Ervaringen met reizen van Happy Weekends

Wat zijn de ervaringen van anderen met Happy Weekends? Je leest ze hieronder.
Zelf een review schrijven? Tof! Dat kan op de beoordelingspagina.

Naar beoordelingspagina

Gemiddelde beoordeling:

625 beoordelingen

Marijke Delrue (22/09/2023)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Het was super. We gaan in februari mee naar Lanzarote, hopelijk is het even leuk.
Groetjes, Marijke en Didier

Leen Braem (21/09/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Wouw tof geweldig prachtig niets op te zeggen.11 op 10 voor ons

Leo Van den Brandt (19/09/2023)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Als het hotel langs het knoopputen route ligt , is het wel gemakkelijker. Voor de rest was het weer dik in orde en een leuke variatie in de dagindeling. Proficiat aan het Happy Weekends team .

Martin Poesen (18/09/2023)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Goed uitgewerkte reis. Voor herhaling vatbaar.

Vicky Vanreusel (18/09/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Fietsvakantie in de Westhoek is een aanrader. Prima organisatie, leuke hotels (waar men duidelijk op de hoogte was van de formule) met vriendelijk personeel en lekker eten. De fietsroutes zijn duidelijk beschreven en ze volgen overwegend rustige, landelijke wegen wat aangenaam fietsen is tussen de velden met mooie vergezichten (wij hadden uitstekend, zonnig weer). De vermelding van bezienswaardigheden, horeca en eventueel openbare toiletten is ook een pluspunt.

Danny Verplancken (18/09/2023)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Het Bierfietsweekend Westhoek was heel leuk ! Op eigen tempo kunnen fietsen vinden wij belangrijk. Het bezoek aan het Hopbedrijf Belhop was leerrijk. Het was een aangename groep !

Magda Hus (18/09/2023)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Heel interssant bij de hopboer en goed biertje.
 

Ronald De Keyzer (17/09/2023)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Alles was goed de ontvangst de activiteiten de fietstochten het hotel: zeer enthousiast

gisela Rottiers (17/09/2023)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Wij hebben een super fijn fietsweekend gehad

José Barreiro (17/09/2023)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Voor ons was alles super goed, Geen opmerking zal het iedereen aanraden top ,

Van Hirtum - Reysens Victor en Lutgarde (13/09/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Net najaarstopper Zonnige groeten uit zeeland achter de rug , enorm genoten van de fietsroutes en de service in het hotel , zeer mooie en rustige streek om te fietsen . In het hotel vriendelijk personeel en het eten en de bediening waren uitstekend . Bedankt aan de uitbaters en personeel en zeker ook aan het happy weekends team . We hebben er van genoten . Victor en Lutgarde

Bieke en Kris (12/09/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Zeer mooie tochten. Routebeschrijvingen met knooppunten en weetjes zijn dik in orde en interessant. Ook goed dat openbare toiletten en horeca vernoemd worden.
Hotels mooi gelegen. Dit smaakt naar meer! Communicatie via mail met Happy Weekends vooraf ging zeer vlot. Tip voor fietsers: best vooraf de knooppuntenkaart kopen, geeft toch een beter overzicht als je wil aanpassen (weg was ergens afgesloten owv een koers, en op gsm nieuw weg uitstippelen is minder handig). Tip voor de organisatie: best de routes op voorhand doormailen, zodat je die al eens op een kaart op de pc kan bekijken en eventueel kan afdrukken voor een "knooppuntenhouder".

Chris Laureyssen (12/09/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Goed hotel, het eten fantastich , zowel de lunch als avond eten. Fijne fietsgroep. Als mede een zeer goede chauffeur en een fantastische gids , Marleen. We hebben ervan genoten.
Groetjes Ludo en Chris.

hilda houtmeyers (12/09/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Zeer goed gevuld en pittig programma met weinig ademruimte en rustmomenten maar we hebben daardoor wel veel gezien en bewonderd, slapen doen we thuis wel! Vele bezienswaardigheden zijn gepasseerd, veel natuur en water hebben we bewonderd, och ik zou de kerken nog vergeten!
Op twee wielen door de wereldhoofdstad van de fiets is geen sinecure, een bijzondere ervaring voor de ene positief voor de andere een mindere . Marleen heeft de groep veilig en wel erdoor geloodst, want het vraagt wel de nodige ervaring en aandacht.
Rest me nog de deelnemers te bedanken voor hun aangenaam gezelschap, Marleen voor de uitmuntende begeleiding en Chris van de firma Coach2Travel voor zijn deskundige stuurtalenten van zijn luxe autocar. Ik kijk alvast uit naar 2024 om " Door de dalen van Tirol" te fietsen

Stella Joren (10/09/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Een topreis met supergoede, leuke, enthousiaste medereizigers, gids en chauffeur.

Laura Lathouwers (10/09/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

We hebben genoten van het landschap, de tochten, de professionele uitleg van Marleen. Zij is zeer onderhoudend maar vooral een lieve dame. Proficiat voor de organisatie. We vertellen het voort. Groeten, Laura

miel de doncker (09/09/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Het was een hele mooie reis. Het programma was goed gevuld, maar dat vonden wij niet erg. Mooie fietstochten gemaakt. Kopenhagen is een fantastische stad om eens gezien te hebben. Voor een meerdaagse city-trip een ideale bestemming..Marleen , jij bent een uitstekende gids. Goed voorbereid, aangename stem om naar te luisteren (en zij luistert ook naar ons). We hadden een heel prettige groep, vele nieuwe vrienden gemaakt. Een volgende reis met Happy Weekend zal er zeker komen. Bedankt Paul en het ganse team.

Betty Van Bouwel (09/09/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Te weinig ontspanning op terras . Liever iets langere vakantie en eventueel een vrije dag ertussen. Kopenhagen beter helemaal te voet en een dagje meer daar dan. Of dat dan op je vrije dag doen.

Etienne Valcke (07/09/2023)

Weekend: Fiets Citytrip Berlijn: Berlin by bike

Voor ons was het een geslaagde reis mooie stad daar houden wij van zo wel van het oude als het nieuwe gedeelte. Ook een goede heen en terugreis met goede bestuurder, en een goede reisleidster . Ook hebben we vernomen dat er een reis naar Denemarken volgend jaar zou komen wild u ons dat zo vlug mogelijk laten geworden. Dank bij voorbaat.

Elfrida Gys (06/09/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

De fietstochten waren mooi ,de sfeer was goed ,de Jan heeft goed z'n best gedaan !
minder goed was :de ligging van het hotel ,vlak naast een drukke weg ,als je op het terras zat ,zat je bijna op straat .Het ontbijt was maar pover ,jougurt in een véél te klein kommetje,waardoor je dikwijls bij moest vragen ,ook het gemeng fruit (klein potje )en dat voor 21 man ! De broodjes waren geen verse (kwamen volgens mij van een warenhuis uit een plastieke zak ) wel een grote propere kamer ,badkamer ook oké. De busreis was prima :goei chauffeurs !! Ik hoop dat je met deze informatie gebaat bent ! Groetjes ,Frieda

Robert Lambrechts (05/09/2023)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Biznishotel zéér goed: mooi gerenoveerd, alle comfort, zeer proper en heel verzorgde, lekker-belgische brasseriekeuken. Ligging langs drukke baan geen groot probleem aangezien airco op de kamers aanwezig.
De routes waren heel goed uitgestippeld en heel mooi langs de Durme en de Schelde, alleen redelijk veel woongebieden… (Huizen kijken ??) . Wel genoeg gastronomie.
Op te merken valt alleszins dat de knooppunten dikwijls ofwel volledig ontbreken, of verkeerd zijn uitgericht ofwel heel slecht zichtbaar waren. Komen daarbij nog de vele omleidingen door openbare werken (nieuwe pijplijnen en waterwerken met steun van Europa ivm klimaatveranderingen en tegen wateroverlast!)
Daar kan Happy Weekends natuurlijk ook niet aan doen, maar een inlichting op voorhand in de map met bijvoorbeeld tips hoe we erop moesten reageren zou wel goed geweest zijn… 

Dianne LEMMENS (31/08/2023)

Weekend: Fiets Citytrip Berlijn: Berlin by bike

Het was een leuke kennismaking met Berlijn! Fijne gids. Met een groep van 26 personen is het in Berlijn stad niet zo gemakkelijk om samen te blijven door de vele verkeerslichten.
Misschien opsplitsen in 2 groepjes (minder op elkaar wachten).

christine van der Meer (30/08/2023)

Weekend: Fiets Citytrip Berlijn: Berlin by bike

Was een prachtig verlof. Heel veel gezien. Aangenaam hotel. Heel goede chauffeur en super toffe gids. Groep voor te fietsen zeker groot genoeg. Is voor herhaling vatbaar.

Willi Müller VVV Waldeifel (30/08/2023)

Arrangement: Feestdeal 50 jaar Waldeifel: 3de nacht gratis (*)

Ich bedanke mich bei Happy Weekends.be (Paul Huysmans und seinem Team) für die hervorragende Zusammenarbeit in diesem Jahr mit der Waldeifel und bedanke mich bei allen Gästen, die an dem Programm in der Waldeifel teilgenommen haben.
Allen wünsche ich eine gute Zeit. Bis bald!
Ihr Willi Müller, Verkehrsverein Waldeifel

Verwimp Guido (30/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Een zeer mooie.fietsvakantie, niets op aan te merkende, een belevenis .

Anita Verstricht (29/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Mischien twee keer stoppen onderweg in plaats van een keer maar voor de rest was alles tot in de puntjes tiptop in orde grtjs Roger

Godelieve Smets (29/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Ontbijt in hotel niet zo goed en personeel onvriendelijk,voor de rest alles prima

Marcel Paeshuyse (28/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

De busreis is prima verlopen. Hotel = Oké. Maaltijden = Oké en voldoende. Fietsroutes: mooi en aangenaam. De afdaling de laatste dag was spannend!!! Wijnproeverij: slechte akoestiek in de kelder. Lekkere wijnen en goede maaltijd. Terugreis en aankomst verliepen vlot. Zeer leuke en gezellige reisgenoten. Tot een volgende.

frans en mariette (27/08/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

onze fietstocht door de Peel van hotel naar hotel was prachtig . Goede hotels vriendelijk personeel verzorgde maaltijden Alles was perfect
Groetjes

Freddy Aerts (27/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Mooie ritten gefietst maar we gingen soms wel wat traag met een gemiddelde van 14,9 met electrische fietsen ,ook vonden we dat Jan een keertje meer mocht omkijken of zijn groep nog compleet was vooral in Bernkastel waar er iemand problemen had met zijn fiets en waar Jan toch even had moeten informeren of iedereen er was alvorens door te rijden na de wandeling met onze fiets door de dorpskern

Agnes Geijsbregts (26/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Top,goede gids misschien ander hotel niet gezellig voor buiten te zitten

leo bogaerts (26/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

organisatie : helemaal oké, laatste dag was fietstocht met felle beklimming , heel goed voor wie aandurfde. Misschien ook alternatieve fietstocht of activiteit voorzien voor wie niet meedoet aan de zware rit. Hotel : oké voor het eten , op de kamer toch graag een koelkastje en dagelijkse aanvulling van douchezeepjes (voor die ene keer dat ik van thuis geen douchezeep had meegenomen). In het algemeen is het voor een 3 sterren hotel misschien ietsje ondermaats . Maar zeker voor herhaling vatbaar , laat maar tijdig weten wat er volgend jaar op de planning staat.

Paul ENGELEN (25/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Wat hebben wij genoten van onze vakantie in de Moezelstreek ! De heen- en terugreis met de bus en de trailer waren top. De fietsroutes van Daun naar Lieser, naar Bernkastel-Kues, Traben-Trarbach en Trittenheim hebben ons positief verrast. Ook de stops voor de lunch waren uitstekend gekozen. Hoewel de “baas” eerder stuur overkwam, bood het hotel ons wat we er van verwachtten. Onze begeleider Jan verdient ook een pluim. Hoewel we enkele routes apart hebben gefietst, heeft hij ons voorbeeldig op het goede spoor geholpen. De gezamenlijke bergetappe - met zo’n 750 hoogtemeters volgens strava - waren voor ons een topmoment. Wij kijken al uit naar het programma van volgend jaar !

Anita Broeckx (24/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Met de luxeautocar afgezet in treinstation Daun voor onze eerste fietsroute Maare Mosel Radweg, met begeleiding van Paul, was een van de mooiste fietsroutes. Jan (ex leerkracht )heeft de volgende fietsroutes Traben-Trabach, en Trittenheim begeleid en heeft ons veel bijgeleerd over fietsen in groep en schakelen voor beklimming. De laatste fietsroute klimmen en dalen was super belevenis, echt een aanrader. Denk dat iedereen in de groep van dezelfde mening was. Wijnproeverij was mooie groepsactiviteit. Hotel was in orde, maar lagen aan de straatzijde langs de drukke weg, konden s’ nachts geen ramen open zetten, eten goed maar voor sommige wat te weinig. We hadden super mooi weer en een fantastisch mooie fietsvakantie! Zeker een aanrader en misschien nog is terug doen volgend jaar!

Vermeer Tonny (24/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

De organisatie voor, tijdens en was zeer goed. Begeleider Jan,, coördineerde prima. Een reis om niet vlug te vergeten. Een minpuntje, er was geen uitzicht op de kamer van het hotel.

Jan Coeckelbergh (24/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

In feite alles prima wat de reis en de activiteiten betreft. Zoals waarschijnlijk velen waren we iets minder tevreden met de nogal stuurse houding van de hoteluitbater.

Diane Janssen (24/08/2023)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Accomodaties van het hotel was goed, de fietstocht prima de begeleiding van Jan was ook prima. Maar het ontbijt en het eten s’avonds heeeel miniem van kwaliteit en de eigenaar kan beter in een andere sector gaan werken!

Herman Verstraelen (21/08/2023)

Weekend: Verrassings Fietsvakantie: Midsummer surprise

goed hotel mooie slaapkamers fantasthisse begeleiding. Het avondeten het ene was beter dan het andere .

May Van Gils (20/08/2023)

Weekend: Verrassings Fietsvakantie: Midsummer surprise

Zalige fietsvakantie. Prima en mooi hotel. Wel duur voor een wijntje bij het eten. Mooie fietstochten . We zijn er volgend jaar weer bij.

René en Rita (20/08/2023)

Weekend: Verrassings Fietsvakantie: Midsummer surprise

Moet ik het nog zeggen weeral een perfecte trip natuurlijk zijn er altijd een paar kleine minpuntjes en dit vonden wij in het hotel 's nachts veel te warm maar voor de rest lekker eten in hotel en de lunches mooie fietstochten goed begeleid door Eddy en Anita en goede uitleg ook leuke kwis gehad en onze andere entertainers. Besluit een goede tocht en op naar de volgende.

Jan Verheyen (19/08/2023)

Weekend: Verrassings Fietsvakantie: Midsummer surprise

hotel zeer ruim en mooi super ontbijt lekker avondeten prima gids bijstand in het duitse kliniek DANK U een mooi parkoer DANK U Jan & Wis

Vera Verheyden (19/08/2023)

Weekend: Verrassings Fietsvakantie: Midsummer surprise

Doordat we maar een rit van 2u met de bus hadden, hadden we de laatste dag tot in de late namiddag kunnen fietsen . Het avondmaal van woensdag ( kip was echt niet lekker en donderdagavond de lasanga was Super)

Jan Castermans (19/08/2023)

Weekend: Verrassings Fietsvakantie: Midsummer surprise

Alles was oké geen punten om te verbeteren !!!

Gerda Van Giel (19/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Echt de moeite om te doen. De fietstochten waren soms wel pittig, maar goed te doen met e-bike. Begeleiding was zeer goed. Fietsen in groep in Kopenhagen vraagt wel de nodige aandacht. Het eten was zeer goed, de laatste avond was wel minder, misschien mede omdat we al zo verwend waren daarvoor.

Joannes Stymans (19/08/2023)

Weekend: Verrassings Fietsvakantie: Midsummer surprise

Perfectie bestaat niet he het was heel ,maar het drinken was niet goedkoop als je al 7,80 euro moet betalen voor een glas wijn dat vond ik erover hoor .maar daar kan happy weekends niets aan doen he. Het eten was heel lekker ,maar er was iemand die bij het eten kroketten moest hebben en heeft ze niet gehad .ze waren op .ik heb ook achter fritten moeten vragen want ze waren er ook niet bij en waren inbegrepen.toen hebben ze nog frieten gebakken maar mijn vlees was al bijna op !!! Kamer heel mooi vooral de badkamer was heel heel mooi groetjes

Karin Coolen (17/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Fijne fietsreis gehad met een fijne, vrolijke groep. Een zeer enthousiaste gids die goed was voorbereid. We hebben veel bijgeleerd over Denemarken. Ook de kleine tips voor het oplossen van simpele fietsproblemen zullen zeker blijven hangen. Het eten was altijd goed en verrassend behalve voor de laatste avond misschien toch iets anders zoeken. Deze was het minst van allen.
 

Lodewijk Sterckx (17/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

De reis, de fietstochten, de groep, de gids Marleen en de chauffeur Chris waren top ! Alles was prima voorbereid. We konden zorgeloos genieten van onze fietsvakantie. We kwamen doodmoe thuis maar waren zeer tevreden !!!

Mia Hillen (16/08/2023)

Arrangement: Zomerpromo 2023: Met de velo door de Baai van de Somme

Onze fietsdriedaagse in Rue was top. De baai van de Somme is een hele mooie omgeving om te fietsen met aangepaste fietspaden die heel mooi en veilig zijn. De B&B en de gastvrouw Stephanie waren buitengewoon. Ons frans is zeker niet best maar bij haar was dat geen probleem. Zij zorgde er wel voor dat alles heel duidelijk was en haar kaasschotels zijn super lekker en verzorgd. Ook de informatie en het knooppuntenplan was dik in orde. Ik kan deze fietsdriedaagse iedereen aanraden.

Fons Van den Bergh (16/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Zeer goede gids, had zich goed voorbereid Kan beter : diner laatste avond in het steak house (We hebben kip gegeten) wel prachtige tafel maar inhoudelijk het minst van alle dagen en waarschijnlijk duur

joannes stymans goos marleen (13/08/2023)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Bij Vlamingen in Oostenrijk is in 1 woord fantastisch, Tina en kris bedankt voor de fantastische 7daagse vakantie .heel hard van jullie en het lekkere ontbijt en het avondeten genoten bedankt jullie zijn super !!!voor herhaling vatbaar .happy weekends ook bedankt voor het mooie aanbod .heel mooie wandelingen van ongeveer 17 a 18 km

Catherine De Wilde (11/08/2023)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Het was idd. "Paris c’est fou". Het deed me denken aan een training behendigheid om te laveren tussen de auto’s, voetgangers en drukke kruispunten. Precies ook een voorbereiding op een triatlon : +/- 130 km fietsen, 24.000 stappen en zwemmen in het zweet met bovenop 1 fikse regenbui. Carl : de sportieve -snelle-gids-kenner van Parijs, friste onze kennis van geschiedenis weer op met leuke anekdotes. In het dagelijkse restaurant mag de kok weer op bijscholing voor de hoofdschotel, de lunches waren TOP. Deze reis blijven organiseren Paul, heb ervan genoten en het was SUPER. Cathie

Marc VAn Rysseghem (10/08/2023)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Veel gezien met veel uitleg van de gids. Minpuntje: iets te snel fietsen voor sommige mensen. Maar wij vonden het wel leuk .

 

Jean pierre en Magda Soetens (10/08/2023)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in Parijs. Onze gids Carl heeft dat zeer goed gedaan en ons overal naartoe gefietst. De restaurants waar we zijn gaan eten, waren gezellig en het eten was lekker. Zelfs het weer viel beter mee dan verwacht. Misschien 1 puntje te melden, het hotel was ok maar spijtig dat de toiletten beneden (aan de parking van de bussen) en aan de receptie gesloten waren.

Christine Den Ouden (10/08/2023)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Parijs met dé fiets , wat een mooie stad , veel te beleven. Goede brede fietspaden midden in de stad! Het is een raar gevoel om daar in het hart van Parijs te fietsen.
Onze gids kon met veel smaak verhalen vertellen over het verleden. Goed hotel en een fijn gezelschap , keer op keer als wij met Happy weekend weg zijn geweest. Alle mensen zijn goed geluimd en hebben dezelfde interesse, gelijkgestemden. Dat is Super.

