Precies 2 jaar geleden kwam Willem Vermandere bij ons optreden

06 februari 2022

Dag op dag 2 jaar geleden, op de eerste zondag van februari 2020, hadden we in ons voormalige kantoor in Geel een bijzondere gast.

Voor de 80ste verjaardag van mijn vader organiseerden we een verrassingsoptreden van Willem Vermandere en meteen ook een feestje voor de familie.


Willem werd een week later trouwens zelf 80 jaar

Even later kwam corona en ging alles op slot, uiteindelijk ook ons kantoor.

Aan het privé-optreden en het familiefeest bewaar ik de allerbeste herinneringen, maar ook aan andere samenkomsten op ons kantoor.

We hielden er reisvoorstellingen, infobijeenkomsten, een klantenontbijt. Vertrokken er voor een dagfietstocht. Mensen kwamen er hun vakantie boeken. Misschien was je er ooit onze gast.

Omdat bijeenkomsten lange tijd niet mogelijk waren en we ook kosten wilden besparen, sloten we het kantoor eind 2020. En dus werken we momenteel vanuit het thuiskantoor in Retie en met collega's Kim en Caroline op afstand. Het nieuwe werken, inderdaad.

Normaal zouden we je in deze periode opnieuw hebben uitgenodigd in ons kantoor om ons programma 2022 toe te lichten. 

Om je te vertellen over onze fantastische fietsvakantie naar Normandië.

Om je warm te maken voor de fietsvakanties naar Tirol en Zuid-Tirol (= Noord-Italië).

Om je uit te nodigen met ons door Berlijn en Parijs te fietsen. 

Niet dus. Maar misschien moeten we toch nog eens een programmavoorstelling organiseren zodra de coronacijfers wat meer dalen. Intussen kan je natuurlijk nu al reserveren al deze vakanties en daar doe je trouwens goed aan, want voor een aantal gaan we al naar de laatste plaatsen.

Paul Huysmans

Deel dit bericht