n weekend op maat? Vul het formulier hierboven in, bel 014 75 71 16 of stuur een mailtje naar info@happyweekends.be.