Ilse en Co ( Utrechtse heuvelrug 6 tot 8 augustus 2023) (09/08/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Wij hebben 2 leuke fietstochten gedaan : veel onverharde wegen maar de meeste goed berijdbaar. Er waren ook voldoende drankgelegenheden onderweg ook al stond dat niet altijd duidelijk op de fietsroutes. 1e fietstocht helaas niet kunnen rijden door de regen. Gelukkig zijn er in de buurt voldoende binnenactiviteiten zoals bowling, minigolf of escape room. Het hotel is rustig gelegen : de kamers zijn heel proper, personeel supervriendelijk en ontbijt was top !
Het avondeten was ook heel lekker maar de rekening was niet altijd even duidelijk , er waren meerdere discussies, ook aan de andere tafels. Personeel wist soms zelf niet hoe en wat ze moesten aanrekenen. Vlees ruim voldoende maar kom frieten voor 6 personen of voor 2 personen is hetzelfde : veel te weinig dus als je met meer dan 2 personen bent. Een extra portie friet vragen is mogelijk maar is bij te betalen en dan is het nog niet voldoende ( zelfs als je spaghetti eet rekenen ze frieten erbij en dan was er nog niet genoeg) Vanaf 22U is het hotel gesloten dus ideaal als je rust wil. Wij hebben een leuke 3-daagse gehad alleen spijtig van de discussies in het restaurant. Door duidelijke afspraken te maken met het hotel én het personeel beter te informeren, zouden de frustraties in het restaurant kunnen vermeden worden..

Marleen Lathouwers (09/08/2023)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Belevenis in Parijs. Gevaarlijk voor te fietsen in de stad zelf , niet voor herhaling vatbaar. Carl als gids weet veel over de stad maar negatieve was wel dat hij geen geduld had om te wachten om eens een foto te maken. Vertrok steeds zonder omzien en moesten ons haasten om hem niet kwijt te spelen, wat 1 keer is voorgekomen.

Hilde Van Cutsem (07/08/2023)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

Onze wandel 3-daagse in De Peel was een voltreffer. Het voorspelde regenweer bleef grotendeels uit en we kregen zelfs meer zon dan verwacht. De wandelingen van hotel naar hotel waren een mix van hele mooie natuur en af en toe een bewoond centrum met horeca. De hotels waren heel verzorgd en de service was top. We werden vriendelijk onthaald, al werd ons bij aanvang weinig praktische info gegeven, maar het kwam uiteindelijk allemaal goed. Op onze eerste wandeling was de weg volledig overstroomd en hebben we mits klauteren door hoge netels en struiken via een alternatieve route onze weg kunnen verderzetten( misschien niet voor iedereen haalbaar, maar wij zagen er wel het grappige van in). Het kasteel van Helmond was op onze laatste avond het decor voor de jaarlijkse kasteeltuinfeesten waardoor we nog een concertje hebben meegepikt. Leuk extraatje. Zeker voor herhaling vatbaar deze formule.

Anne Meuser (06/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Zeer goed georganiseerde reis! Hartelijk welkom bij vertrek, is echt aangenaam! Comfortabele bus. Hotel is prima, lekker en zeer uitgebreid ontbijt. Mooie fietsroutes, misschien laatste fietsdag minder interessant. Persoonlijk zou ik verkiezen om meer langs het water te fietsen ipv door een bos naast een spoorweg. Jammer dat we niet meer tijd hadden in Kopenhagen, doordat we zowel heen als terug moesten fietsen. De rit om de stad te verlaten ‘s avonds duurde lang en is vrij stresserend. Globaal zeer tevreden (8/10).

Frans Goor (03/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Chauffeur : zeer goed, behulpzaam, vriendelijk. Gids : zeer goed, veel bijgeleerd over Denemarken, Kopenhagen ....., aangenaam in de omgang, proficiat leidster. Het weer : uitstekend. Groep : fantastisch. Zeer goede herinneringen aan deze vakantie

Walter Peeraer (02/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Leuke reis. Proper hotel. Lekkker eten. Volgende keer Ebike nemen.

Louis Van den Vonder (01/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Goed weer goed gezelschap goede begeleiding lekker eten mooie fietstochten wat kan je nog meer wensen. Tot de volgende.

Lieve Oelbrandt (01/08/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Eerst en vooral, wil ik jou feliciteren met de organisatie van Happy Weekends. Jouw persoonlijke verwelkoming , met een tasje koffie, was top. De fietsen in de kar, super. Het eten was top en dik in orde, ook de middaglunchen waren een grote luxe. Marleen is een heel goede gids. Het is alleen heel moeilijk de communicatie, tussen haar en de persoon die is gevraagd om als laatste te rijden, het gele hesje is heel goed, maar..... het zou veel beter zijn als ze zou beschikken over een Walkietalkie, dan zou het contact veel beter en rustiger kunnen verlopen. Wat voor mij persoonlijk een groot minpuntje is, dat we telkens moesten gaan stappen voor het avondeten. oa. naar Chase restaurant& Cocktailbar. Ik ben een rugpatiënt en heb moeilijkheden om ver te stappen. Ik heb dan ook gevraagd of er eventueel de mogelijkheid was om dit met de fiets te doen, maar dat was onmogelijk. Ik heb de laatste avond gepast en ben niet meegegaan, omdat ik vernam dat het nog verder was dan "Café Mango" ( mijn eigen keuze, maar kon niet anders) Mijn vriendin, was zo vriendelijk om even tot aan de supermarkt te gaan om een sandwich. 

NASCHRIFT
Heel jammer dat het niet lukte om mee te gaan eten de laatste avond, want dat is een heel goed restaurant. In het vervolg moeten we in een dergelijk geval een taxi proberen te organiseren. Ik ga dat met Marleen bespreken.

Griet Mertens (31/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Fietsvakantie Kopenhagen was DIK in orde! Complimenten voor de zeer goede organisatie en voorbereiding. Prachtige omgeving om te fietsen. Het reizen 'in groep' is mij ook goed meegevallen. Gewoon 'doen'! Hotel was netjes en ontbijt zeer verzorgd en uitgebreid. De lunch- en eetgelegenheden waren de max. Zeer lekker en gevarieerd gegeten! Absolute aanrader!

Georges Miny (30/07/2023)

Arrangement: Zomerpromo 2023: Met de velo door de Baai van de Somme

Super vriendelijke b&b in het mooie plaatsje Rue. En mooie fietsroutes in een mooie streek. Nog veel te ontdekken Dus zeker voor herhaling vatbaar. Restaurant was voor ons niet echt nodig maar was prima. Vijf sterren zijn zeker verdiend, dank u voor het fijne arrangement.

Maria Heymans (27/07/2023)

Arrangement: Feestdeal 50 jaar Waldeifel: 3de nacht gratis (*)

Hotel zeer aangenaam de uitbater zeer vriendelijk, het eten was lekker en meer dan genoeg en verzorgd niets op aan te merken , de fietsroutes goed aangegeven, die naar Echternacht was moeilijk die hebben we niet helemaal uitgefietst ,wegens het hoogteverschil op de gravel in het bos. Wat we niet zo aangenaam vonden was dat je elke dag de fietsen op de auto moest zetten om er te geraken!

Merckx-Verhaegen (26/07/2023)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Bus en hotel heel goed ! Was een leuke ervaring om de ronde van nabij te kunnen volgen en zien. Heel goed georganiseerd , en we hebben ons super geamuseerd.
Erik en Lucienne

jan van dun (26/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Goede organisatie. Goede timing. Goed hotel. Mooie omgeving. Goede groep. Busreis en fietskar ook in orde behalve technische storing. Goede begeleiding. Minder Wisselende snelheid en geen ontspanning in de avond. Hebben we zelf wel iets aan gedaan. Voor herhaling vatbaar.

Gunther Persoon (26/07/2023)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Het was een top,stressloos weekendje Parijs voor de wielerfans en dit onder leiding van Paul Huysmans

Freddy Beyens (25/07/2023)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

zeer goed georganiseerd, prima maar pittig weekend. Veel van Parijs gezien en prima de koers kunnen beleven.

Patricia Smits (25/07/2023)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Superleuk weekend! Combinatie van sight seeing in Parijs en op zondag live aanwezig zijn bij de laatste tourrit en nadien ook nog live bij Vive le vélo. Voor herhaling vatbaar

Martine Laenen (25/07/2023)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Onze groep heeft het verblijf ongetwijfeld super gevonden. Hebben verschillende plaatsen in Parijs bezocht en vooral de tour de France zo levendig beleefd. Dank voor de organisator en we reizen zeker nog wel eens mee.

Herman Aerts (25/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Het was een zeer aangename reis met een goeie reisgids en buschauffeur !!! Ook gezellige reizigers om mee te connecteren!
Heel mooie landschappen gezien tijdens de fietstochten.... .dus een prima reis met goeie herinneringen en een dikke proficiat aan het reisbureau Happy Weekends ( Paul Huysmans )
Dankjewel!! Herman & Rita Aerts-Stoffels

Alois Van Gorp (25/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Het was een leuke fietsvakantie , zonder zorgen - ontspannen - toffe gids - een mooie ervaring !!!

Jef Van Laer (25/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Wij zijn zeer tevreden, Nina heeft dat weer schitterend gedaan! Chapeau! We hebben alles gezien wat we wilden zien. Als er toch minpuntjes waren: Stress omdat wij de kleinste kamer hadden met onvoldoende stopcontacten om batterijen op te laden. Gelukkig hadden onze vrienden nog een stopcontact over. Nog een minpuntje: Stress en zweten omdat we de eerste avond moesten eten met 10 personen aan een tafel van 8 personen. Dat was lastig, maar nadat ik 's morgens aan het ontbijt dit ben gaan zeggen, hebben ze het opgelost en hadden ze er een tafeltje erbij gezet. Maar de reis op zich was top!

Rita Wouters (24/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Leuke fietsvakantie inTirol , met afwisseling van prachtige landschappen in Tirol en Beieren met leuke bezienswaardigheden en regelmatige stops .Van glooiende hellingen tot enkele steilere , met elektrische fiets geen probleem . Goede begeleiding van reisleidster nina en chauffeur Kris

 

Jos Geerts (24/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

een pracht van een reis, alles naar onze wens, het vertrek naar huis vanuit duitsland is een pluspunt

Jan Steenackers (24/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

De reis naar Tirol was super. Heel goed georganiseerd. Super gids en chauffeur. Geweldig van genoten. We miste wel een zwembad

Jan Van Gorp (24/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Voor ons was het top vakantie ervan genoten lekker eten mooie fietsroutes goed gezelschap een fantastische gids en een fijne chauffeur één min puntje het bed

Rudy Van Calenberge (19/07/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

Goede ontvangst, goede uitleg over de fietsroutes, vriendelijke mensen. Ontbijt en avondeten was zeer lekker. Alles bijeen genomen top een aanrader.

Marleen Claes (19/07/2023)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Wij hebben een geweldige vakantie beleefd In Tirol! Kris en Tina zijn fantastische mensen en geven ook goede tips! Een heel gevarieerde vakantie. Wandelen, fietsen, stadsbezoek Füssen, kasteel Neuschwanstein. Het was alleen tekort. Als we dit nog eens doen boeken we zeker 2 nachten extra! Een echte aanrader!

Vera Verheyden (10/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Mijn eerste fietsvakantie met jullie, ik ging altijd met Lauwers…..voor jullie een dikke proficiat, naamkaartjes aan de fiets.

May Van Gils (09/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Zeer leuke fietsvakantie, op heel veel mooie plaatsen geweest met de nodige info. Enkel de dag Kopenhagen was lang en druk, hier misschien iets van aanpassing doen, als dat zou kunnen. Voor sommige mensen zou dat beter zijn. Voor de rest alles prima.

Joseph Van Oerle (09/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Het was weer een leuke vakantie met Happyweekens in Denemarken. Alles was goed geregeld. We hebben het zelfs gepresteerd om met drie fietsers (waaronder wij) lek te rijden op dezelfde dag, waarbij we zeer goed geholpen werden door Marleen en de collega’s met een bandenspray van Happyweekends. Hilde kon na enkele kilometers terecht bij een lokale fietsmaker. Het was een gezellige groep met dank aan iedereen. Groetjes, Hilde en Jos

Leo Van den Brandt (09/07/2023)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

Een ervaring in klimmen en dalen, die we nog niet hadden, maar toch best is meegevallen. Het was zeker de moeite waard.

Greet Hereygers (08/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Zeer mooie reis, heel goed georganiseerd. Onze reisleidster, Marleen, deed dat zéér goed. Goede, duidelijke uitleg. Marleen heeft ook wel een duidelijke, aangename stem. De ritten waren voor mij heel goed, hele mooie natuur in Denemarken. En de lunches en avondeten waren prima, we werden echt wel verwend. Het was een hele aangename plezante ervaring, ga vast nog wel met Happy Werkends op groepsreis.

Davy Leysen (08/07/2023)

Weekend: Fietsvakantie Denemarken: Kopenhagen & Seeland

Ik vond het een zeer aangename reis. Vier fietsdagen van telkens 65 km ongeveer. Even dag per dag bespreken. Dag één begon met een fantastische stop in Hojerup , direct een hoogtepunt al met die krijtrotsen. Dan naar Koge, wat ik een gezellige stop vond en hier hebben we zeer lekker gegeten ook. Het namiddagprogramma vond ik iets minder, omdat we toen nog maar één korte stop hebben gemaakt aan een mooi kerkhofje. Dag twee was voor mij de beste dag. In de voormiddag een leuke tocht door de mooie natuur, dan arriveren in de buitenwijken van Kopenhagen met fantastische gebouwen. En dan het bezoek aan Kopenhagen, waar we ook een stuk te voet gedaan hebben. De dag was iets langer dan de andere dagen, maar persoonlijk zou ik niets in het programma schrappen! Dag drie startte weer in de mooie natuur met een stop voor een leuke moderne kerk. Dan naar het Vikingmuseum in Roskilde wat wel leuk was om even door te lopen. In de namiddag dan weer de mooie natuur in om te stoppen in Roskilde voor het diner. Maar toch nog even tijd gehad om de mooie kathedraal te kunnen bekijken. Tot slot dag vier waarbij we vooral in de natuur reden. Weer zeer mooi en ook hier hebben we ergens een prachtige kerk aangedaan. Kortom schitterende ervaring met afwisselend natuur, mooie architectuur en een kort, maar interessant bezoek aan Kopenhagen.

Mariette Jacobs (08/07/2023)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Wij hebben genoten van 3 dagen fietsen langs het water. Alles was prima in orde in het hotel. Lekker ontbijt en diner, evenals de sevice. De fietstochten waren goed uitgewerkt, ondanks de wegenwerken. Wij zijn fan van het concept. We kijken al uit naar het volgende .

marc werbrouck (06/07/2023)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

De voorgestelde knooppunten stellen spijtig genoeg teleur! Dat is niet uw schuld maar wel de schuld van de regio die de Famenne knooppunten plaatste en/of onderhoudt. Dus overal zoeken en sukkelen als gevolg. Een oplossing kan zijn dat HW een correcte beschrijving geeft aan deelnemers of een route bepijlt. Kan dat niet dan kan HW overgaan op routeyou e.d. maar dan dienen alle deelnemers op voorhand daarover worden ingelicht. Over het verblijf niets dan goed!

Janssens (06/07/2023)

Arrangement: Zomerpromo 2023: Met de velo door de Baai van de Somme

Wij zijn naar Rue geweest. Alles was in orde. We waren op positieve wijze verrast van de streek.Wij hadden wel gps gebruikt. Knp ontbraken regelmatig. Groeten
Janssens Sandra

Paul Kuppens (05/07/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Alles was goed georganiseerd met mooie fietstochten , zeer vriendelijk personeel, zeer leuk hotel met restaurant. Prachtig gelegen. De fietsenstalling zou groter mogen zijn, maar het hotel zorgde onmiddellijk voor een oplossing..

Jozef Nevelsteen (01/07/2023)

Weekend: Tannheim Tiroler Express

Alles was goed! Wat afwachtend vertrokken naar Arendonk want wij gaan meestal alleen op vakantie. Maar niet zelf moeten rijden , leek ons wel wat. Met zo'n prima chauffeur was de heen en terugreis ook genieten.
In Holzgau beleefden wij vier gezellige, sportieve, dolle dagen. Alles was prima geregeld : vanaf het ontbijt, wandelingen , fietstochten tot het avondmaal en après fiets (wandel) voor de liefhebbers tot middernacht. Ieder kon volgens eigen kunnen en interesse fietsen of wandelen. Het was een fantastische groep waar rang nog stand belang heeft maar vakantie, sporten en genieten hoogtij vieren. Dat is prima gelukt Bedankt Paul voor deze mooie beleving. Wij gaan nog mee met HAPPY WEEKENDS. Groetjes, Sien en Jozef

Walter Noels (01/07/2023)

Weekend: Tannheim Tiroler Express

Locatie en begeleiding !!!

Simonne Deckx (22/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Ik spreek voor onze groep, ik denk dat iedereen best tevreden was. De gids was goed, hij had tijdens het fietsen aandacht dat iedereen mee was. Alleen de snelheid lag soms een beetje hoog. Mooie fietsroutes, afstanden goed voor ons.. We hadden een goede groe  .De hotels waren prima in orde, vooral het laatste hotel. We hebben ervan genoten, voor herhaling vatbaar.


 

Willy Maes (22/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Gids was goed ,mooie omgeving , de groep was goed ,eerste hotel was alles goed alleen het avondeten was goed maar we vonden het te weinig en zeker de tweede dag ,we zaten met zeven personen aan tafel en ze brachten twee kommetjes frietjes ongeveer de grote van een tas voor allemaal ,frietjes bij gevraagd na lang wachten de de garson nog eens achter frietjes gevraagd en kreeg ik als antwoord als ik met koude en harde frietjes content was ik ze onmiddellijk kreeg en als ik anders nog moest wachten,als voor iedereen zo een kommetje frietjes voorzien was zou het veel beter geweest zijn ,het andere personeel was wel heel vriendelijk ,het laatste hotel was alles prima, alles heel heel goed en heel vriendelijk personeel en heel heel lekker eten

Van de Weyer Jos (22/06/2023)

Arrangement: Feestdeal 50 jaar Waldeifel: 3de nacht gratis (*)

Geweldig fietsweekend beleefd in den Eifel. Drie prachtige fietstochten goed te doen met een e-bike, heel goed Gasthof met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

Ivona Van Campfort (22/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Alles goed. Een goede reis!

Raf Dams (21/06/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Schitterende 4-daagse fietstocht in de Peel. Buiten enkele minder duidelijke fietsknooppunten, wat een pluspunt was voor het avontuurgehalte.

Jozef De Kinder (20/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Duitsland: Oost West, Beieren Best

De gids was zeer goed en gaf zeer goede info over de streek. Zij was steeds erg begaan met de groep na ieder klim wachten tot de groep opnieuw bijeen was. Een goede gids en reisleider. De bus was comfortabel en zeer ruim. De buschauffeur was zeer behulpzaam en vriendelijk. Verbeterpunten: te veel gravelwegen en 's middags soms een te uitgebreid middagmaal.
 

FRANS NOYENS (20/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Duitsland: Oost West, Beieren Best

De fietsplaatjes met naam+gemeente - een supergoe idee. Was een plezante reis

Alena Verachtert (19/06/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

De eigenaars doen er alles aan om de gasten te verwennen. Ze geven zeer veel informatie van de omgeving. Bij het ontbijt ontbrak zoetigheid. We gaan zeker nog eens terug om te fietsen ,top .

Lodewijk Sterckx (19/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Duitsland: Oost West, Beieren Best

Fietsreis was prima georganiseerd. Bus was confortabel, het aantal deelnemers (16 personen) maakte het fietsen aangenaam en rustig, de gids Nina was super, het hotel en het eten was volledig in orde ! In één woord: schitterende fietservaring met Nina ! Minpuntje: het grootste deel van het parcours was op kiezelwegen/gravel: een beetje gevaarlijk in de afdalingen....

Leo Verheyen (19/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Duitsland: Oost West, Beieren Best

Alles was zeer goed

Karel Vervliet (18/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Duitsland: Oost West, Beieren Best

Ik ben zeer tevreden dat ik aan deze fietsvakantie heb deelgenomen. Een aanrader. Doe zo voort.

Guido Donckers (17/06/2023)

Arrangement: Zomertopper: Met de velo door de vallei van de Somme

Zeer vriendelijk onthaald. Ontbijt dik ok. Avondeten was tweemaal kaas-charcuterie, mindere combinatie. 1 x ok, 2 x

Ann Bakermans (16/06/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Het familiehotel is heel klantgericht. Super vriendelijk personeel en een meer dan excellente keuken. We werden door de gastheer culinair in de watten gelegd. Ook mooie gerenoveerde kamers. De fietstochten waren aangenaam en met de nodige variatie. Totaalpakket is een aanrader met een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Christiane Pirotte (15/06/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Hotel was super rustig gelegen, leuk dat je vanuit je bed naar buiten kon kijken en tot op terras keek. Lekker gegeten in het bosrestaurant, gezellig buiten zitten.
De 1e toer was v ons prima, 2 en 3e veel bos, super met het warme weer, maar iets eentoniger v ons. Ook wat gevaarlijke steentjes en paadjes met de afdalingen.. Leuk verblijf gehad.

