Dagtochten wandelen en fietsen

vanaf € 0,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Voor onze dagtochten wandelen en fietsen nemen we je mee naar de mooiste streken van Vlaanderen. We organiseren die telkens op de 1ste en 3de zondag van de maand.

's Morgens nodigen we je uit bij een bijzonder vertrekpunt en van hieruit maak je een prachtige wandeling (15-tal km) of fietstocht (50-60 km).

Voor je vertrekt, ontvang je een uitgebreid lunchpakket, vaak met lokale specialiteiten. We zorgen ervoor dat je voor je vertrek nog even naar het toilet kunt.

Tijdens deze bijzondere tijden komt het erop neer om gezond te blijven. En hoe doe je dat best? Door te wandelen of te fietsen in de buitenlucht.

Dus wat hebben we voor je?
+ Een prachtige natuurwandeling of fietstocht
+ Een tof vertrekpunt waar we je coronaproof verwelkomen en waar je voor het vertrek en bij je terugkeer naar het toilet kunt
+ Een uitgebreid lunchpakket. 
+ Gratis parking bij het vertrekpunt

Meer lezen
Goed om te weten
 • Je wandelt of fietst aan de hand van een routebeschrijving.
 • Deelnemen kan alleen na reservatie. Reserveren kan telkens tot de aangegeven dag, of tot het maximum is bereikt. Reservatie bij voorkeur via mail.
 • In de vroege namiddag op de dag voor je vertrek ontvang je een mail met praktische informatie, zoals de locatie van vertrek. Hou dus je mailbox in de gaten.
 • Je kunt de dag zelf vrij vertrekken tussen de aangeduide uren.
 • Zijn er bij het vertrekpunt mensen voor jou en moet je dus even wachten, hou dan minstens anderhalve meter afstand.
 • We verwelkomen je met een mondmasker en verwachten van jou hetzelfde bij de verwelkoming. Zodra je begint te wandelen of fietsen mag dat af.
 • Wandelaars zorgen voor stevige wandelschoenen. Sommige stroken kunnen modderig zijn.
 • Honden zijn welkom, weliswaar aan de leiband.
 • Deze dagwandelingen en -fietstochten staan zowel open voor mensen die bij ons al een vakantie boekten, als voor zij die graag met ons willen komen kennismaken. 

 

Zondag 3 oktober 2021: Vennen en duinen rond Oisterwijk (NL)

Voor het eerst hebben we een dagtocht die zich volledig op buitenlandse bodem voltrekt. En daar hebben we een goede reden voor. 

In Oisterwijk, vlakbij Tilburg, ontdekten we een bos- en vennengebied waar het fantastisch wandelen is. Nu de herst zijn intrede maakt, is dit de ideale moment om je er te verwelkomen. Voor de wandelaars hebben we een heuse vennenwandeling langs meer dan 10 vennen. Route: 11,5 km + mogelijkheid tot een extra lus.

Een tweede reden om hier te vertrekken, is een nieuwe fietssnelweg tussen Tilburg en Waalwijk, die pas is geopend. De fietsers sturen we deze snelweg op zodat je kunt ervaren hoe fantastisch het er fietsen is. Verder op je parcours van zo'n 55 km liggen de Loonse en Drunense Duinen, een echte natuurparel.

Fietsers en wandelaars vinden horeca onderweg, dat is ook altijd mooi meegenomen. We verwelkomen je op parking temidden de Oisterwijkse Bossen met vlakbij toiletmogelijkheid.

Prijs: € 20 p.p., ter plaatse af te rekenen (incl. boottocht, een mooi lunchpakket, uitgestippelde wandeling of fietstocht).

Reserveer via deze link (mail) en dat doe je voor vrijdag 1 oktober om 11 uur. Dan moeten we namelijk de ingrediënten voor je lunchbox bestellen.
Wie heeft gereserveerd, ontvangt zaterdagmiddag 2 oktober een mail met de verdere informatie. Reserveren = komen, zoniet zijn we verplicht een no-show van € 20 p.p. aan te rekenen.

Ook dagtochten fietsen en wandelen op
zondag 17 oktober
zondag 7 november
zondag 21 november
zondag 5 december
zondag 19 december
 

 

Dit happy weekend is inclusief
 • Een routebeschrijving voor een wandeling van een 15-tal km of fietstocht van een 50-60 km
 • Een uitgebreide picknick voor onderweg met lokale specialiteiten
 • Parking en toilet bij het vertrekpunt
Niet inbegrepen
 • Ongevallenverzekering
 • In je lunchpakket vind je geen flesje water (= plasticafval en daar houden we niet van). Breng je eigen gevulde drinkbus mee. 
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Bewegen in openlucht is de beste remedie om gezond te blijven
  • Alles is voor je geregeld: een mooie wandeling/fietstocht, uitgebreid lunchpakket, toilet

Prijzen

€ 20 p.p., te betalen bij het vertrek

Een voucher van een geannuleerde reis kan je hier helaas niet voor gebruiken. Die houden we voor een echte vakantie.

Na je reservatie
+ Ontvang je een korte bevestiging via mail.
+ De dag voor vertrek ontvang je kort na de middag een mail met praktische informatie, zoals de adresgegevens van het vertrekpunt. Heb je om 15 uur geen mail gehad, neem dan contact op. Check voordien ook even je spam/ongewenste mail.
+ De betaling gebeurt bij aankomst. Breng gepast geld mee (cash). Reserveren = komen opdagen.

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Nog geen vertrekdata bekend.
Nog geen vertrekdata bekend.

Fotoboek

Locatie

Reviews

Jef en Julia (16/08/2021)

Zondag 15/8 fietsen Merksplas was weer top. De ontvangst, de route en de feestelijke lunch achteraf waren super. Ook de tuin was een weelde; 14u. terug zijn was wel wat nipt, maar ondanks iets later werden we tiptop bediend. Doe zo verder en we zijn nog van de partij.

Johan en marleen (24/05/2021)

Zeer mooie fietstocht en heel goed lunchpakket en gezellige zaak om achteraf iets te nuttigen.

Sylvia (24/05/2021)

Super, super mooie fietstocht❗️Een aanrader

Jef en Julia (10/05/2021)

Limburg Lavendel was top! Mooi afwisselende parcours, prachtig weer, lekkere lunch en ook nog de tuin bekeken, daarvoor was het misschien nog wat vroeg. En inderdaad ons eerste terrasje sinds... Op zondagvoormiddag wel wat druk met wielertoeristen. Puike organisatie.

Jean-Paul Goorts (31/03/2021)

Geweldige route en een super lunchpakket. Spijtig dat de kaaswinkel dicht was als we terug kwamen.

raf en josanne waeyaert - maes (28/03/2021)

Fietsroute Achel op zo 28/03/2021
Winderige maar mooie, lente-zwangere fietsroute. Wel bibberend langs den Doodendraad en alleen maar Achelse trappist uit een flesje in de Kluis. Onderweg héérlijk genoten van dat mega lunchpakket (een heuse kaasplank!) van Catharinadal: hemelse kazen, lekker bruin brood, smeuïge drinkyoghurt enz. Morgen gaan we er voor de derde keer van smullen. Die vijf euro extra daarvoor? Zowat onze beste investering ooit!

Klaasen Luc (28/03/2021)

Super mooi fietsparcours, bedankt voor de fantastisch lunch van Catherinadal!!