Raf Verlinden (14/06/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Een koelkast met een vriesvakje zou geweldig zijn

Peter Van den Brande (13/06/2023)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Wij hebben een zeer goede 6 daagse vakantie gehad. Tina en Kris hebben ons op een goede manier ontvangen en ons met goede raad geholpen over de activiteiten in het dal.Het ontvangst, eten en het logement was uitstekend. Voor ons was het onder goede weersomstandigheden een topverlof. Bedankt hiervoor.

Mariëtte Van Looy (13/06/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Superlocatie, prachtige omgeving! Fijn hotel & resto en zeer vriendelijk- en gedienstig personeel. De wandel- en fietspaden waren perfect (slechts enkele aanduidingen waren afwezig of gewijzigd). Een aanrader aan elke wandelaar en vrijetijdsfietser

Roger Bevers (12/06/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug, het is er mooi en rustig. 3 dagen fietsen, 3 mooie toeren, elke dag een ander landschap te verkennen. Super uitgestippeld! Het hotel is gewoon goed met een ontbijt waar het buffet goed gevuld is en blijft. Heel vriendelijk personeel, als de fietsberging vol staat, geen probleem, er wordt een plaats in het hotel gezocht. Een minpuntje onderweg zijn te weinig eetgelegenheden die open zijn. Een mooie 3-daagse gehad.

Erna Jacobs (12/06/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Prima hotel, mooie fietstochten, wel goed opletten om de knooppunten te zien want ze staan zowel links als rechts op de baan en ook op lage paaltjes of op een hoge paal. We hadden ook schitterend weer.

Frank Lootens (12/06/2023)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Na een lange autorit, kregen we een zeer hartelijke verwelkoming door Tina en Kris in Tirol. Elke morgen een lekker ontbijt met o.a .een eitje (bereid naar keuze) 's Avonds konden we genieten van een 'streekgebonden' avondmaal . We genoten ook van de leuke babbels. Tina en Kris staan steeds klaar voor kleine aanpassing in kamer, geven ook tips ivm mogelijke uitstappen te voet of met fiets, huren fietsen, .... Samengevat: toplocatie in pension bij Tina en Kris. Een aanrader !! Lucrèce en Frank

Raphaël Waeyaert (11/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Normandië: Naar de Mont Saint-Michel

Super fietsvakantie bij uitzonderlijk goed weer. Hotel Normandie in Bagnoles was niet slecht maar hotel Le Lion d'Or is top. Niets dan lof voor onze begeleider Luc en chauffeur Kris. Alleen is het jammer dat er te weinig tijd was voor de bezoeken aan de Mont St Michel en Saint Malo. Ook onder de HW-fietsers zitten er nu eenmaal culturo's.

Rie Van der Flaas (11/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Normandië: Naar de Mont Saint-Michel

wij hebben er van genoten eerste hotel was iets minder ander hotel zeer goed en fantastische gids 4,5 op 5

Lieve Danis (10/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Normandië: Naar de Mont Saint-Michel

De begeleider Luc was fantastisch.

Catherine De Wilde (10/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Normandië: Naar de Mont Saint-Michel

De 1ste dag bij aankomst was een beetje een tegenvaller in hotel "Le Normandie". De infrastructuur liet veel te wensen over en de “zatte” hoteluitbater verpestte de sfeer in de groep.
De dagen erna maakten alles goed, leuke tochten, goede sfeer, super Luc, zon, warm, prachtig uitgewerkte routes die soms wat pittig waren. Gastronomisch gegeten, alles samen TOP vakantie. Eigenlijk wou ik wat langer blijven en nagenieten…… en het afscheid was moeilijk. Dankjewel aan de ganse crew.

Marcel Serneels (10/06/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Verblijf was zeer goed, vriendelijk personeel en een heel goede keuken. Een aanrader

Lieve Noyens (10/06/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Tof, gezellig hotel waar we goed verwend werden. Leuke variatie van fietstochten in een mooie omgeving. Echte aanrader.

PATRICK VAN BOURGOGNIE (09/06/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Prima hotels met uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer goed uitgestippelde en mooie fietsroutes dus maw wij hebben zeer genoten van onze 4daagse uitstap naar de Westhoek. Echt een aanrader. Het enige negatieve dat we kunnen bedenken was de hevige wind maar gelukkig hadden we een elektrische fiets. Nee, alles was goed georganiseerd, bedankt Happy Weekends.

An Brouwers (08/06/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Geweldig weekend gehad. Pure verwennerij! Beetje nostalgische locatie om te overnachten in een oud schooltje/gemeentehuis. Ontbijt was uitgebreid en zowel avondeten als lunchpakket was heerlijk en in overleg met gastheer Kris. De kamers zijn zeker in orde. Bij goed weer is het ook fijn vertoeven op het terras met een streekbiertje of wijntje uit de bar.

Maria Van Ballaer (07/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Het was voor mij de eerste keer dat ik meeging, maar het was heel goed, vele mooie dingen gezien, en mooi weer, En Nina en Kris waren geweldig goed, heb in de toekomst graag wat meer Single reizen, want ik ben weduwe..grt

Jan Castermans (05/06/2023)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Alles was oké !! Heel goed zelfs !!

Sandra Meeus (05/06/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Hallo , Het was een heel leuke week . Goei en mooi hotels . Lekker eten en lekker ontbijt . Veel keus . Mooi route ook .
Een klein minpuntje was , de uitleg van het hotel naar de routepunten was niet altijd even duidelijk beschreven. Maar met een paar extra km zijn we toch altijd met veel voldoening aangekomen !

Julia Kusters (05/06/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Het was een fijne vakantie ,ze zijn er vriendelijk maar ik vind wel dat ze moeten uitleggen waar het ontbijt was en het avondeten: dat was afzonderlijk. en je moest reserveren voor het avondeten, wat ik heel raar vind,  maar al bij al zijn we er achtergekomen hoe het moest. Voor de rest waren het heel mooie fietsroutes. Dankjewel daarvoor. Groetjes mevrouw Kusters

Dirk Verbruggen (05/06/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Erg fijne 3 daagse fietsvakantie. Zeer goed hotel, heel goede keuken en zeer vriendelijke eigenaars en personeel. Toplocatie!

Chantal Van Linden (05/06/2023)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Vriendelijk. Huiselijk Goede bedden Rustige ligging.

Koen Moonen (05/06/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Hotel is goed , mooi gelegen en verzorgd , eten in het restaurant was de eerste dag niet geweldig , 2 de dag wel goed. De ontvangen fietsroutes zijn mooie routes maar de uitleg over de aanwezig horeca en dergelijke kan veel beter. Op sommige plaatsen was het vermelde niet aanwezig en welke we onderweg dan wel tegenkwamen was niet vermeld.
 

Christel Wens (02/06/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

De 3 laatste dagen hadden we prachtige kamers in het hotel! Het apart fietsen is beter dan in groep. Onderweg kom je dan es bekend volk tegen. S avonds samen eten is ook gezellig. Vooraf misschien heel duidelijk zeggen dat de knooppunten soms verstopt zijn. Het was top!

Raphaël Waeyaert (01/06/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

Hoewel we ons door omstandigheden moesten beperken tot maar 5 steden van de elf hebben we toch erg genoten van de 3 tochten die we maakten. De twee hotels en hun keuken waren zeker ok. Het gegidste bezoek aan Leeuwarden was een meerwaarde. Kortom HW, bravo voor de organisatie én info én service ter plekke van Paul.

Staf Van Herck (31/05/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

Heel goed georganiseerd. Eerste hotel iets minder maar zal wel op zijn Fries’ zijn. Een aanrader.

Cleman Mannaerts (31/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Voor ons was alles dik in orde. Wij hebben enorm genoten van alles: het verblijf, het programma, het decor waarin wij fietsten ... en vooral Nina een top madame.

Veerle Van Rattingen (31/05/2023)

Weekend: Champagneweekend Joggingclub Stekene

Goed was de flexibiliteit van de gids en de inspraak van de reizigers, ook nog op het moment zelf. De hotelkeuze was ook goed, evenals die van de stopplaatsen en restaurants en champagnehuizen (vooral dat waar we de ontkurking mochten zien en er vele soorten werden gepresenteerd). Minpuntje was de "vriendelijkheid" van de chauffeur en de manier waarop bepaalde mensen werden aangepakt, zonder echte reden.

Leo Van den Brandt (30/05/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

Weer een reisje om van te snoepen. Goede hotels, zeer vriendelijk personeel, en een zeer goede begeleiding van Paul. Dus bedankt Happy Weekend team en deo zo verder!

Bernadette Segers (30/05/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

We zijn de Elfstedentocht gaan fietsen het waren heel mooie fietsroutes die we kregen elk op zijn eigen tempo op tijd eens stoppen voor een foto of een drankje en savonds lekker eten en dan nog een paar pintjes achteraf en een goed groepje. Het was super.

Patrick De Cock (30/05/2023)

Weekend: Champagneweekend Joggingclub Stekene

't Was een happy weekend ;-) Wij vonden La Champenoise een heel leuke funloop. Heel plezant om dit samen met clubleden te doen. Aan Paul hadden wij ook een fantastische gids, die oor had voor al onze vragen en wensen. Een aanrader. Een sportief weekendje met champagne-degustaties en een snuifje cultuur in Épernay en Reims.

maurice ruelens (29/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Heel mooi uitgewerkte routes. Prachtige streek en mooie natuur. Rustig fietsen. Prima hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een minpunt was, in het restaurant waar we aan het venster zaten om te dineren, maar geplaagd werden door een horde vliegen. 

Paul Dufraing (26/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

We hebben genoten van een fantastische fietsvakantie in Zuid-Tirol.Een prachtig hotel met mooie kamer,vriendelijke bediening,lekker eten... . Het waren prachtige fietsroutes ,goeie fietswegen,mooie steden die we bezochten. Nina wist ons te bekoren met haar supergoeie begeleiding en vele weetjes over de bezienswaardigheden. Ook een dikke pluim voor Kris die ons met zijn bus en aanhangwagen overal veilig naar toe bracht. We hebben mooie herinneringen aan een toffe fietsgroep. En nog een dankjewel aan Paul van Happy Weekends.


 

Rita Wouters (25/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Voor mij was het mijn eerste fietsreis in de Bergen van Zuid - Tirol. Het was een leuke fietsvakantie met adembenemende landschappen We hadden een leuke groep van ongeveer 20 p (voor mij voldoende) Het hotel in Plaus lag heel rustig, heel lekker eten . Mooi uitzicht tussen de bergen. Mooie fietsritten met afwisseling van landschap en steden met onderweg zelfs in de bus de nodige uitleg van Nina van bezienswaardigheden op onze weg naar en terug etc.. Gezellige terrasjes gedaan. Toy toy voor de gids en de reisorganisatie .
Aanrader ! Op naar de volgende fietsreis !

 

Marleen Hermans (25/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Na weer een deugddoende fietsvakantie met Nina naar Zuid-Tirol kijken ik al uit naar een volgende vakantie met Happy Weekends.

joris reyns (25/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Mijn vrouw was met de elek. fiets en ik met de koersfiets. De route was niet bepaald voorzien voor een koersfiets door de gravelpaden in het bos. Mss bij de volgende fietsroutes vermelden of het met de koersfiets of voor gravel mogelijk is. Voor de rest niks op aan te merken, keimooie fiets- en wandelroutes. Het hotel was ook aangenaam , jammer dat de bar om 22 u dicht ging. Maar blijkbaar waren we de enige jonkies van het hotel.

Annie De Pooter (24/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Bij aankomst nog tasje koffie kunnen drinken in de ontbijtruimte.

Fons Aerts (24/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Voor ons was het prima. Genieten met onze vrienden van de mooie natuur, het hotel en het lekkere eten. Een aanrader.

Sin Holemans (24/05/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Het was weer een topweekend, ondanks het gure weer. Peter heeft zich weer overtroffen op culinair gebied. Als ik 1 minpuntje mag geven: de kamers op de tweede verdieping zijn wel klein. Score 4.

hilda houtmeyers (24/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Heb genoten in dit mooie natuurparadijs, het was adembenemend en indrukwekkend. Zeker een aanrader voor mensen die houden om de natuur en cultuur te combineren met mooie rustige fietstochten! Rest mij persoonlijk nog onze Happy Weekends begeleidster Nina en chauffeur Kris van de firma Coach2Travel extra in de bloementjes te zetten, ze verdienen een dikke pluim, altijd even sympathiek en behulpzaam! Nina wist ons te bekoren met haar grondige voorbereiding van het fietsprogramma, kennis van zaken op cultureel, historisch en geografische info over de streek, de prachtige bergmassieven, enorme appelboomgaarden en schitterende wijngaarden. Kris loodste ons met zijn bus en fietsaanhangwagen dankzij zijn rijervaring probleemloos en vooral veilig door de gehele reis. Ik hou in elk geval een goed gevoel over aan mijn eerste kennismakingreis en dank de overige reisgenoten voor de fijne, gezellige momenten en Wim voor zijn prachtige fotoreportage; een blijvende mooie herinnering.

Wim Sannen (23/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Onze eerste groepsreis met Happy Weekends is prima verlopen. Vanaf het vertrek tot de aankomst was alles tip top geregeld. Prima chauffeur (Kris), prima begeleiding (Nina), toffe groep met veel leuke mensen.
Alle hotels waren ook prima. Voor mijn vrouw Hilde die een glutenallergie heeft, was er steeds glutenvrij brood en ook de maaltijden werden zonder problemen aangepast. Tijdens de lunch waren steeds voldoende glutenvrije alternatieven beschikbaar. De fietstochten verliepen prima. Er werd rekening gehouden met de snelheid van iedereen zodat ook de 5 deelnemers met gewone fietsen probleemloos de nodige kilometers konden doen. Het landschap was afwisselend, de fietstochten prima, zo ook de afstand. We beleefden een hele mooie vakantie in Zuid-Tirol. De weergoden waren ons ook goed gezind. 1 dagje met wat regen maar voor de rest altijd droog weer en soms een beetje zon. In de toekomst zullen we zeker nog deelnemen aan zo'n groepsreis. Parijs en Denemarken staan nog op het verlanglijstje op dit moment en wie weet wat de toekomst nog allemaal brengt. Paul en Nina bedankt voor de prima organisatie. Jullie zijn echt een krak in jullie vak! TOPPERS!!!

Anna Raeves (23/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

De streek, het hotel en de begeleiding! Alles oké!!! DANK!!! Heb op Facebook ook gereageerd, zie daar voor meer…

René en Rita (23/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Weeral een zéér mooie fietsvakantie geweldig hotel en lekker eten, met Nina als gids heb je ook veel geschiedenis want ze is zéér goed op de hoogte, de fietsdagen zéér mooi in deze streek en mooie wegen. Besluit: een geweldige reis weeral met happy weekends nog nooit slecht geweest en ook de groep was weeral fantastisch en ook onze chauffeur de Kris bedankt . Zo op naar de volgende!!!!

hugo monsieur (22/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Hotel, eten en routes zijn heel goed. Spijtig dat wegenwerken de knooppuntenbordjes zomaar laten verdwijnen (maar dat is uiteraard niet de verantwoordelijkheid van Happy Weekends)

Guido Leysen (22/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Zeer vriendelijk onthaal in een aangenaam en gezellig hotel. Verzorgd en lekker avondmaal en ontbijt. De fietstochten verdienen een aanbeveling; de eerste is de mooiste ook al zijn er twee onduidelijke omleidingen door werkzaamheden. Ook de laatste tocht eindigt verwarrend en zoekend door alweer werkzaamheden. Zeer ontspannend aangenaam uitje!

Patrick Verhelst (22/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

Uitstekende B&B. Heel goede ontvangst, heel nette kamer en lekker eten. Filip en Gerda baten dit uit met hart en ziel en zijn zeer behulpzaam. Enig minpuntje was de beperkte ruimte om fietsen te stallen. Wij hebben er geen last van gehad omdat het een hele kalme week was, maar mocht de B&B volzet zijn geweest met fietsers, dan zou de fietsstalling veel te klein zijn geweest. Zeker een aanrader.

Dirk Van Rooy (22/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Hotel, fietsroutes en restaurant waren zeker ok! Maar … 3 dagen is minstens één dagje tekort. Top driedaagse!

Lieve De Geest (22/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

We hadden een prachtige fietsdriedaagse met OHH. Alles was top. Bij de b&b werden we hartelijk ontvangen door de eigenaars. Het is er zeer mooi verblijven met alles erop en eraan. Mooie kamers, goed ontbijt, lekker eten, veilige parkeerplaatsen voor fietsen en voor auto’s, en een uitgebreide bar met gezellige zitplaatsen binnen en buiten. Zeker een aanrader!
De fietsroutes waren zeer mooi en afwisselend. We genoten van prachtige natuur en veeeeel goede lucht. Het aangeboden kaasbord met bier smaakten heel goed als lunch. Ook de lunch bij apres velo met bierproevertje is zeker een aanrader!

Theo Van Rooy (22/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Prima… Zeker voor herhaling vatbaar… Klein minpuntje… Graag een mapje met routes per deelnemer ipv per kamer… dan kan iedereen foto’s zoeken en het parcours volgen…

Jenny Kimpen (22/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

-Mooi hotel, maar absoluut ongeschikt om er te logeren met vrienden (omwille van de inrichting van de badkamer)
-Maaltijden in het restaurant: porties veel te klein. Als je met 3 personen een gerecht met frieten bestelt, krijg je evenveel (even weinig) frietes dan als je voor 1 persoon bestelt.
- Fietsroutes ok, heel mooie routes en gevarieerd
- De horeca die vermeld wordt in de teksten van Lekker Trappen kloppen absoluut niet. Bij alle 3 de routes stond bitter weinig genoteerd over horeca, het leek alsof je helemaal niets tegenkwam, terwijl dat in de praktijk niet het geval was. Bv de route die vlak langs Rhenen komt, stond vermeld dat je niets tegenkwam (terwijl er in Rhenen horecagelegenheid genoeg was).
Groeten, Jenny, Christine, Elisabeth

Maddy Rauws (20/05/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Heel leuke en propere hotels. Het ontbijt en avondeten lekker en verzorgd. Vriendelijk personeel . En heel fijne fietsroutes, Voor herhaling vatbaar .

Lucien Van Poppel (17/05/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Zeer vriendelijke uitbaters en personeel. Voortreffelijk eten, niet te geloven als je hoort dat de baas ( kok) nooit naar een kokschool geweest is. Het was telkens heel lekker.
Enig minpuntje vonden wij dat de fietsen pas 's avonds in de veranda binnen konden voor we naar boven gingen en 's morgens eerst buiten moesten. Dus bij regenweer staan ze buiten in de regen. Kamer ook ruim en proper. 2 Fietsroutes gedaan, mooi, 2e dag hadden we 12 km gereden en begon het ineens te gieten, terug naar hotel, we waren nat tot op ons bloot lijf, natte kleding uit, in 't hotel geluncht, ook lekker, heel de dag geregend, maar daar kan niemand natuurlijk iets aan doen. Het lekker eten maakte weer alles goed.

Roland De Wolf (17/05/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Wij zijn naar Zeeland geweest van 7 tot 9 mei 2023. Leuk hotel in het centrum van Oostburg, wel geen bergruimte voor de fiets maar deze mocht op het afgesloten terras na sluitingstijd. Vriendelijk ontvangen met een lekkere koffie. Al de info beschikbaar bij aankomst. We hebben de toeren van dag 1 en dag 3 gefietst op zondag en maandag. Dinsdag regen dus vroeger terug naar huis, spijtig. Mooie fietstochten met voldoende horeca onderweg. Avondeten was zeker ok en ook de kamer. Een aanrader!

Gilbert Baeten (17/05/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Alles vriendelijke bediening eten kamers enz.....van mij krijgen ze 11 op 10

Glenn Simons (17/05/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Bedankt voor de organisatie, het was een topweekend, gelukkig hebben we goed weer gehad. Hoogstwaarschijnlijk zullen we nog wel eens een weekendje boeken in de toekomst,
Mvg,
Glenn

Raphaël Waeyaert (16/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Hotelaccommodatie, 3 routes, en weer waren top ! Hotel moet wel bergruimte voor e-bikes dringend uitbreiden (we konden er niet staan wegens te vol) en de wachttijd voor het avondmaal op zaterdag was omgekeerd evenredig met de kwaliteit ervan. Lanceersessie fietsboek en Kristien Hansebout : dik ok en hartelijk dank voor het boek !

Hilde Raets (16/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Super goed: tweede deel fietstocht dag 1, fietstocht dag 2 en 3. Super goed: comfort van de kamers. Super goed: gezelschap. Super goed: samen en toch je eigen ding kunnen doen. Gewoon ok: het eten maar geen klachten :)

Marc Van Rysseghem (15/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Mooie fietsroutes .mooi Hotel ,, leuke mensen leren kennen .. We hebben genoten . Bedankt .

 

Ann Van Ballaer (15/05/2023)

Arrangement: Feestdeal 50 jaar Waldeifel: 3de nacht gratis (*)

Dit wandelarrangement was alweer een topper ! Als rasechte Kempenaars lieten we ons af en toe gaan als echte Duitsers : bier bestellen met de halve liters, een Sekt nemen als aperitief, goed en vooral veel eten van ontbijt, lunchpakket en 3-gangendiner. In het kleine hotel weten ze hoe de gasten te verwennen. En wij genoten van de Duitse gastvrijheid en verwennerij. Maar zeker ook van de mooi uitgestippelde wandelingen. Op dag 1 en 2 geraakten we wel eens van de pad, maar op dag 3 legden we een foutloos parcours af

Patrick Callebaut (15/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Een echt "happy weekend". Goed hotel, mooie fietstochten,super weer! Zeer geslaagd en we kijken uit naar volgende aanbiedingen.

Leo Van den Brandt (15/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Het was weer een zeer geslaagd fietsweekend. Alles verliep op wiel(en)tjes en we hadden het weer ook mee. Dankjewel HappyWeekends.

Maria Van Boxel (09/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

De wandelingen waren heel goed, elke dag was het wel anders. Mia had de wandelingen perfect voorbereid. 

arlette Melis (09/05/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Voor ons was het een geslaagd weekend. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Kris. De maaltijden s'avonds waren zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Ook het ontbijt was geslaagd.

Ivo Mariën (09/05/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

De vierdaagse van de westhoek was fantastisch, de hotels waren goed, het eten was ook prima, en de fietsroutes waren een echte aanrader. Het is voor herhaling vatbaar. grtj Chris en Ivo

Guy Theys (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Ook dit wandelweekend was geslaagd. Hotel, kamer, ontbijt en bediening was top. Ook onze gids Mia heeft dit goed georganiseerd en ons prachtige natuur laten zien.
Ook mijne kamergenoot heeft zich goed gedragen, hij mag nog wel eens mee!

Ann Dierckx (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Het hotel is basic. Dat de vertrekplaats van het hotel verwijderd was bracht veel laad en loswerk van de fietsen met zich mee.
Wat het fietsen betreft, dag 1 en dag 3 zijn super! Dag 2 was in de voormiddag een ramp, totale uitputting, en dat heeft het verdere verloop van de dag wat verbrod.
Verder altijd een goede begeleiding van Mia! En goed gezelschap en een fijne sfeer die mensen samenbrengt.

Jeannine Tops (08/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Hotel was in orde en heel mooei fietstochten in de natuur .

Patricia Smits (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Heel mooie omgeving om te wandelen. Best wel een beetje getraind zijn want is klimmen/dalen, soms op smallere paadjes. Het hotel in Gransdorf had vriendelijke uitbaters/personeel, lekker eten, propere kamers.

anne smulders (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Zeer goed. Mia als begeleiding doet dat perfect. Gezelschap ook prima. Ik heb genoten. Ook Christiane Broeckx (nog niet mee geweest) vond het zéér fijn en gaat in de toekomst misschien ook nog wel mee. Graag nog wel wandelweekends in groep organiseren aub.

Karel Smans (08/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

B & B in Herne was prima. De 3 daagse fietstocht met knooppunten is zeer goed uitgestippeld.

Alfons Hapers (08/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

De fietsroutes waren goed, soms wel pittig. Het personeel was super vriendelijk!!!

Denis Boschmans (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

De fietsroutes had ik liever in lussen gezien, nu is de heen- en terugweg dezelfde. Het dagelijks wegrijden en terugkomen met de wagen, en telkens de fietsen en fietsrekken op en af zetten zou men moeten vermijden. Maw vertrekken vanuit het hotel en lussen maken had beter geweest. Maar alles bij elkaar zijn prijs & kwaliteit zeker en vast ok, dus geen negatieve kritiek.

Peter Hass (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Hallo allemaal, deze reis en verblijf was voor mij heel goed, de wandelingen, het hotel de sfeer, was 5 punten waard, kom zeker terug . grt peter

Louis Boermans (08/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

Prima b&b. Vriendelijke uitbaters en eten was ook heel lekker. Mooie routes en soms wel een pittige klim. We hebben ons geamuseerd.
Grt Louis en May

Hilde Janssens (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Alles was zeer, zeer goed! Deugddoend als single dat zo’n initiatieven bestaan, dank! Ik ga regelmatig met groepen mee en deel dan kamer met onbekenden maar apprecieer des te meer de luxe van dit initiatief. Prachtig gebied, idem dito voor de wandelingen. Zowel de hoteluitbaatster als Mia waren zorgzaam enthousiast en we hadden de chance dat het weer meezat. Ik hoop dat er nog zulke fiets-en wandelWEs komen. Ik ben fan!

Karel Mennes (04/05/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Prima hotel, mooie tochten door de bloesems van De Betuwe. De tweede dag hebben we 80 km gedaan, wat toch wel wat veel is. We konden in groep rijden maar dat is niet gebeurd omdat men mekaar te weinig kent. Misschien kan de begeleider toch wel meerijden om diegenen die niet zo sterk zijn, een stukje zekerheid te bieden. Bedankt voor de mooie dagen!

Anita Broeckx (02/05/2023)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Mooie fiets driedaagse, persoonlijk ontvangen door de Happy host, mooie uitgewerkte fietsroutes doorheen vlakke kleurrijke Tulpenstreek, goed hotel, bed, douche en appart W.C. Lekker ontbijt en diner, Kameruitzicht over Golfbaan , bij vroege terugkeer van fietsroute aan hotel het minpunt de schietstand geopend tot 17.30 u!

Freddy Aerts (02/05/2023)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

mooie ontvangst bij aankomst en direct een mooie uitleg over het ganse weekend, tof om op het eind de tulpen attentie om aan de vrouwtjes te geven, goede kamer en degelijke bedden, een klein nadeeltje was dat er 's morgens weinig tafels werden afgeruimd en daarom moesten we aan de hoge tafels zitten wat minder gemakkelijk was, bedankt ook voor het mooie fietsweer en de mooie routes.

Brigitte en Roger (02/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Heerlijk genoten van drie dagen fietsen op de Utrechtse Heuvelrug. Mooie natuur, leuk en rustig hotelletje. We hebben wederom genoten van een happy weekend!

Els Haentjens (01/05/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Lekker eten met keuze tussen 3 dingen, afwisselende fietstochten in een mooie omgeving, en een goed hotel. We hebben ook de wellness en de massage geprobeerd. De probleemstukjes mbt de bewegwijzering werden duidelijk uitgelegd zodat alles vlot liep. Wel waren de afstanden geregeld langer dan vermeld, dus oppassen met het inschatten van de batterij was de boodschap. Het was een fijne trip!!

Carl Van Echelpoel (29/04/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Alles was prima georganiseerd, hotel was dik in orde. Vriendelijke bediening, prachtige kamers, mooie ligging. Fijne ontvangst en begeleiding van Nicky. De lunch bij de boer was ook leuk. Wij hadden toch meer verwacht van de omgeving, moesten toch geregeld op een drukke weg fietsen. De laatste fietsdag kwamen we op verschillende knooppunten terug die we al gedaan hadden op dag 2. Avondeten was niet zo goed geregeld, eten was soms al bijna koud vooraleer de aardappelen kwamen.
 

Nadine Van den Brande (29/04/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Het hotel was fantastisch en mooie fietstochten en Nicky was ook super ! Geweldig arrangement! Zeer tevreden

Leen Braem (29/04/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Een heel goed verlof gehad. De kamers waren ok en het eten was lekker. Mooie fietstochten. De lunch onderweg was ook heel goed. Echt van genoten .

Marleen Van de Voorde (28/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Prima organisatie, ook communicatie op voorhand; duidelijke website; wandelingen haalbaar voor iedereen; aangename begeleider; keuze hotel: goed, proper, vriendelijke mensen in hotel. TOF WEEKEND

Jef Adriaensen (24/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Vriendelijke ontvangst, nette kamers en lekker gegeten, wat op het menu stond voor het avondeten was dan altijd een verrassing. Mooie wandelingen gedaan in de rustige omgeving, spijtig was de brouwerij Lupulus op woensdag ook gesloten. We hadden ook het zonnetje mee waar we extra van genoten hebben. Het was fijn daar te zijn .

Annemie Adriaensen (24/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

We hebben prima genoten van een heerlijk wandelweekendje in Gouvy. We voelden ons zeer welkom bij gastvrouw Sandra, het ontbijt was prima in orde en het avondeten was zeer lekker. Wij logeerden in de grote kamer met terras naast de gitte, deze is heel ruim en heeft een mooie badkamer. De andere kamers van onze reisgenoten waren wel kleiner met hier en daar ook wel een spinnewebje .

Rita Van der Linden (24/04/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Prima verzorgd hotel. Lekker eten. Bij aankomst kregen we drie fietsroutes. Waren alle drie heel mooi om te fietsen. We hebben van onze drie dagen fietsvakantie echt genoten. Bedankt!!!

Frank Lenaerts (24/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Nostalgische verblijfplaats, gezond en lekker eten en een vriendelijke gastvrouw. Ontbijt vrij miniem en hygiëne op de kamer kan beter. Punten voor verbetering maar een fijn verblijf gehad bij Sandra.

Anita Jansen (24/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Het was weer een zeer geslaagd weekend met prachtige wandelingen waarbij we héél veel narcissen zagen op de velden en tussen de bomen! We hadden geluk! Ook met het mooie weer! We sliepen in een fijn hotel met een prima kamer, we konden er lekker eten ( wel in een drukbezocht restaurant met veel lawaai!) Ik heb er weer van genoten!!!

Marc Brysbaert (22/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Mijn eerste kennismaking met Happy Weekends, goede organisatie, alles tot in detail uitgewerkt maar flexibel naar de groep toe. Een uitstap met Happy Weekend is zeker een aanrader.

Maria (19/04/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

In Zeeuws-Vlaanderen fietsen en verblijven in het hotel is een TOP vakantie. Flink trappen met wind tegen, maar wel schone routes : via, via naar Sluis en zo naar Knokke en langs een wonderschone natuur naar Cadzand. (1 van de 3 fietsroutes) . In fijn en plezant gezelschap fietsen en logeren in een prima hotel : meer moet dat toch niet zijn. We ervaarden het zelfs als WOW . De vraag is nu : verdient iedereen hier ***** ? :-) Ja hoor ! Op naar een volgende Happy fietsvakantie.

Catherine De Wilde (19/04/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Na een lange grijze natte winter mochten wij genieten van ons stalen ros. Ook een mini-cursus gevolgd bij HW over "Route You" en die konden wij nu omzetten in de praktijk. Met wat persoonlijke strubbelingen daaromtrent, maar flink ondersteund van Luc, Mia en Frans hebben wij met volle teugen genoten van de Zeeuwse lucht EN een ⭐️⭐️⭐️⭐️hotelletje
Een WAUW voor het ontbijt, een WAUW voor het diner!!! Daarom allen daarheen en geniet van de Zeeuwse lucht en wind !!!

Greet Hooyberghs (18/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Mooie wandelingen, prima hotel en een gezellige bende. Kortom, het zoveelste geslaagde 'happy weekend'

Guy Theys (17/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Mooi weekend met tof gezelschap in een prachtige omgeving.

Friieda Peeters (17/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

- De ontvangst en de kennismaking met een gezellige groep.
- Het prima logies met ruime, nette kamers, lekker ontbijt en avondmaal.
- De prachtige wandelingen van 10 -16 -10 km door de verschillende narcissenvalleien.
- De carpooling naar de startpunten van de wandelingen.
- Het wijze advies van Margriet, die in de regio woont, samen met de uitstekende leiding van zaakvoerder Paul.
- Tenslotte: de stralende zon die ons gedurende 2 dagen gezelschap hield en op de 3de dag met miezerregendruppels uitzwaaide. Dank voor alle moois en hartelijks!

Willy Jacops (17/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Fantastische ervaring over de ganse lijn. Vijf sterren zijn misschien nog te weinig.

Brigitta Verlent (14/04/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Ik was erg sceptisch omdat de weinige dingen die ik niet zelf organiseerde meestal tegensloegen. Onze vakantie in de Peel was evenwel fantastisch.

We boeken nooit in grote hotels omdat die meestal onpersoonlijk zijn, maar nu werden we overal vriendelijk onthaald en alles was in orde. We hadden niet verwacht dat we ook nog keuze zouden hebben wat het diner betrof, maar dat was twee van de drie avonden wel het geval en de laatste avond was het eten dan ook nog eens buitengewoon goed verzorgd en lekker. Ook de routes zelf waren prachtig. Het had voor ons gewoon bijna niet beter gekund. We bevelen Happy Weekends met een gerust gevoel bij onze vrienden en familie aan en boeken er zonder twijfel ook nog zelf fiets- en wandelweekends. Dit was echt top en het feit dat het weer iets minder was werd ruim door andere zaken gecompenseerd.

Sander Rens (12/04/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

De Bierfietsdriedaagse Pajottenland is een absolute aanrader voor fiets- en geuzeliefhebber. Filip en Gerda zorgden voor een warme ontvangst en bieden in hun B&B een mooie selectie geuze aan. Vanuit de B&B vertrek je voor drie mooie fietsroutes door het Pajottenland langs verschillende geuzestekerijen. Het brood en de kaas van 3 Fonteinen die inbegrepen waren in het pakket gaan perfect samen met de geuze die wordt geserveerd in de stijlvolle Lambik-O-Droom. Ga op zondag zeker eens langs bij geuzestekerij De Cam in Gooik voor een deskundige uitleg over het productieproces van geuze en proevertjes recht van het vat.

Marie-Josée Seghers (11/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Heel tof weekend gehad. Rustige sfeer, lekker eten, propere kamer. Mooie uitgestippelde wandelingen. We zijn best tevreden. Tot een volgende graag.

Susy Reniers (11/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Het was een fantastisch weekend. We hebben lekker gegeten, complimenten aan de kok. Voor wie van wandelen houdt, in de buurt zijn talrijke wandelwegen met goede bewegwijzering.

Greet Ghekiere (10/04/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Wij hebben genoten van deze driedaagse! Zo gemakkelijk dat alles geregeld wordt voor jou. Wij deden de drie fietstochten (wel in een andere volgorde). We hadden frisse dagen begin april. De eerste dag met zon op het einde. De twee andere dagen ook best fris maar met zon en dat was fijn. Een terrasje achter glas in de zon kon dus ook!
Hotel De Eenhoorn in Oostburg is prima: vriendelijk onthaal en bediening, lekker avondeten, super ontbijt, kamers zijn zeer goed, apart toilet in de kamer is erg praktisch. Jammer dat er geen fietsenstalling is zoals in de beschrijving vermeld wordt.

Lieve Van Goethem (08/04/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Vriendelijk personeel en aangename omgeving. Mooie kamer. Spijtig dat het dekbed geen tweepersoons maar een enkel dekbed was. Ook wat kou gehad omdat het dekbed wat dun was. Het eten was heel lekker. Het dessert was iets te voluminieus maar wel speciaal. De wandelingen waren heel mooi waren. We hebben er 2 gedaan. De eerste was de wandeling in het natuurgebied Waterdunen. De tweede was met vertrekpunt in Retranchement door Cadzand dorp en langs Cadzand Bad. Soms waren de pijlen moeilijk te vinden. Aan het begin van het Zwin zijn we wat verkeerd gewandeld. We konden snel terug aansluiten richting Retranchement. Mooie en rustige natuur!

Ria D'Joos (07/04/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Wat een verwennerij in hotel Eenhoorn, zo vriendelijk dat die mensen zijn en het eten is er super lekker. De fietsroutes zijn divers door de verschillende landschappen en dat maakt ze aangenaam en mooi. Enige nadeel het weer, het was heel koud en heel veel wind zondag + maandag, dinsdag was het weer gelukkig beter, maar dat heeft niemand in de hand natuurlijk. Kortom "Zonnige groeten uit Zeeland" een aanrader.

Anita Broeckx (05/04/2023)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Fijne verwelkoming in hotel door eigenaars Patricia en Peter, welkomstdrankje en uitleg bij overhandigen map met fiets en wandelroutes. Dinner en ontbijt, uitgebreid en dik in orde, samen met hun dames personeel een geweldig team die al hun gasten een zeer mooi verblijf bezorgen in een aangenaam hotel met mooie verzorgde kamers, goed bed, apparte badkamer en toilet. Geen opmerkingen gewoon top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fietsroutes door Breskens-Cadzand- Sluis-Knokke

Baelus diane (25/03/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Goed hotel met lekker ontbijt en het avondeten was ook heel lekker. Vriendelijke mensen, propere kamers. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. De fietsknooppunten die erbij waren: heel mooi fietstochten in de Utrechtse Heuvelrug. Veel natuur en de moeite om te doen. Drie verschillende fietstochten gedaan. In de dorpen kan je iets eten en drinken. Het uitzicht vanop Toren De Kaap was ook de moeite om te doen. Dan zie je over de heuvelrug: mooi mooi. Fietsstalling was er ook. En als je een ander knooppunt moet nemen, daar staat een fietskaart met de knooppunten op: heel gemakkelijk. Supergoed georganiseerd en de fietstochten top.

Maria Swinnen (20/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Organisatie, communicatie en begeleiding van dichtbij kunnen volgen. Alleen maar lof voor de vlotte samenwerking en in het zoeken en aanbieden van oplossingen .

Raymond Pulemans (09/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Wij hebben genoten van het fietsen en ook van het zwembad. Het hotel en het eten was goed, blij met ons half pension , Het was leuk. Eddy doet dat ook heel goed Bedankt Paul en Eddy

Christa (07/03/2023)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

Wandelingen goed gevonden. Terugwandeling was iets 'groener'. Hotels waren super, lekker ontbijt en mooie keuzemenu 's avonds. De locatie in Helmond nodigt wel uit om nog een stapje in de wereld te zetten. Bagagevervoer is vlot verlopen. Alleen het weer kon beter, was wel prima wandelweer maar koud.

Benny Van Gils (05/03/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Wij waren super tevreden over deze wandelvakantie. B&B was zeker in orde, propere kamers lekker ontbijt en avondeten hadden niks te kort. En zeer aangename gastheren Sven & Jan. De 3 wandelingen waren ook mooi en goed uitgelegd we zijn niet verkeerd gelopen dat wil al iets zeggen.

Corinne Dielen (05/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Het was een fijne reis met een aangename groep. De omschrijving van de fietstochten was niet heel duidelijk zonder gps. De fietsen waren goed in orde en fijn om mee te rijden. Het hotel was in orde.

lutgarde Geerts (04/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Fijne fiets en wandelvakantie in Lanzarote, super goeie fietsen, en mooie routes. Hotel goed voor de 3 sterren. Heel goede begeleiding van Mia

Dirk Donkers (03/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Hele mooie fietstochten, met hele goede fietsen - heel goed hotel: eten goed en de kamer proper - we konden onze fietsen stallen. Ik had wel verwacht dat we tijdens de fietstochten eenzelfde fluovestje zouden dragen. Dat had misschien net iets veiliger geweest. Het was voor ons een zalige vakantie.

Rita Doms (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Voor onze eerste trip/reis met Happy weekends is het ons 100% meegevallen. Heel fijn georganiseerd. Mia was onze steun en toeverlaat. Eddy een niet te stuiten fietsliefhebber. De groep was heel tof. Het hotel was meer dan goed, het eten was heel lekker, kiezen was soms heel moeilijk. Als ik 1 minpuntje kan bedenken is dat we liever iets sterkere batterijen hadden gehad op de fietsen. Voor de langere fietstochten ( en vooral met veel tegenwind ) kom je maar net toe met de batterij en was je soms verplicht van heel zuinig te rijden om niet met een lege batterij terug te komen. Het is ons altijd gelukt maar was soms toch niet geruststellend. Maar dat is dan ook het enige. Wij hebben beiden enorm van onze vakantie genoten.

lutgarde Geerts (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Fijne fiets en wandelvakantie in Lanzarote, super goeie fietsen, en mooie routes. Hotel goed voor de 3 sterren. Heel goede begeleiding van Mia.

jozef wens (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Voor ons was het een heel geslaagde week !!! Heel mooi gefietst met tegenwind maar ook wind in de rug!! Het waren dan ook super fietsen!
Ook mooi gewandeld en toch nog tijd gehad om te genieten van het hotel en de omgeving met gezellige wandelpromenade met winkels en terrasjes ! Dank u wel aan Mia en Eddy voor de goede uitleg en begeleiding!! Voor herhaling vatbaar misschien op een ander Canarisch eiland!

Paul Verhaegen (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

We hebben genoten van deze fietsreis naar Lanzarote. Het weer was zeer goed met temperaturen boven de 20 graden.(tijdens fietstochten 2X korte regen gehad). De fietstochten waren goed uitgestippeld ( dank u Paul ) en werden nog eens uitgebreid besproken door Eddy (dank u Eddy). Mia zorgde voor de nodige uitleg voor de wandelaars. Vertrek en aankomst werd geregeld door Mia die ons perfect begeleide (dank u Mia). Het verblijf en het reisgezelschap was ook oké en het eten was fantastisch in het hotel. Dus : deze fietsreis is voor herhaling vatbaar.

Jan Allaerts (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Alles ok. Hotel is goed voor een 3 * met lekker eten en goede locatie. Prima begeleiding door Mia en Eddy voor zijn fiets- en wandelschema´s, leuke groep ook!
En zeker voor herhaling vatbaar!

NELE COOLS (28/02/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Zeer fijn verblijf en alles netjes geregeld! Gewoon aanschuiven, dat brengt rust. De wandelingen waren zeer mooi, midden in de natuur. We kwamen zelf geen andere mensen tegen! Heerlijk! Aanrader!

Marie-Louise Coppens (25/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Goede organisatie op een prachtig fietseiland.
Mooie routes uitgestippeld, al waren sommige routes beetje te lang voor sommige mensen.
Ik heb er wel moeite mee dat het hotel niet bij voorbaat gekend is bij de inschrijvingen.
Dit keer kon het hotel beter.

Gaby en Dany (24/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

De keuze van het hotel was een schot in de roos. Goed gelegen dicht bij metrostation Hoche, een mooie nette kamer en als verrassing de vele hartjes en rozenblaadjes. Koppel daaraan een fantastisch en uitgebreid ontbijtbuffet (zelden meegemaakt) en we waren klaar om Parijs te veroveren. Het werden 3 prachtige en weliswaar vermoeiende dagen om nooit te vergeten. Gewoonweg zalig.

Mia Noyens (24/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Genoten van een weekje zon op het prachtige Lanzarote. Paul en Eddy deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Bedankt hiervoor. Het was een gezellig hotel met een mooi zwembad. Vriendelijk personeel en lekker buffet. Voor het volgen van de fietsroutes neem ik volgende keer wel een gps mee ipv mijn echtgenoot :-). Ik kijk al uit naar volgend jaar.

Jozef Lowartz (23/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Waw wat een voltreffer - wat een "Happy Week"!
Prachtige fietsroutes, een mooi hotel en een deskundige gastheer/gastheren die ons alle kanten van het vulkanisch eiland hebben leren kennen en waarderen.
Dank jullie wel Paul en Eddy voor deze deugddoende vakantie onder de Canarische zon; wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Carine Belmans (23/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

We vertrokken in februari mee naar Lanzarote. Met vragen en nieuwsgierigheid: eerste keer in de winter naar het Zuiden, met een groep en een 'algemeen' programma, wat zou dat geven? En eerlijk, het werd een grote meevaller. Alles was pico bello georganiseerd en toch ook persoonlijk, we leerden toffe mensen kennen en hadden ook privacy in ons hotel-appartementje en daarbuiten. Veel gezien, veel gestapt in zonnig weer, lekker eten en drinken en aanpassingen programma op maat. Paul en Eddy verdienen alle complimenten, we vonden gemakkelijk onze weg met hun tips en begeleiding.
(Misschien één kleine tip: in het weekprogramma ook zelf een daguitstap voorzien mét vervoer naar een grotere bezienswaardigheid verder af.)
Onze week was alleszins de moeite, dankjewel!


 

May Van Gils (23/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Was prima reis, geluk gehad met 2 prima fietsleiders. 5 zalige ritten gedaan. Enkel lunchpakket, een zakje met 2 sneetjes brood, steeds met zelfde beleg, Je komt ook ni veel terrasjes tegen om evt te stoppen. Voor de rest alles zeer ok. Gr May

Mark Mollen (22/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Zeer toffe vakantie met veel wandel -en fietsmogelijkheden, leuk hotel met fijn appartementje, lekker eten en een mooi zwembad. Ook fitness die in orde was! Avondanimatie was iets minder, maar na al die activiteiten ook niet zo belangrijk.

Andre Verschueren (22/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Goed: verblijfsaccomodatie, fietsverhuur
Minder goed: uitleg over de fietsroutes, kan veel simpeler en duidelijker. In fietsroutebeschrijvingen wordt naar andere fietsroutes verwezen: zouden eigenlijk stand-alone moeten zijn.

Hilde Michiels (14/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

Dankjewel Mia om ons mee op pad te nemen en ons vele mooie, bekende maar ook verrassende plekjes te laten zien in Parijs. Heel ontspannend en relax daar er zo goed voor ons gezorgd werd en alles tot in de puntjes was geregeld. Goed hotel, lekker gegeten, en veel romantische verrassingen! Een zalig en HAPPY WEEKEND ;-)

Herman Vercammen (14/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

Net terug thuis van een ‘romantisch weekend’ in Parijs met Happy Weekends. Het woord romantisch mag je hier wel letterlijk nemen. Van onze hotelkamer tot de twee diners werden we verwend met hartjes, rode ballonnen, echte rode rozen, prachtig gedekte tafels en aangepaste desserts. Zelfs tijdens onze wandelingen door Parijs verraste onze gids ons aan de Pont de l'Archevêché, met een liefdesslotje om op te hangen. Eén en al romantiek.
Het uitgestippelde programma was perfect om een beeld te krijgen van de bruisende stad met al zijn prachtige monumenten en hoekjes en kantjes die zo eigen zijn aan Parijs. Met genoeg tijd om foto’s te nemen. De organisatie van deze hele reis was tiptop in orde. Van het vertrek in Arendonk tot de metrotripjes, de boottocht op de Seine en de professionele uitleg van onze gids. Mia, voor jou een dikke tien op tien! We kijken uit naar een volgend weekend, misschien naar een andere wereldstad?
 

Leo Simons (14/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

Het was een heel aangenaam verblijf in Parijs! Veel bijgeleerd van onze gids Mia! Zij deed het uitstekend. Het had nog leuker geweest hadden we iets meer tijd gemaakt om iets te drinken in de gezellige bistro's onderweg. Goed hotel met lekker ontbijt en dicht bij de metro. Ook zeer lekker gegeten in restaurant Symfonie. Soms waren de porties iets te veel.
De uitstap is echt een aanrader! Echter wel veel kou gehad, zeker op de boot. Misschien beter plannen als het warmer weer is?

Gerdien Van den Brand (22/01/2023)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Prima sneeuwvakantie gehad in Holzgau bij Kris en Tina: lekker gegeten, heerlijk gewandeld met gids Kris en goede tips van hem gekregen voor uitstapjes. De busreis was tweemaal zonder een enkele file of 'baustelle' dus dat was boffen. En geen beter gezelschap dan gezellige Belgen!

Theo Van Hove (21/01/2023)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Zoals vorige keer het verblijf was okido het weer: van alles wat maar overigens goed. Ook de wandelingen uitgestippeld het was allemaal prima geregeld. Het gezelschap niets op aan te merken , steeds iedereen op uur en tijd... één minpuntje het vertrek kan dat niet één uur later!!! zijn we nog tussen zes en zeven uur in Arendonk.
Tot een volgende
Van Hove

Rachel van den bergh (19/01/2023)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Het was prima, kon niet beter

Ludo Bakelants (19/01/2023)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Organisatie: van busreis tot onthaal ter plaatse was top. In Tirol deden Tina en Kris alle moeite om ons in de watten te leggen. De wandeltochten waren super het eten was versterkende Tirolerkost. Gezelschap super. Geen verbeterpunten!!

Bert en Greet (02/01/2023)

Weekend: Vaarwel 2023, happy 2024

Super oudjaar gevierd . Top

Anne Feyaerts (02/01/2023)

Weekend: Vaarwel 2023, happy 2024

Wij hebben enorm genoten van het oudjaar arrangement. Goed hotel,lekker eten, goeie muziek, gezellige mensen en nog eens goed kunnen dansen. Dank je wel voor prachtige organisatie

Van Bouwel Raymond (02/01/2023)

Weekend: Vaarwel 2023, happy 2024

zeer mooie locatie ; fijne mensen ; lekker eten ; super avond ; organisatie top .

Marie-Louise Coppens (15/12/2022)

Weekend: Singleweekend: Kerst aan de Moezel

Het wandelweekendje aan de Moezel was perfect georganiseerd. Vriendelijk onthaald in het hotel en bij de wijnproeverij. Gezellig klein hotel. Ontbijtbuffet en lekkere menu’s. Mooie uitgestippelde wandelingen. Voldoende vrije tijd om de kerstmarkt te bezoeken en voor een boottochtje op de Moezel. Ik kijk al uit naar een volgende uitstap met Happy Weekends.

Paul Kox (13/12/2022)

Weekend: Singleweekend: Kerst aan de Moezel

Het was een super leuke vakantie. Goeie organisatie, goed uitgestippelde wandelingen en kei toffe mede-reizigers. Ook het cadeau na de wijnproeverij was een leuke verrassing. Eén minpuntje. De temperatuur in de eetzaal van het hotel. Voor de rest een tophotel. Vriendelijke bediening en proper.

Jos Van de Weyer (10/12/2022)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Terug van een paar zalige dagen aan de Moezel. Alles prima in orde, lekker ontbijt en avondeten. De aangegeven wandelingen in het mapje zijn prachtig en voor iedereen haalbaar. De mensen van de wijnproeverij waren heel vriendelijk en we hebben kunnen proeven van heerlijke wijnen, natuurlijk ook een aantal flessen gekocht tegen de feestdagen. De fles wijn aangeboden door Happy Weekends zal ons zeker smaken.

Geert Kelchtermans (07/12/2022)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Ondanks het feit dat de Moezelstreek al helemaal in winter-modus was (fris, mistig), hebben we toch met plezier het programma 'afgewerkt'. Wandelingen gelopen en genoten van de kerstmarkt in de nauwe straatjes van Bernkastel. Sympathieke familie baat het kraaknette hotel uit. En de Moezelwijnen hebben ons bij de proeverij zeer aangenaam verrast.
 

Rombouts Loenhout (04/12/2022)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

25 - 26 - 27 november naar De Moezel geweest. Het waren hele mooie wandelingen, soms pittig. De wijndegustatie was heerlijk, lekker een echte aanrader. Het was een zeer mooi wandelweekend. Bedankt voor de goede organitatie.

Frans Maes (21/11/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Gastvrij, gezellig, goed eten, de wandelingen van de eerste en de tweede dag waren goed. Bij de wandelingen onderweg was het soms onduidelijk, het is toch goed gekomen
frans, mariette

Sin Holemans (21/11/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Goed ontvangst door de gastvrouw. Het eten zowel het ontbijt buffet als het avondmaal was zeer goed. De kamers klein maar proper we hadden de pech dat we geen warm water hadden voor de douche, dit hebben we ook meegedeeld. Voor de rest een prachtig weekend, ook de wandelingen (infomapje) waren goed, hetgeen we gewoon zijn van Happy Weekends,

Willy Lenaerts (17/11/2022)

Arrangement: Hartverwarmend wandelen in de Waldeifel

Over het hotel niets dan lof zowel qua ontvangst, culinair en accommodatie. De ontvangst was zeer vriendelijk en gemoedelijk. Het eten kwalteitsvol en overvloedig. De wandelingen waren ok maar op dag 1 (Wandeling in Kyllburg) zouden er in de beschrijving enkele kleine verduidelijkingen moeten gebeuren. Verder is ons deze wandeluitstap ons zeer goed bevallen.

Annie Billiau (15/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Weer perfect georganiseerd! Het fijne aan reizen met Happyweekends is dat je volledig ontzorgd bent. Een positieve instelling en een beetje geluk met het weer maakt dat je tevreden huiswaarts keert.

Margriet Van Giel (15/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Hallo Paul, het was een heerlijke reis. Zeer goed georganiseerd, met een zeer goed hotel wat zowel verblijf als maaltijden betreft. Ook de eigenaars en het personeel waren zeer behulpzaam en vriendelijk. De wandelingen waren soms pittig, maar er was een mooi evenwicht tussen de verschillende delen. Ik heb alleszins erg genoten van dit verblijf. Vriendelijke groeten. Margriet

herman jacobs (15/11/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Ontvangst hotel was goed zeer vriendelijk personeel. Wandeling 1-3 waren zeer goed, wandeling 2 op bepaalde plaatsen staan pijlen niet in de goede richting. We hadden een wandel app op smartphone maar die gaf op bepaalde punten een route aan die anders liep. misschien is de route met de jaren veranderd , dat gaf soms verwarring. vraag 1-2 hadden we een mogelijk antwoord maar vakjes voor invullen klopt niet volgens ons. voor de rest waren de wandelingen TOP kon niet beter. Tip voor wandelaars: installeer app op smartphone ROUTIQ voor Nederland. We kijken uit naar volgende wandelingen.

Vicky Vanreusel (15/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Onze eerste uitstap met Happy Weekends was een voltreffer. De organisatie was top en Paul doet alles wat hij kan om het voor iedereen aangenaam te maken.

Karin Coolen (14/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Mooie wandelingen aan een rustig tempo zodat iedereen goed kan volgen. Op tijd een pauze met 'verrassingsdrankje' van Paul zodat we er weer tegen konden. Fijn hotel met een ruime kamer. Alles was goed geregeld. We hebben genoten van het mooie weer, de mooie omgeving en het fijne gezelschap.

Jeannine Tops (14/11/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

De openingsuren van de stopplaatsen nakijken er waren er verschillende die niet open waren . De fietstochten waren geweldig en het hotel was ook prima.

Noot: Dankjewel om dit te signaleren. We checken de openingsuren van de horecazaken onderweg.

Anita Jansen (14/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Het was een mooie vierdaagse vakantie met zeer goed uitgestippelde wandelingen die qua moeilijkheidsgraad goed opgebouwd waren en een prima begeleider Paul. Een fijn hotel met zeer uitgebreide maaltijden. Kortom: een geslaagde vakantie die alleen maar uitnodigt om weer mee te gaan met Happy Weekends.

Suzanne De Vos (14/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

We hebben er allemaal van genoten: een zalig zonnetje, mooie wandelingen, goed gegeten, een mooie omgeving, onze gids was ook goed en op een mooi uur terug thuis. Grtjes

Jes De Vriendt (06/11/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Een goed onthaal bij het verblijf, verzorgd ontbijt. De slaapplaatsen zijn netjes, de inrichting is wat on-deskundig (lichtschakelaars op een verkeerde plaats, verwarming moeilijk regelbaar). Het is een prachtige omgeving om te wandelen en hiervoor kregen we degelijke informatie.

Rita Van Bijlen (05/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

De reis was zeer goed voorbereid. We hadden met Mia dan ook de ideale gids. De wandelingen waren zeer afwisselend. De zaterdagwandeling was wel pittig. Het eten was fantastisch en de kamer ruim en verzorgd. Het zou beter zijn indien de maaltijden vroeger gereserveerd werden. Nu zaten we tot 21.30u aan tafel.
 

Rit Ghoos (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Het was een heel aangename reis in super gezelschap. Was wel eens plezant met de trein. Mia is een super begeleider. Bedankt. Tot de volgende keer.

Marleen Vanmechelen (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Dank aan Mia onze voortreffelijke gids. Het hotel was goed. Fijne keuken. Sommige mensen hebben niet goed begrepen wat de"formule"inhield, en na enkele orvals wilden ze het onderste uit de kan halen door zo veel en zo duur mogelijk te bestellen. Ik vond dat niet fijn. Als je volgende keer "half pension" gebruikt en zegt dat 17euro extra is indien alcohol gedronken wordt, dan begrijpen ze het misschien beter. Mijn kamergenoot was aangenaam in omgang met mij. Ik ben zo blij dat ik dit heb gekund! Meer kilometers zouden teveel zijn voor mijn oude knoken. Ik blijf zeker geïnteresseerd in volgende initiatieven.

Harry De Bock en Ria Massagé (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Hallo Mia, Wij willen jou en "Happy Weekends" nogmaals danken voor het bijzonder tof wandelweekend met toffe wandelingen, een goed bed, propere kamer en degelijk ontbijt met daarbij 's avonds een zeer goede keuken . Het was in principe veel te kort maar ja aan alles komt eens een einde. Na 6 1/2 uur waren wij in Middelkerke waar het weer veel te druk is, waarom wil men met zijn allen naar zee! Wij hopen nog wel deel te nemen maar voor een dagwandeling of tweedaagse passen wij meestal. Wij maken er bij voorkeur een week of ten minste enkele dagen van. De groep was een mooie groep diverse mensen die het gezellig maakten.
Proficiat en mogelijks mogen wij nog vanuit West-Vlaanderen en de kust, dikwijls deelnemen.

joannes stymans (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Alles tip top in orde ,de groep was fantastisch en de gids was zelf heel goed in de naam van Mia. Ik wil Mia bedanken voor de zeer goede begeleiding van de treinreis en de zeer mooie wandelingen ,van mij krijgt Mia 10 op 10 .het hotel was wat verouderd ,maar het eten en drank was zeer lekker .de eerste dag liep het een beetje in het honderd met de drankenformule maar daarna was alles in orde gekomen door tussenkomst van Mia alvast bedankt voor de mooie vakantie in florenville bedankt

Anne Smulders (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Ik vond het een fantastische avonturenreis. Niet weten waar naartoe was een hele belevenis op zich. Groep was goed (misschien 's avonds iets minder door het drinken van sommige deelnemers). Hotel was eenvoudig maar goed genoeg voor mij. Het concept voor 's avonds ivm drank zouden ze misschien beter aanpassen. Begeleiding Mia was zéér goed in haar werk als begeleiding en voor mij ook een fantastische kamergenoot. Bedankt Paul dat ik toch nog kon meegaan ook al was ik een zéér late klant. Niet van mijn gewoonte dus nogmaals sorry hiervoor. Ann

René De Kort (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

We zijn zeer tevreden over de verrassingsreis het was een prachtige locatie en mooie wandelroute. Mia heeft dit mooi gedaan en weeral nieuwe vrienden gemaakt. Het hotel vond ik wat minder de lunch box was ok maar het ontbijt was iets minder en het diner was lekker maar veel te laat we hadden bv. om 22.30h pas gedaan met eten dit vind ik véél te laat.
voor de rest was dit weeral een prachtig idee van Happy Weekends, tot de volgende.

Karlien Goelen (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

De eerste keer dat wij een groepsreis mee deden. Het werd begeleid met veel goesting en Mia nam de verantwoordelijkheid als er iets geregeld moest worden. De routes waren ook mooi uitgestippeld, balans tussen natuur, charmante bezienswaardigheden onderweg en caféetjes. Van het hotel had ik wel meer comfort verwacht voor deze prijs. Het was proper maar verouderd. Ook niet al het personeel was even hulpvaardig.

Ria en Karel (31/10/2022)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Blij dat we geweest zijn! Met zo'n schitterend weer en de hellingen van de wijngaarden in alle kleuren: mooier kan het niet.
Het hotel was goed, alles in orde. Alleen spijtig dat we er praktisch alleen zaten. Einde seizoen zeker? Maar de kamer was in orde en het eten was ook prima! Met dat mooie wandelweer hadden we zelfs spijt dat we geen short bij hadden. De wijnproeverij was ook prima: natuurlijk heeft het ons wat geld gekost (maar dat ligt dan ook alleen aan onszelf). Ipv de wandeling in Bernkastel hebben we de derdedag daar lekker rondgekuierd en een zalige boottocht in het zonnetje gemaakt. We kunnen er weer effe tegen.

Greet Meeusen (21/10/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

We hebben kunnen genieten van een geslaagd weekend.

joannes stymans (17/10/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Wij hebben heel hard van het weekend genoten, een gezellige en vriendelijke gastvrouw en heel lekker gegeten. heel mooie wandelingen en nog heel goed weer gehad. Spijtig dat er alleen de eerste dag koffie was op de kamer en de andere dagen niet.ik weet niet of het was inbegrepen!!! Voor de rest heel goed geweest,voor herhaling vatbaar.

Joannes Vissers (17/10/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Wij zijn zeer tevreden van ons weekend bij Vlamingen in de Ardennen. Mooie wandelingen gemaakt en lekkere biertjes gedronken in de brouwerij. De gastvrouw was ook super vriendelijk en het eten zeer goed.

Willy Lievens (15/10/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Opnieuw een stukje van België ontdekt en opnieuw was alles dik in orde. Pajottenland was iets heel anders dan we gewoonlijk wandelden en dat viel reuze mee ook al was het weer iets minder vorige week (12, 13 en 14 oktober). De mensen van de B&B waren heel vriendelijk, een zeer aangename plaats., Ook het hotel viel goed mee: het meisje aan de receptie kon Engels en aan tafel en het ontbijt werden we bediend in het Nederlands. Voor ons was het een groot pluspunt: we spreken geen frans. We hebben genoten het is ons 5 punten waard .

Frank en Sandra (03/10/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Na een autorit van 800km werden we vriendelijk onthaald door Tina en Kris. We voelden ons meteen ‘thuis’. Elke dag werden we verwend met een lekker ontbijt (de eitjes werden à la minute klaargemaakt) en een heerlijk 3-gangen menu. Tina heeft ons uitleg gegeven over de wandelingen, de berghutten, de regiobus, de kabelbanen en de uitstappen. Niets was voor hen te veel. Vier volle dagen zijn we tijdens onze wandelingen overdonderd geweest door de prachtige natuur, de rust, de vriendelijke bewoners,… Als kers op de taart hebben we nog 2 reeën mogen zien in de tuin van Tina en Kris.

Myriam De Becker (02/10/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Goed georganiseerd, een goed evenwicht tussen groepsactiviteit en individuele reis. Bij de beschrijving van de knooppunterroute zou een beetje informatie over wat er te zien is of er in een dorp al dan niet een winkel, café aanwezig is. Als het kan de route ook voor gps aan de deelnemers ter beschikking stellen.

Dirk Mentens (30/09/2022)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Het verblijf bij Tina en Kris was super, hoe deze twee mensen zich inzetten om alles naar je zin te hebben. Zeer zeer vriendelijk en heel sociaal en altijd klaar voor eventuele vragen, informatie over wandel- en fietsmogelijkheden. Kortom wij zijn hier verwend geweest, ook met het eten de alledaagse keuken lekker en verzorgd. Onze kamer was reeds gerenoveerd en alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Het is een echte aanrader. De groep is ook 100% meegevallen, ondanks de uiteenlopende leeftijden. We wensen Happy Weekends nog veel succes,

karina d'haeseleer (28/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Heel fijne driedaagse gehad. goed georganiseerd, goed hotel. Een enkel minpuntje: op de laatste fietstocht waren er niet echt bezienswaardigheden, maar ik begrijp dit wel aangezien jullie ons naar de abdij lieten fietsen.

Marc van Vooren (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Het was een zeer geslaagd weekend. Alles was zeer goed georganiseerd met een zeer leerrijk bezoek aan de hopeboer en lekker eten en drank in Bar Bernard.

Pierre De Wandeler (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Was voor ons de eerste keer dat we aan een fietsevenement hebben deelgenomen van Happy Weekends. Dit is ons zeer goed bevallen dat we besloten hebben om volgend jaar bij meerdere evenementen deel te nemen aan de uitstappen. Dus wie zien we volgend jaar terug. Doe zo verder!

Luc Klaasen (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Verzorgd hotel, mooie fietsroutes, alleen spijtig dat we geen brouwerij bezocht hebben. De hopboerderij was zeer interessant en een lekkere lunch!

gaby simoens (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

hey, we hebben ervan genoten!

René De Kort (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Ik kan maar 1 ding zeggen: het was een prima weekend. Alles tiptop geregeld, goed eten en drinken, mooie fietstochten en een zeer goede uitleg door Annabel op de hopboerderij. We hebben iets bijgeleerd.

Gerda Van Giel (22/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Onze eerste reis met Happyweekends. Mooie fietstochten die zeer goed doenbaar zijn met e-bike. Prachtige omgeving.

Marina Ringoot (22/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Busreis: goed. Bestemming: goed. Begeleiding: goed. Hotel: goed. Kortom....Happy Weekends is goed!!!

Jos Claessen (21/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Wij waren heel tevreden. Het was in orde. Voor herhaling vatbaar!

Robert Lambrechts (21/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Hotel, mooie fietstour, goed bewegwijzerd door de Knooppunter, aanbod in rooftopbar waren zeker om van te genieten voor deze korte vakantie!

René De Kort (21/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Het was weeral een zééér geslaagde fietstochten ik heb het ook verleden jaar gedaan maar het blijft een mooie trip en weeral nieuwe vrienden ontmoet dank u wel jan en paul , misschien het enige minpuntje is dat in het hotel het eten wat meer mocht zijn het was zeer lekker maar te weinig vind ik. Op naar de volgende.

Luciaan Wellens (21/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

hele leuke vakantie,goeie groep. Jan is fantastische begeleider, staat altijd klaar om iedereen naar zijn zin te meken. Verbeterpunten: wijnavond hadden we in het Nederlands verwacht. En voor ons mochten de fietstochten iets langer zijn.

Willy Peeters (21/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Hotel, gids alles was in orde, mooie fietsvakantie.

Guido Willems (20/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Top: bezoek hopboerderij en uitleg ter plaatse, diner bij Bernard, fietsroutes en het weer
Kan beter: diner in hotel (eten was wat minder, wijn geen keuze en was slecht) en aansluitende cash afrekening van de dranken, timing bezoek van de last post na het diner (timing was te krap)
 

Suzanne De Vos (20/09/2022)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Centrale ligging. Vriendelijke uitbaters met goede tips.

Patrick DE SERANNO (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Prijs kwaliteit dik in orde. Correcte organisatie. Interessante bezoeken gedaan .

Theo Van Hove (19/09/2022)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

alles was prima , leuk gezelschap het verblijf kon niet beter. Dikke proficiat aan Tina en haar man....

Marc Van leekwyck (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Voor ons was het de eerste keer dat we dit deden en we vonden het heel goed van organisatie ook wat betreft het hotel het is voor herhaling vatbaar misschien tot volgend jaar

Bernadette Segers (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

We zijn heel tevreden over het Bierfietsweekend, heel goed georganiseerd, heel lekker eten en dan bij bar Bernard ook heel lekker gegeten. Het was super, voor herhaling vatbaar
Bernadette

Verdonck-Lemmens (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Het eerste bierweekend was een topper. Goed hotel, lekker gegeten, overal trouwens. Goede fietsroutes elke dag , smaakt naar nog meer van dat.

Christa Verstraete (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Waren zeer tevreden over onze driedaagse

Catherine De Wilde (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

1. combinatie fietsen/ cultuur/natuur/ toffe lunches , zeer goed idee. Het is niet altijd fietsen, fietsen, fietsen.......
2. mooie locaties zoals in Watou in Bar Bernard, dit was super en bovenop verfijnd eten.
3. liever verfijnd eten en dan minder uitgebreid.
4. keuze hotels zijn altijd ok

Guido Peeters (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Top-weekend! Varkenshaasje was wa zout, en choco-mousse lust ik niet…

Familie Laureyssen, Familie Smits (19/09/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Wij hebben genoten van het fietsweekend ondanks het veel heeft geregend! Het hotel is een aanrader voor een weekend fietsen . Het onthaal is zéér vriendelijk en hulpvaardig . We hadden garage toegewezen voor onze fietsen te stallen . De service was top!Kamer was proper en alles was voorzien . Het eten in het restaurant zeer lekker ;ook daar personeel heel vriendelijk .

Harrie Leemans (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Alles was goed het hotel het eten en de fiets tochten waren goed uitgezet ook de bijzondere bezienswaardigheden Harrie & Marjan uit Nederland

Joseph Van Oerle (19/09/2022)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Alles was goed verlopen, het eten was goed, het voorgestelde programma was goed verlopen,Tina en Kris hebben ons prima ingelicht, kortom het was een geslaagde vakantie.
Hilde en Jos

Bernadette Segers (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

We zijn heel tevreden over het Bierfietsweekend: heel goed georganiseerd heel lekker eten en dan bij bar Bernard ook heel lekker gegeten het was super voor herhaling vatbaar
Bernadette

Leo Swaans (06/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Uiterst tevreden van deze reis en dit op alle gebied, met een een zeer goede (super)gids Nina.

Mia Verheyen (05/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Wij hadden een fijne vakantie, leuke fietstochten met prachtige uitzichten en goed gezelschap!

Jef Daemen (05/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Voor ons was het top, qua organisatie, hotel, bus ...
Heb 1 puntje nl mochten wel meer kilometers zijn, gids heeft zelf een paar keer aangehaald dat deze ritten destijds waren voor niet elektrische fietsen nu iedereen elektrisch rijdt, kunnen er meer kilometers gereden worden

Louis Van den Vonder (04/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Een geslaagde fietsvakantie ,mooi weer goed hotel en goede begeleiding en een wonder mooi streek in Tirol (Lechtal) en een goed gezelschap. Alvast bedankt aan Nina en Paul en tot een volgende fiets of wandel vakantie.
Groetjes Louis en Maria.
 

Patrick Heylen (03/09/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Het was een zeer aangename fiets-4 daagse.
Hotels waren zeer goed met ontbijt en de 3-gangen menu ‘s avonds. De fietsroutes waren ook mooi. Echt een aanrader.

Jef Smets (02/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Super mooie landschappen goed gefietst lekker gegeten top
Eventueel ander hotel voor tussenstop om busreis langs de zelfde wegen te vermijden
Keuren zeker niets af we hebben er van genoten dank je wel

constant braspenning (01/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Was super leuk en prima georganiseerd , kan niet beter. Super begeleiding. Lekker eten. Goei weer en mooie streek om te fietsen. Dankjewel Nina.

Brigitte Broecks (30/08/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Op 23 augustus zijn wij teruggekomen van een fantastisch weekend in Helmond. We hadden mooi weer, een fijne locatie en heel mooie fietstochten gemaakt.Voor herhaling vatbaar.
Het was voor ons een "happy weekend"!

Maes Liliane (30/08/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Leuke fietsdriedaagse in Helmond. Prima hotel,zeer vriendelijk personeel lekker eten. De routes waren zeer aangenaam met zeker genoeg horeca onderweg. We hebben genoten. Het was ook prima fietsweer. Dankjewel aan de hele organisatie die dit heeft georganiseerd.

Jan Roose (26/08/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Dit is een topper! Goede hotels, lekker eten en vriendelijk personeel. De fietsroutes zijn zeer de moeite, veilig fietsen en veel rustige plaatsjes waar je de stilte kan horen! Zalig. En de heide in volle bloei was leuk meegenomen. Voor herhaling vatbaar

Luc & Linda (26/08/2022)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

- Gids Jan is een sympatieke kerel met gevoel voor humor en geweldige verhalen
-Hotel: onze kamer was klein, wel airco, doch geen koelkastje om eventueel drank, voor tijdens het fietsen, koel te houden. Uitstekende keuken (het vegetarisch menu was men vergeten doch zeer lekker) fijn terras en betaalbare dranken prijzen.
-Het fietsen: toch wel forse hellingen en steile afdalingen. Geschikt voor de wat betere (elektrische) fietsers.
-De groep: veel toffe en sympathieke mensen leren kennen, enorme groepssfeer. Bedankt allemaal.
-Conclusie: spijtig van de kleine kamer, Voor herhaling vatbaar, welgemeende dank aan de hele groep, aan begeleider Jan en Happy Weekends.

Daems Theo (25/08/2022)

Weekend: Fietsvakantie Normandië: Naar de Mont Saint-Michel

Aan deze fiets zes daagse is niets te verbeteren, deze was top van dag één tot en met de laatste dag.
- Begeleider Luc is een toffe en prachtige vent zowel in onthaal als begeleider. (Was ook zo in de 3-landen tour.)
- Coach to travel : chauffeur Kris eveneens een prachtige vent en goed bestuurder, ook onthaal op de site is ok.
- Hotel in een woord "TOP ", zowel accommodatie als de kamers. Voor het eten geven wij een 10/10. Dit maak je niet alle dagen mee, een prachtkeuken en chef de cuisine.
-Het fietsen: alle routes zijn goed en mooi samengesteld, voldoende stops en plasgelegenheid.
- De groep: allen toffe deelnemers, die het fietsen in de benen hebben.
- Dit alles is vatbaar voor nog meer van deze HAPPY WEEKENDS.
Misschien één kleine aanpassing: bezoek aan Mont Saint Michel verplaatsen naar weekdag , véél te druk in weekends.
TOP

Jan Castermans (24/08/2022)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

Hotel was heel goed - eten zeer goed - Fietsen was oké goede wegen - maandagmiddag geen eten was wat minder ! Persoonlijk heb ik daar zo geen last van maar een kleinigheid eten was wel leuker geweest !!

Joannes Vissers (24/08/2022)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

Alles was zeer goed

Johan Stymans (24/08/2022)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

Wij vonden het hotel en het eten en de kamer heel goed ,de gids had soms wat problemen met de weg te vinden en het was heel veel klimmen .maar wel heel mooi . Ook het hotel was heel goed en ook vriendelijk personeel. Bij ons op de kamer was op een morgen de elektriciteit uitgevallen ,maar na het ontbijt was alles terug opgelost.!!!! Wij gaan zeker nog terug !!! O ja de groep was fantastisch, allemaal bedankt voor de gezelligheid, groetjes

Gunter Oris (23/08/2022)

Weekend: Private Champagne Tour

Handig, steeds een bob te hebben om zorgeloos te kunnen proeven van wat de champagnestreek te bieden heeft.
Goed uitgekozen champagnehuizen en een hotelletje waar vooral het eten ook gesmaakt werd.
We hebben genoten!

Margareta Janssens (21/08/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: De taalgrensroute

Prima trip. Zeer mooie routes, verschillende landschappen. Wij hadden er een overnachting bijgenomen, de laatste dag zelf een route uitgestippeld en er een mooi museumbezoek aangekoppeld (Notre Dame a la rose, hopital in Lessen). De B&B in Herne (Wisteria) is een topper, mooie locatie, zeer lekker eten, toffe gastheer en -vrouw. Alles verlopen zoals gepland. Het mooie weer ook meegenomen natuurlijk.

Sarah De Hert (21/08/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

Drie keer heerlijk geslapen in uitstekende hotels (dat zwembad was een fijne extra!). Het eten was lekker en helemaal aangepast aan onze dieetnoden. Petje af voor de flexibiliteit. Het vervoer (van onszelf en bagage) werd uitstekend verzorgd door Piet. Dit is niet de mooiste regio van Nederland, maar de route lag optimaal door zoveel mogelijk bos. We hebben ervan genoten om eens helemaal in de watten gelegd te worden. Deze formule smaakt naar meer!

Frank Lootens (20/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Parijs à velo was een fantastische ervaring, met een goeie gids Carl die ons verrassende locaties van Parijs heeft leren kennen.
Busvervoer was prima, hotel ok .... maar maaltijden 's avonds waren minder
Parijs à velo : een aanrader !!

Laura Lathouwers (11/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Voor de kennis van de gids Carl geef ik een 5.
Voor het programma: ik vond het te zwaar en te druk, maar dat is heel persoonlijk. Als we de helft van de bezienswaardigheden hadden gezien en af en toe wat meer hadden gerust was het perfect geweest. Maar mijn man Ivan Goossens vond het perfect. We hadden natuurlijk het weer niet mee met 35 graden.

Nadine Van den Brande (10/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Zeer tevreden over Paris a velo! Carl is een top gids!

Willy Peeters (08/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Veel gezien op korte tijd, was allemaal dik in orde. Mooie fiets vakantie.

Johan Stymans (08/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Het was een leuke 4 daagse Parijs . Goede busreis, gids was top , hotelkamer klein maar proper . Ontbijt in het hotel was goed en de lunch onderweg ook . Het diner in een eetcafé vlakbij was ook goed . Wij vonden het leuk om Parijs eens met de fiets gedaan te hebben maar doen het niet meer omdat het te druk is om daar in de stad met een grote groep te fietsen. We hebben wel veel gezien en de groep was heel goed .

Jan Castermans (08/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Alles was goed, geen enkele opmerking !!!!

Fons Van den Bergh (08/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

waren goed : hotel (airco !) , alle maaltijden , zeker de avonden , de gids
minder : de begeleiding door de gids met de metro naar de Eifeltoren die op het uur (9 uur) volledig zou flikkeren . Niet zo : om 9 uur is de zon niet eens onder gegaan , een tocht die weinig heeft bij gebracht

Erna en Jef Lowartz Aerts (31/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Waw wat een knaller! Een ideale combinatie tussen fiets- en wandelvakantie. Het is heerlijk fietsen door de mooie vallei van de Lech in een prachtig natuurlandschap van rust, groen en stilte. Dit kan je combineren met eindeloze bergwandelingen in dit deel van Tirol: een must voor elke wandelaar en fietser. Je wordt bovendien in de watten gelegd door Tina en Kris; een charmant koppel dat je verwent met lekker ontbijt en avondeten. Ze bezorgen je tevens erg waardevolle tips en weetjes op maat over de streek – de mooie kamer en de warme “familiale” sfeer is voor hen vanzelfsprekend. Bedankt Tina, Kris en Happy Weekends voor deze fantastische vakantie; wij hebben hier echt van genoten en dit smaakt naar meer...

Ronan Huveneers (31/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Bij Tina en Kris was het super, Kris heeft zijn kookkunst laten zien en proeven een dikke duim daarvoor. Tina bracht de borden netjes optafel. Ook met een vraagje was het niet te veel. Kamer was ook altijd netjes in orde gebracht, dank daar voor..Paul gaan we ook niet vergeten, de Happy Weekends-map was ook dik in orde. We hebben ook leuke wandelingen gedaan en zeker ook gefietst. Vriendelijke Grtjes van Ria en Ronan.

Gonny en Huub Gijsbers (29/07/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Wij zijn weggedoken in de Westhoek. Alles was goed geregeld. Hotels waren goed. Het eten was prima. De fietsroutes waren geweldig. We hebben er van genoten. We hebben een opmerking. Kun jij, tegen betaling, een fietsknooppuntenkaart leveren van zo'n fietsgebied. Als je iets wil afkorten. Bedankt, een geweldige ervaring.

Naschrift HW: via de plannetjes op de routebeschrijiving kan je normaal inkorten. We gaan eens kijken of we in het starthotel fietskaarten van De Westhoek kunnen voorzien, die dan als extra kunnen worden gekocht.

Luc Leys (28/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Goede chauffeur. Goed hotel. Goede begeleiding en aangenaam gezelschap.

Peter Van den Brande (27/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Wij zijn zeer tevreden teruggekeerd van het Wout weekend in Parijs. Het was een superleuke ervaring om met Paul Parijs een beetje te leren kennen. Ook bedankt aan de medereizigers: het was top.

Chantal Poels (26/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Dik in orde ben nog aan het nagenieten... Ik was daar graag. Dank u wel voor het mooie weekend, ge hed da goe gedaan. Volgend jaar gaan we voor geel, begin al maar te boeken....

Greet Smet (26/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Het verblijf bij Tina en Kris was super. Ze zijn de gedroomde gastvrouw en gastheer. Het eten was heel gevarieerd, lekker en ook vrij gezond. Tina en Kris gaven ons talrijke tips. Je wordt goed ondersteund. Doordat er vele Belgen waren, hebben we toffe contacten kunnen leggen, hebben we veel gelachen en plezier gemaakt maar ook veel interessante weetjes ontdekt. De kamer was mooi en netjes. Wij hebben geen verbeterpunten aan te geven. Wat ons wel wat verrast heeft waren de zeer agressieve steekvliegen (dasen, of hoe schrijf je dit?). Een spray heb je echt nodig en dan nog, ze steken door alles door. Blijkbaar zijn ze dit jaar zeer agressief, vertelde ons een Belgische dame. Dit verschilt van jaar tot jaar. Dus... mensen die dit jaar deze streek uitgaan, sprayen voor de steekvliegen.

Leo Hens (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Wij vonden het heel goed georganiseerd. En de kers op de taart was de foto in de gazet van Antwerpen.

Patrick Lauwers (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Toporganisatie. Perfecte begeleiding met de nodige info. Zeker een aanrader.

Marc Pinxten (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Voor mij is het prima meegevallen.

Guy Nuyts (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Hotel + ontbijt was goed. Restaurant ook goed , Wandeling en info metro goed werk van Paul. Misschien nog eerst eten voor terug naar huis te vertrekken. Voor de rest hebben wij een goed weekend gehad.

Martine Laenen (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Super zijn best gedaan om alles goed te organiseren. Enkel de zondageditie was zware kost, mede door het warme weer en organisatie van de Tour de France. Nu weten we dat en houden er zeker rekening mee voor volgende editie. Toch van genoten en geen spijt van ons weekendje Parijs, mvg Martine.

paul peeters (21/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Superhotel met mooie kamers en zeer verzorgd eten. Eddy, onze gids, had alles weer voortreffelijk uitgestippeld met extra bezienswaardigheden her en der. Ook ons bezoek aan het klompenmuseum was een aangename verrassing. Kortom : een reis meer dan de moeite waard. Verbeterpunten: geen drankautomaat in het hotel. Bij dit warme weer is een koud drankje voor onderweg meer dan welkom.

Joannes Vissers (20/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Alles was perfect. Zeer goede begeleiding en een perfecte gids die voor iedereen klaar stond. Ook een hotel dat de 4 sterren waard is. Nieuwe vrienden leren kennen. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar.

Herwig De l’arbre (20/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Eigenlijk was alles goed georganiseerd, hier en daar een klein minpuntje (kamer niet gekuist, 1 keer te weinig patatjes aan onze tafel;) maar dat werd kordaat opgelost door Eddy, de gids. Chapeau voor hem en zijn vrouw Anita. Mooie tochten gedaan, wegens het extreme warme weer extra drinkstops ingelast, Er werd met alles en iedereen rekening gehouden. Mijn vrouw haar fiets had het na 2 dagen begeven, maar Eddy en het hotel hadden reserve fietsen waar ze gebruik van kon maken. Het was onze eerste keer met Happy Weekends maar zeker niet de laatste.
Herwig & Hild
Olen

Mario en Christa (19/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Wat een vakantie!!! Mooie, schitterende omgeving. Tina en Kris hebben er echt alles aan gedaan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, niets was hun teveel.
Lekker uitgebreid ontbijt, lekker avondmaal na een actieve dag, nooit om uitleg verlegen of om iets voor je te regelen. Met de Lechtal-pas kon je gratis gebruik maken van bussen, liften, ..... Kamer met balkon was ook een surplus; wakker worden en uitkijken op 'onze berg' ;-) Eentje om in te lijsten en zéker eentje om nog eens over te doen, we hebben lang nog niet alles gezien.

Leona Deliën (18/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

We hadden een heel goede gids. Nina wist alles over de streek. Het hotel tijdens het verblijf en onderweg was ook heel goed. Tijdens de fietstocht wist Nina goed te vertellen wat er ging komen alleen als je niet vooraan fietste moest je soms wel harder duwen dat de fietstocht dan wel wat zwaarder maakte. Maar hou zeker een goed gevoel over van de reis en zal mij zeker nog eens inschrijven voor een reis in een andere regio.
 

Jan Steenackers (18/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Heel mooie reis. Nina is een heel goede gids met veel kennis van zaken. Heel goede chauffeur: Chris heeft ons veilig overal naartoe gebracht. Zuid-Tirol is echt een aanrader!

Jef Van Laer (18/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

We reden langs glooiende fietswegen met Nina op kop, zij wist perfect waar we op moesten letten en waar de mooiste uitzichten waren. Zij kent de streek als haar broekzak en dat was voor ons een groot pluspunt! Ze wist veel interessante en nuttige uitleg te geven. Samen met Chris, onze chauffeur, die ons overal veilig naartoe bracht en vaak serieuze maneuvers met bus en remorque uithaalde om ons zo dicht mogelijk bij ons doel af te zetten... Kortom een topteam! Ook onze groep bestond uit allemaal fijne, gezellige mensen! Een reis om nooit te vergeten! Echt een aanrader!!!
 

Tirolers: May, Jef, Marie-José, Leo, Renild en Rudi (17/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Nadat we vorig jaar “Fietsen door de dalen van Tirol” al samen met Nina hadden gedaan, wilden we de “Fietsvakantie Zuid-Tirol” zeker niet missen, …. en het was gewoon FAN-TAS-TISCH! Fietsen door een decor van prachtige bergmassieven, enorme appelboomgaarden en schitterende wijngaarden was een genot. Onder de zeer aangename en deskundige begeleiding van Nina die voor ons dagelijks mooie fietsroutes (bijna altijd vlak of dalend en ook autovrij) wist te vinden. Als extra kregen we van Nina nog veel culturele, historische en geografische informatie over de streek zodat deze uitstap naast genieten ook nog leerrijk was. En onze sympathieke en uiterst behulpzame chauffeur Kris moeten we zeker ook bedanken. Als laatste nog melden dat ook het luxe-hotel (2 zwembaden) en het eten 'top' was. We kijken al ongeduldig uit naar wat Nina voor ons volgend jaar als week-vakantie in petto heeft !!

Paul Boumans (17/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Ik was sowieso van plan om jullie te laten weten dat dit een fietsreis was die nog lang in mijn geheugen zal gegriefd zijn ! Nina, onze reisleidster heeft zich eens te meer overtroffen ! Zoals Raf in zijn bedankingsspeach zei, is Nina erin geslaagd om van 25 klanten ... 25 vrienden te maken ! Buiten het super genieten van het prachtige Zuid-Tirol, gaf zij ons culturele wetenswaardigheden mee. Toen ik gisteren op de autostrade de borden zag “Groot Gelijk ... dat je nuchter rijdt” mompelde ik in mezelf “Groot Gelijk ... dat ik met Happy Weekends op reis ben geweest” ... Een verbetering ? Eventueel “Happy week(end)s” ... Over 2 weken ben ik er bij met “Berlin by bike”, ik kijk er al naar uit ! Jullie mogen een dikke pluim op jullie hoed steken !

ALOYSIUS PEETERS (14/07/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Vriendelijke onthaal.-goed ontbijt-mooie en grote kamers. Goed weer , wij hebben ervan genoten.

Jozef Torfs (13/07/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Alles was tot in de puntjes af. Voor herhaling vatbaar, drie mooie routes:
1 fantastich
2 voormiddag langs wijken maar in de namiddag het kasteel en groen
3 veel groen
Bedankt voor de fijne dagen!

Marina Engelen (10/07/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: De taalgrensroute

B&B in Herne was top.Vriendelijk proper, gezellig terras, lekker eten. Hotel ook oke. Libanees eten lekker (niet voor iedereen). Mooie fietsroutes, de wegen wel niet goed. Vakantie met Happy Weekends voor herhaling vatbaar.

Jos Geerts (07/07/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Het hotel vlak aan de afrit van de autostrade is heel handig, de kamers waren in orde net zoals het ontbijt en avondeten.
De routes heel rustig om te rijden en een mooie streek, een route door het scheldeland heeft voor ons een voorkeur. Voor ons was het een geslaagde vakantie.

Stan Verheyen (06/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Positief onthaal en verblijf gaf een thuisgevoel. Je kon alles vragen in verband met info en dagelijkse problemen. Het eten was afwisselend Oostenrijkse en Belgische keuken. Zeker voor herhaling vatbaar.

frank van wuytswinkel (04/07/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Onvangst, kamer en eten zeer goed. wachttijden bij eten hebben wij niet ervaren. Graag ook fietsroutes van 45 km, een fietsroute van 65 km is ok.

Aloïs Geubbelmans (04/07/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

3 mooie fietstochten. Goede ontvangst, vriendelijk hotelpersoneel, lekker eten en mooi weer, wat wil een mens nog meer.

Jan Van de Mierop (04/07/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Mooie fietsroutes , heel lekker eten behalve vrijdagavond veel lawaai door fuif in hotel

Jan Roose (01/07/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Fietsdriedaagse zonnige groeten uit Zeeland was echt een topper. Zeer goed hotel, vriendelijke mensen en vooral zeer lekker eten. We hebben ook genoten van de fietsroutes, kortom het was top! Voor herhaling vatbaar.

Noyens Lieve (01/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Ons verblijf in het gezellige pension in Holzgau was fantastisch. Tina en Kris zijn heel vriendelijk en aangenaam en geven je een warme ontvangst en veel informatie gedurende het ganse verblijf. De kamers zijn prima in orde en het ontbijt en avondeten zijn heel verzorgd. De omgeving is prachtig en ook de mogelijkheden voor activiteiten. Een hele grote aanrader!!

Grietens Jos (01/07/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Hotel gekend, daar logeerden we vorig jaar ook. Algemeen tevreden over het hotel en het eten. Spijtig van de opgave knooppunten. Bij het verlaten van de parking moesten we links ipv rechts zoals opgegeven was, idem de volgende dag. Na een hele poos zoeken hebben we dan eindelijk het juiste nummer gevonden en konden we onze route verderzetten. Het zonnetje heeft er mee voor gezorgd dat het enkele leuke fietsdagen werden .
 

Guy en Nadia (28/06/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Kris en Tina zijn toppers als gastheer en gastvrouw, ze staan voor je klaar ieder moment van de dag. Indien gewenst kijken ze mee uit naar uitstappen op jouw maat. Van avontuur tot bezoekjes aan bezienswaardigheden of een hut waar je lekker kan eten De kamer is tiptop in orde. Het ontbijt van gezond tot iets extra's, niets te kort en elke dag iets verrassend. Ook het avondmaal, elke dag vers bereiden gezonde gerechten, super lekker en met liefde gemaakt. Wij hebben een TOP vakantie gehad, indien je nog vakantieplannen hebt maar nog geen bestemming, je zal er geen spijt van krijgen. Eén woord hiervoor FANTASTISCH!!!
 

Pelsmaekers Jeannine (28/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Prachtig weekend mooie fietswegen zeer goed hotel, spijtig van het lange wachten bij het eten met alle begrip maar 3,5u aan tafel was echt wel te lang, maar wel heel lekker voor de rest. Géén verbetering mogelijk, het was top.

Martine en Danny (26/06/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Onze fietsvakantie in Oostburg Nederland van 12 juni tot en met 14 juni was voor ons de eerste keer met Happy Weekends, zeker voor herhaling vatbaar, hotel was zeker in orde, het eten was zeer lekker. 1 minpuntje vonden wij zelf, er was geen fietsstalling , maar we konden wel onze fietsen vlak naast het hotel zetten. Voor de rest was alles zeker in orde, de fietsroutes zelf waren ook zeker in orde.

Paul Claes (23/06/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Goed hotel, fijne fietstochten, voldoende horeca en mooie omgeving! Avondmaal driegangenmenu, heel lekker maar 3u aan tafel is wel een beetje lang…. Fijne reis geweest en proficiat Onderox!

hapers ludo (22/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

We hebben en super vakantie gehad. Het hotel en de fietstoeren zijn top. Lokeren en Sint-Niklaas zijn mooie steden. Fietsen langs de Schelde was aangenaam fietsen

Sylvain Claes (21/06/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox


We zijn zeer tevreden, geweldig!

Ludo (17/06/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Tripje naar Helmond prima verlopen. Het hotel was prima. Ze hebben ons zelfs goed geholpen met het opladen van de fietsbatterijen. Ik was de laders vergeten mee te nemen. Ook het eten was in orde. De fietstochten waren goed georganiseerd. Wij zijn zeer tevreden over het geheel en kijken uit naar een volgende samenwerking.

Denise Andelhofs (17/06/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

We hebben 2 fietsroutes gedaan: deze van 46 km was heel mooi door de heide! Ook de wandeltocht bij Bakel was geslaagd. De ligging van het hotel is prima. Alleen de bediening in de horeca laat te wensen over: er werken veel studenten die slecht opgeleid zijn. Bij elke vraag moesten ze het even navragen en onderoxarrrangement - nooit van gehoord! Na 20 minuten werd onze bestelling pas opgenomen (we zaten op dat moment alleen op het terras). Tafels werden niet afgeveegd en tekorten (bij ontbijt) werden niet aangevuld. De eerste avond was het fris en winderig, toch moesten we buiten dineren, niet aangenaam. Zonde want anders zou het een geslaagde 3-daagse geweest zijn!

Naschrift: Momenteel kampt de horeca met grote personeelstekorten, ook in Nederland. Daardoor loopt de bediening niet altijd vlekkeloos. Jonge mensen moeten vaak nog worden ingewerkt. Graag enig begrip.
 

Frans Van Opstal (17/06/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Prachtige 4-daagse naar De Peel. 4 zeer mooie fietstochten, elke dag weer mooier dan de vorige. Voor ons de perfecte afstanden. Heel goede beschrijving van de fietstochten in het infomapje. Wondermooie natuurgebieden (grootste deel van de tijd), gigantische landbouwbedrijven, schattige dorpjes, ... zeker met het goede weer waarvan we konden genieten.
Goede hotels, zeker West-Ende in Helmond. Als je beschikt over een gps is het gebruik van de -gpx bestanden wel een handig voordeel. Momenteel, en ik vermoed nog een hele tijd, is de weg van knooppunt 71 naar knooppunt 30 afgesloten (dag 2). Er is een goede omleiding voorzien van 43 naar 30 maar je moet even opletten aan knooppunt 43.

Gustaaf Van Rompuy (17/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Alles tiptop in orde hotel ,gids,het eten, het gezelschap ,terrasjes tochten, super reisje, niks op aan te merken, voor herhaling vatbaar
staf en diane

stefaan geboers (16/06/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

We waren niet aan ons proefstuk toe met deze reis...Wel de eerste keer dat ik in tranen afscheid nam en 4 dagen later nog steeds wat heimwee heb...Wat een koppel, wat een betrokkenheid, wat een inzet...'s Ochtends steeds een gevarieerd vers ontbijt en 's avonds een heerlijk avondmaal (lustte of verdroeg je iets niet werd er met de glimlach iets anders voorzien!), een honesty bar die steeds rijkelijk gevuld was met allerlei koele dranken, ook koffie en thee was voorhanden...Elke dag hielpen Tina en Kris ons op pad, alles zorgvuldig in kaart gebracht waar en hoe we best parkeerden en aanvingen, ...Letterlijk niks was hen teveel , alles was voorhanden en je kon ook met elke vraag bij hen terecht! Het is een typisch Oostenrijks hotel waar we in een heerlijk zacht bed sliepen (op vraag met laminaat vanwege allergie!) en uitkeken op een prachtig stukje natuur, s'avonds volkomen rustig! Er was ook een aparte ruimte aan de inkom waar je je wandelschoenen, jassen en fietsen dadelijk kon wegbergen, plaats om je auto dichtbij het hotel te parkeren, dadelijk in het centrum ...Er is maar één woord voor...ONVERGETELIJK! Wij hebben beloofd dat we nog eens terug komen... Dankjewelletjes Tina en Kris ;)

JULIEN WITPAS (16/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Keuze hotel = perfect / Eten in hotel = goed / Eten onderweg = goed. Afstanden iets te lang ( last van mijne deriere ). Proficiat, doe zo verder.

THEUNS (16/06/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

Wij hebben 4 prachtige wandelingen gedaan van hotel naar hotel, alles is perfect verlopen, hotels prima en lekker eten, ook voor onze bagage was het dik in orde en we hebben ook prachtig weer gehad, dat was een meevaller. Dus een aanrader, dat gaan we zeker nog is doen.

Ria Raeves (16/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Een zonovergoten vierdaagse rond Eindhoven was een voltreffer op alle gebied: deskundige leiding, enthousiaste groep, mooie uitgestippeld parcour, prima hotel met verzorgde catering. Verbeterpunten: sterkere verlichting boven de wasbakken, in de douche is een zitje aangenaam voor de voeten te wassen.

Christine den Ouden (16/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Het was een super ervaring deze fietsvakantie. Alles in de puntjes geregeld. Zeer goed en verzorgd hotel, vriendelijk, personeel. Onze gidsen waren ook kundige mensen. Mia hebben we maar een dagje gehad en Eddy voor de rest van de drie dagen. Hij wist precies waar en hoe , info over stopplaatsten, ( Mia ook) routes aanpassen als het moest , fietssnelheid voor iedereen is het oog houden. Echt top!
Kleine aandachtspuntjes: soms te lang wachten voor het avondeten, terwijl het niet echt druk was in het restaurant. Maar daar heeft Eddy toch wel een melding van gemaakt en netjes gevraagd dat het eerder kon. In de badkamer was er weinig licht voor mij omdat ik 's morgens mijn lenzen niet in kreeg. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. Dan heb ik bij het ontbijt maar eerst mijn brilletje op gezet. Wij gaan zeker nog eens mee, het was ons zeer goed bevallen, onze eerste kms staan op onze E bike. Top ervaring!

Maria (15/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Ondertussen is geweten waarom ik 'fan' ben van Happy Weekends. De vakanties zijn steeds fijn georganiseerd. De voorbije dagen kunnen genieten van "Kempen Be naar Kempen Nl". Mooie fietstochten, goed hotel in Wintelre - lekker eten en mooie kamers. En inderdaad.... soms moet ge geduld hebben, begrip voor de situatie, en niet denken dat wij de enigen zijn die genieten van de keuken van het hotel. En... @the end ...super ! De 'handicap' van mijn e-bike en mijn' repatriëring ' werden prima opgelost - waarvoor dank. TOP :-)

Chris Van Gorp (15/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Alleen geen keuze avondmaal zoals in hotel 46 in Wintelre uit 3 voorgerecht 3 hoofdgerecht 3 nagerecht daar heb ik gezegd. De fietsroutes waren zeer mooi zowel in Wintelre en Lokeren.

Lea Lievens (14/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

De instructies over de zitplaatsen in de bus.,dat gegeven wordt door de chauffeur. Gebruik van de armleuning, voetsteun en knopjes boven het hoofd. Wat er te verbruiken is aan consumpties in de bus.Wat ook nog belangrijk is, is het toiletbezoek in de bus.

Ilse & Co (13/06/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Wij hebben gefietst door de Peel. Deze vakantie is echt een aanrader. De fietsroutes waren dik in orde : veel fietsen tussen weilanden en bossen, rustige wegen , mooie natuur en voldoende eetgelegenheden onderweg. Hotel Nobis in Asten was echt super de luxe : proper, heel vriendelijk personeel, rustig gelegen, heel ruime kamers en superlekker eten. Hotel Golden Tulip in Helmond viel een beetje tegen : het was wat verouderd, het personeel aan de receptie was niet altijd even vriendelijk en het lag aan een drukke baan. Maar het restaurant was wel dik in orde : heel lekker eten. Minpuntje in beide hotels ; om 09u moest de bagage al klaarstaan. In het eerste hotel hebben we uiteindelijk half 10 als deadline gekregen , in het 2e hotel bleef het 09u. We hebben mooie herinneringen aan deze vakantie.

Theo Van Hove (13/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Het kon niet beter, het weer uitstekend dat is altijd afwachten daar kunnen wij niets aan veranderen. Met de nummers daar hadden wij problemen mee, dikwijls moeten terug rijden, soms aan de overkant van de straat maar toch voor de rest alles O.K. Alle drie de routes gereden. Hotel ook niets op aan te merken. Zeker vatbaar om nog eens in te schrijven.

Marleen Vanmechelen (13/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Zeer aangenaam gefietst. Ook goed dat Luc een wandeling in st Valérie sur Somme vrijblijvend voorstelde. Heel interessant stadje. Ook voor het Parc de Marquantaire. De mensen die niet meegegaan zijn, hadden ongelijk. Ik heb ervan genoten. Danku Luc en Mia!

Martine Van Hove (12/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

De reis was prima georganiseerd en de groep was fantastisch. Het hotel en eten was goed mbt de prijs.
Aandachtspunten: de snelheid waarmee gefietst wordt is zéér laag, ondanks de vele e-bikes, maar toch nog hoog voor sommige fietsers omdat zij blijkbaar toch niet zo'n ervaren e-bike fietsers zijn. Misschien dient tijdens de begeleiding hieraan aandacht besteed te worden, vooral wanneer er 'bergop ' gefietst dient te worden. De kennis van het schakelen is blijkbaar niet voor iedereen even goed. Even ter plekke aandacht geven hierover zou nuttig kunnen zijn, alhoewel dit natuurlijk niet evident is.

Joon Dams (12/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Onze eerste groepsreis was een echte meevaller: heel toffe sfeer, alles tot in detail geregeld, je moest je over niks zorgen maken, zeker voor herhaling vatbaar!
Naamkaartjes achteraan de fietsen is echt een top-idee!

Maria Bens (12/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Prima organisatie, Luc heeft ons fantastisch begeleid, hotel was goed en ontbijt gevarieerd. Het enige minpuntje was dat het avondeten niet volgens afspraak was en dat de bar niet lang open bleef.

Jozef Celis (08/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Het was een fantastische vakantie , alles was prima geregeld, onze gids Nina , chauffeur Chris, hotel en fietsritten het was allemaal top. Een echte aanrader.

Ria en Roger (08/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Een geweldige ervaring. Zeer goede chauffeur en begeleidster (Nina).
Wij reden precies alle dagen door een verzameling van postkaarten.
Lekker eten zowel in het hotel als in de lunchplaatsen onderweg.

Willy Lievens (08/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

In het Pinksterweekend naar Lokeren geweest en logeerden in het Biznis Hotel . Top . Fietsen in het Waasland is prachtig , de natuur in en rond is heel mooi en veel auto vrij . Het is een echte aanrader .

Louis Porto Carrero (08/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Het was naar onze mening over heel de lijn geslaagd,zelfs het weer .
Als we iets mogen aanmerken ,de hoofdkussens zouden wat meer gevuld mogen zijn.
Maar voor de rest,vervoer,begeleiding,hotel ,eten alles was in orde, dank voor de mooie reis.

Julia Kusters (07/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Voor mij was de reis goed. Nina heeft dat ook prima gedaan en de chauffeur heeft dat ook prima gedaan. Top!

René en Rita (07/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Er is maar 1 woord voor FANTASTISCH, geweldige buschauffeur, zeer goede gids (Nina), goede organisatie, geweldig uitzicht, zeer mooie ritten (was met een gewone fiets), zeer goed eten zowel in het hotel als op de lunchplaatsen en een goede groep, misschien 1 minpuntje in het hotel kleine douche en geen aanvulling van shampoo of douchegel. Dank U voor deze mooie uitstap!

Hilde Helsen (07/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Super goed georganiseerd, goede begeleiding, zeer tevreden

Nadine Wynants (03/06/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Wat een wandelweekend! Van 6 tot en met 8 mei deden we de "taalgrensroute-wandeling" rond Herne en Enghien. De mooie omgeving, het warme onthaal, en het fantastische weer maakten er een topervaring van. De uitbaters van de B&B Wisteria zorgden ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Ook het hotel waar we verbleven was in orde, maar door de grootte minder persoonlijk. De service was vlot, professioneel, maar basis. De hele organisatie zelf van het weekend, van de uitstippeling van de routes, over het vervoer van de bagage, tot alle andere zaken was top ! We hebben een kant van België ontdekt die we niet kenden. Het is een aanrader om te doen, zeer de moeite waard  door het aantal gewandelde kilometers vermoeiend, maar absoluut voor herhaling vatbaar !

Hilde Houtmeyers (02/06/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

De eerste kennismaking met het fietsweekend genaamd "Zonnige groeten uit Zeeland" was in mijn ogen gewoon prachtig. Ondanks de mindere weersvoorspelling heb ik genoten van de zon, zee, natuur en het groen in de prachtige omgeving van de gemeente Sluis met haar diversiteit aan dorpjes. Perfecte verwelkoming en arrangement in het hotel in Oostburg, de uitvalbasis leidde me via fietsknooppunten door de omgeving. Kortom ogen te kort om al het moois te bewonderen. O ja, verbeterpunten ? Zie er geen !

Luc en Ingrid (28/05/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Na een rustige rit in de late namiddag aangekomen in het Oostenrijkse Lechtal. Voor ons de eerste kennismaking, normaal is dit voor ons een 'transit' land op weg naar Italië. Wat was dit een ontdekking! Rustige omgeving, oneindige natuurpracht, vriendelijke mensen en lekker eten. We werden verwend door Tina en Kris met tips en het smakelijke eten deed de rest.
Wat kunnen we afvinken:
- Op twee wielen door het Lechtal: Ritje naar Lech, het mondaine ski-oord. Naar Bach voor een 'eiscoupe'....
- Een ferme bergwandeling: naar de Hangbrug in Holzgau en de Kasermandl Berghütte. 's Anderdaags toch ervaren dat ik geen 'berggeitje' ben....
- De Schnitzschule Geisler-Moroder bezocht tijdens de bergwandeling.
- Tiroolse specialiteit genuttigd: Afpelstrudel x4, Eiskreme, Tiroler Gröstl,...
- Bezoekje Imst via de Hahntennjoch
Kortom: Het Oostenrijkse Lechtal ervaren op culinair gebied en gevoeld (in de benen) van het wandelen en fietsen.

SIN HOLEMANS (19/05/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Geslaagd weekend, zowel van de organisatie als van het hotel. Mooie hotel met vriendelijke bediening en lekker eten.

Jan Daems (19/05/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Wij hebben genoten in Zeeland, het hotel was een topper, daar gaan we zeker nog eens naartoe, heel vriendelijk zowel de eigenaars als het personeel, en het ontbijt was super, het avondeten was niks op aan te merken. Voor het hotel 5 punten.
De fietstoeren waren goed uitgestippeld en goed aangegeven, enkel in de stadjes waar er werken waren, was het moeilijk omdat de fietsnummers weg waren. Punten voor de routes 4,5. Wij vonden dag 3 de mooiste route. Wij hadden de weergoden mee, dat was zalig.

Magda Hus (18/05/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Dag één was heel goed. Dag twee minder voor me, de boot was er voor mij teveel aan, in Vlissingen ginder was mooie route dat wel en de derde dag was ook een mooie route.
Hotel was in orde zelfs heel goed, goed ontbijt en avondeten heel goed en de kamer was ook dik inorde. Heel vriendelijk mensen allemaal van hotel.
Groetjes Magda
 

Patrick Hooyberghs (18/05/2022)

Arrangement: Lekkerstappen van hotel naar hotel rond Dranouter

Zeer mooie wandelingen en duidelijk aangegeven. Enkel knooppunt 14 op dag 3 kaart 2 en 3 zit owv de schaalgroottte verborgen achter knooppunt 12.
We zijn heel warm en vriendelijk ontvangen in het Sparhof. Kamer was netjes en proper. Het 3 gangenmenu 's avonds mocht sneller gaan. We waren moe van de reis en de wandeling en het werd vrij laat. Het varkenshaasje vond ik persoonlijk geen hoogvlieger maar ze krijgen van ons een welverdiende 4 op 5.
Vriendelijk en correct ontvangen in Belvedere. Een beetje het oude concept van het hotelgebeuren maar leuke nostalgie. Propere kamer met een geweldig uitzicht en lekker eten.
We willen jou en je team bedanken voor het superweekend! Knap in elkaar gestoken en goed georganiseerd!

Edward Gevels (16/05/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Alles was perfect georganiseerd, mooie rustig gelegen hotels met lekker eten. Goede info over de vele bezienswaardigheden. Prachtige fietsroutes voor wie graag fietst in een rustige omgeving.

Tonny Cools (13/05/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Hotel was uitstekend, heel mooie kamer, superlekker eten en zeer vriendelijk! Je voelde er onmiddellijk thuis! Hotel ligt ook rustig en kort bij een natuurgebied waar je mooi kan gaan wandelen! Fietsroutes zijn mooi en verschillend! Alleen bij de 2de fietsroute naar Middelburg en Zoutelande, zijn op de fietsroutes veel werkzaamheden, de knooppunten verdwijnen dan vooral in Middelburg, neem dan zeker een kaart of gps mee of je vindt de boot niet meer terug.

Ann Van Ballaer (09/05/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Weer een kant van België ontdekt die we nog niet kenden: het Pajottenland. Met uitgestrekte velden vol speelse boterbloempjes, bossen met geurige daslookperken, perfect geploegde akkers, … We kwamen er helemaal tot rust, ook al hadden we meer dan 50 wandelkilometers in de benen. Alles was tot in de puntjes geregeld, incl. bagageservice tot op de kamer ☺️. In de B&B werden we warm en hartelijk ontvangen door Gerda en Filip en hadden we leuke ontmoetingen met de andere gasten. Het hotel leende zich daar veel minder toe, dat was qua comfort en service meer basic. Het dorpsfeest op Herne-kermis én de zon die mee met ons op pad ging, waren de kers op de taart. We hebben er zó van genoten. Heel graag tot een volgende keer !

Diane Baelus (09/05/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: De taalgrensroute

De eerste b&b was heel goed, vriendelijke mensen, gezellig binnen en buiten. Propere kamers. Heel huiselijk. Het ontbijt heel lekker en het avondeten ook heel lekker. Mooie omgeving, mooi om te fietsen wel elektrisch of je moet al goed getraind zijn, soms heuvelachtig.
De tweede dag naar de andere gereden daar was wel een goeie klim om te fietsen, daarom goed getraind zijn om niet elektrisch te rijden. Maar weer een mooie weg. Alleen er staat geschreven rond de 68 km. Maar het was 82 km. Maar mooie wegen langs bossen velden en water: supergoed.
Het Libanese eten was goed, maar je moet er voor zijn: smaken verschillen natuurlijk.Maar ook een goed hotel gezellig en vriendelijk en de valiezen waren ook op tijd.
Een leuke aanrader, voor herhaling vatbaar.

anne smulders (27/04/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Hotel ontvangt en eten uitstekend. Fiets - en wandelroutes oké. Bij 2de fietsdag wel op tijd ontbijten. Vragen in hotel iets vroeger te ontbijten anders haal je de boot in Breskens niet.
Toch zeker niet als er wat wind staat zoals bij onze driedaagse.

DENIS PEETERS (26/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Alles was dik in orde, we hebben er ook weer nieuwe vrienden bijgemaakt, dat is het toffe aan deze organisatie. En de wind heeft ervoor gezorgd dat mijn elektrieke fiets is besteld.
Maria en Denis

Jes en Lieve Leppens (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Wij waren in Flevoland, alles was zeker oké, het was genieten.

Cathie De Wilde & Rita Crombez (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Zoals altijd perfect georganiseerd. Leuke ontspannende vakantie gehad, alleen de wind mocht thuis blijven, maar ja, dat heeft dat Happyweekends niet in de hand.
Verbaasd over de wijdse landschappen in Flevoland, de natuur die waardevol tot zijn recht komt, kortom, alles wauw.

vzw Kompas (25/04/2022)

Arrangement: Lekkerstappen van hotel naar hotel rond Dranouter

Onze groep, personen met een verstandelijke beperking, heeft een super wandelweekend achter de rug. Met 57 wandelkilometers in de benen op 3 dagen zijn ze moe maar voldoen teruggekomen. Beide verblijven zijn aanraders, ook het bagagetransport is prima verlopen. Happy weekends, bedankt voor de prima organisatie, wij komen zeker terug

Jan Roose (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

We hebben een toffe fietsdriedaagse achter de rug. Het hotel was dik in orde en het was heerlijk fietsen langs de tulpenvelden. Met daarbij nog een leuk gezelschap dus zeker voor herhaling vatbaar. Knappe organisatie!

Karel Vervliet (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Toffe fietsvacantie met tof gezelschap, heb met volle teugen er van genoten

Renilde Van Elven (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Voor ons was het de eerste keer dat we een reis boekten via Happy Weekends, maar we waren zeer entousiast. Alles was perfect georganiseerd, we gaan zeker nog mee. We zouden zelfs willen deelnemen aan alle activiteiten, maar dat lukt ons nog niet. Elke uitstap (wandelen, fietsen, reizen) lijkt ons zéér interessant. We doen zeker nog mee.

Jozef Heylen (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Alles was zeer goed, doch de wind hebben we liefst altijd van achter :-). Voor de rest niets op aan te merken.

Luc Klaasen (24/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Prachtige fietstochten tussen de tulpen.
Hotel was zeker ok evenals de maaltijden.

Leo Van den Brandt (24/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

We hebben een zeer leuke vakantie gehad, in een leuk hotel, mooie kamers en zeer verzorgd.
We hebben ook van een zeer goede begeleiding van de goed uitgestippelde routes kunnen genieten.
Bedankt Happy Weekends!
 

Jan Castermans (24/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Geen minpunten, eigenlijk alles was oké !!!!

Christine Meire (18/04/2022)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Eerste kennismaking met Happy Weekends. Tof en leuke mensen leren kennen.

Jenny Kimpen (16/04/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Dwars door het Hageland

Prima arrangement, 2 goede hotels. Mooie routes.
Het eten in Tienen was middelmatig, er werd niet gezegd wat er te eten was, noch of dit ok was. Het avondeten in Aarschot daarentegen was excellent! We mochten à la carte zelf een driegangendiner samenstellen. Op de laatste dag was er pas een lunchgelegeneheid genoteerd na 50 km. Ik zou in de beschrijving vermelden dat je in Scherpenheuvel een broodje kan uithalen (bv. bij bakkerij de Broodgalerij, ligt op de route tussen nrs 93 en 55). Je kan dit dan bijvoorbeeld opeten even verder aan de picknicktafel onder de Vlooijbergtoren.

Paul Wouters (12/04/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Alles was keigoed. Prachtig verblijf, zeer vriendelijke uitbaters. Mooi uitzicht. Lekker en zeer verzorgt ontbijt en diner. Zeer mooie uitgestippelde wandelingen.

Mesotten Stany (12/04/2022)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Zeer leuk weekend gehad.

Hilde Helsen (01/04/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Proper, warm onthaal, rustig,.. goede organisatie

Ingrid en Luc (23/03/2022)

Arrangement: Najaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Grote, verzorgde kamer met comfortabel bed en voorzien van WC en inloopdouche. Tot onze grote verrassing was het ’s nachts ook muisstil op de kamer terwijl we toch centrum Oostburg zijn. Kortom: vier sterren waard! Perfecte uitvalsbasis voor de verkenning van Zeeuws Vlaanderen. Gastronomie: mooi verzorgde gerechten met verse producten. Van al wat de zee te bieden heeft, hebben we kunnen genieten en méér… Wat je vooral merkt, is de ‘passie’ en het ‘enthousiasme’ waarmee alles door Peter bereid wordt. De traditionele keuken zoals Peter zijn keuken beschrijft, mogen beleven was echt een voorrecht. Het kon niet goed genoeg zijn! Zondag hebben we Route 1 gefietst en maandag Route 3 (dit vonden we de mooiste). Dinsdag zijn we gaan wandelen in de Waterdunen.
Wijzelf vonden de drie daagse heel geslaagd en zeker nog eens voor herhaling vatbaar.

Jacobs Linda (20/03/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Wij hebben genoten van de zeer mooie en verzorgde B&B met lekker ontbijt en avondmaal en vriendelijke gastheer en gastvrouw. Prachtige wandelomgeving, zeker een bezoek waard.

Flor Smits (01/03/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

B&B was goed uitgezonderd het avondeten, het ontbijt was heel goed en supergoede bedden, vriendelijke gastheer en gastvrouw. Het hotel was goed maar zeker geen 4 sterren waard, het diner was lekker en ook de bar en de bediening waren heel goed. Mooie uitgestippelde wandelingen en overal vriendelijk ontvangen. Het was een fijn weekend.

Georgette en Koen (24/02/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Ondanks het stormweer toch drie prachtige wandelingen gemaakt in het mooie Pajottenland. Bijkomende tip voor dag 2, geen horeca zaken onderweg, tenzij je na knooppunt 58 even 1 km afwijkt naar het centrum van Bever waar je een tof cafe "Klein Bever" vindt. Je kan hier eventueel iets drinken of eten. De gezellige waard krijg je er gratis bij. De twee verblijfplaatsen waren prima in orde.

Marc Theys (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

We hebben genoten van onze tweedaagse in het Hageland. Mooie fiets- en wandelroutes, een lekker valentijnsdiner, een goed bed en uitgebreid en goed ontbijt. Een prima organisatie!

Colette Kop (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Voor een wandeling van 14 of 16 km zou ik in de winter periode het vertrek uur vervroegen. De rest was dik in orde we zijn zeer goed verzorgd geweest.

Leo Simons (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Het was een top weekend! Mooie locatie en een uitstekend hotel. Heel lekker kunnen dineren in het gezellig restaurant. Veel in de natuur kunnen wandelen langs prachtige veldweggetjes en bos. Het minpuntje was dat er achteraan het hotel naast de ontbijtruimte een lelijk zicht was van een hele hoop vuilniszakken met houtafval.

Frie Taeymans (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Een 'hart'elijke ontvangst in een prachtig gelegen hotel met mooie gerieflijke nette kamer(s). Lekkere maaltijden en een verrassend lunchpakket. Heerlijk fietsen langs de Demer, door bos en veldwegels, rustige woonkernen en over de Hagelandse glooiingen met weidse uitzichten. Het was drie dagen lang zonnig genieten!!

Frans Van Gils (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Prachtig verblijf, zeer lekker eten, vriendelijk onthaal !!! Mooie rustige omgeving, prachtig wandelen naast de Demer. Interessante contacten gehad met mensen uit Aarschot vooral rond WO I. Onze wandeling door Diest en wat deze stad deelde met het Huis van oranje -Nassau. Als inwoners van Baarle en leden van de Heemkundekring een opsteker !

Johan Stymans (14/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Bij ons was alles heel goed,geen slecht punt te vermelden. Heel heel lekker eten en heel mooie fietstochten. De laatste dag nog een wandeling van 18 km gedaan, was ook heel mooi. Groetjes

Christiane Pirotte (14/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Leuke verrassingen nu met Valentijn, wij waren 1 nachtje in Aarschot. 1e dag de fietstocht, mooie route. 2e dag gewandeld: veel afwisseling, bos, huizen, spoorweg, de Demer. Dat hebben we graag. Heel lekker eten, gezellige ruimte en 2e dag nog een heerlijk lunchpakket met pasta en nog wat hartekoekjes. Het bed was wat minder: kleine kamer, maar voor 1 nachtje niet erg, we zijn er niet veel geweest. Het is netjes geregeld allemaal.

Colette Kop (14/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Voor een wandeling van 14 of 16 km zou ik in de winterperiode het vertrekuur vervroegen. De rest was dik in orde, we zijn zeer goed verzorgd geweest.

Annie Billiau (14/02/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Afgelopen WE hebben we de 'taalgrensroute' afgewandeld: ons eerste WE geboekt via Happy Weekends. Mede omdat de weeggoden ons goed gezind waren (koud, strakke wind, maar droog!) vonden wij deze 3-daagse volledig geslaagd. We zijn vriendelijk onthaald in de logies en in de lente/zomer is het zeker een idee om nog een extra nachtje boeken om ter plaatse met een boek te genieten van hun terrasjes. De wandelingen waren landschappelijk mooi met voldoende afwisseling. Lees zeker alle info en tips goed na, want als Paul schrijft "geen horeca onderweg" is dat zo.. Het kaartje mét afstanden, mét knooppunten .. héél handig ... alleen de schaal erbij vermelden aub.
 

Harry & Rosette (09/02/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Prachtige B&B, mooie kamers en badkamer. zeer rustig en in mooie omgeving gelegen. Zeer vriendelijk ontvangst, lekker ontbijt en avondeten. Mooie wandelingen en natuur.
Bedankt gastheer -vrouw. Een aanrader.

Ludo Hapers (10/12/2021)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Zeer goede ontvangst gastvrij. De plannetjes waren goed voorzien met de nodige informatie.

Bea en Roger (24/11/2021)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Hartelijke ontvangst. Mooie kamers. Verzorgd ontbijt. 3 avonden een gevarieerd lekker 3-gangenmenu. Eetruimte met wijds uitzicht. Prachtige wandelstreek met een haalbare moeilijkheidsgraad.

Christel J. (15/11/2021)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Alles tip top in orde. Zeer vriendelijk ontvangen in het hotel. Er heerste daar ook rust, waardoor alle stress verdween als sneeuw voor de zon. Het was er zeer proper. Bij het ontbijt ontbrak écht niks. Het avondeten was eenvoudig maar lekker. Het infomapje was goed gevuld, waardoor kiezen soms wel wat lastig was. 3 dagen flink gewandeld. En het Zylinderhaus was méga, we waanden ons zelfs in de 14 Billekens door het "Decap" orgel. De Weinprobe was een belevenis. Bedankt trouwens voor het flesje wijn. Veel zin om huiswaarts te keren hadden we niet! Maar schoon liekes.....

Marina Bickx (15/11/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Wij zijn net terug thuis van ons weekend Brabant feestdeal voor het 5-jarige bestaan. Het was een reuze gezellig weekend met een tophotel en allemaal om ter vriendelijkst personeel.
Het ontbijt super lekker en veel keuze. Het diner met de 3 gangenmenu heerlijk lekker, en gisterenavond om 18u gaan dineren en om 19.45u waren we op onze kamer met die nieuwe regel ivm COVID .
Ook voor jullie Happy Weekends een dikke 10 op 10 !! 3 mooie fietstochten gedaan en genoten van een lekker worstenbroodje ! Hartelijk dank voor onze eerste kennismaking met Happy Weekends, zeker nog voor herhaling vatbaar.

ivo coninx (13/11/2021)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Logies en ontbijt en diner was prima in orde, niets op aan te merken

Wim Uijtdehaag (08/11/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Topvakantie, voor herhaling vatbaar, genoten !

Lieve en Sonja (05/11/2021)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Wij hebben genoten van het warm onthaal en het verblijf bij de B&B. Ook het tweede hotel in Erdingen viel reuze mee. Voor ons was het een aangename kennismaking met de Libanese keuken.
De wandelingen bleken een geslaagde mix tussen verharde en onverharde wegen. Ondanks het mindere weer, vooral op de laatste dag, hebben wij volop genoten van het afwisselende landschap en de rustgevende stilte van de natuur. Alleen jammer dat er op de tweede (maandag) en derde dag (dinsdag) onderweg geen horeca open was om op te warmen of even uit te rusten.

Willy Lenaerts (01/11/2021)