Single Saturday: Happy in Mechelen

vanaf € 159,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Single Saturday is een nieuw en coronaproof concept van Happy Weekends dat exclusief is voorbehouden voor singles. Zaterdag 20 maart 2021 geven we de aftrap in Mechelen, waar we samenwerken met het prachtige Hotel Vé**** aan de Vismarkt. Dit mag je verwachten.

We reserveren voor jou een zeer mooie singlekamer in het 4-sterrenhotel in de Mechelse binnenstad. Zaterdag en zondag overdag doe je in beperkt gezelschap toffe buitenactiviteiten (met max. 10p.). Je kiest uit een stads- of natuurwandeling, een korte of lange fietstocht.

Een Single Saturday is zo tof dat hij 2 dagen duurt. Of 3 wanneer je een voorafgaande of aansluitende overnachting boekt. 

Waarom we hier nu mee starten? We horen en lezen dat nogal wat singles zich eenzaam voelen. De redenen zijn je ongetwijfeld bekend. Dat kunnen we natuurlijk niet laten gebeuren

Niets zo goed voor lijf en geest om je (beperkt) te omringen met anderen, te bewegen in openlucht en samen plezier te maken. Ja hoor, er mag worden gelachen op een Single Saturday. En je leert nieuwe mensen kennen. Hoe tof is dat

Meer lezen
Goed om te weten
 • De Single Saturday richt zich exclusief naar singles, of wat dacht je?
 • We verwelkomen in Hotel Vé**** in Mechelen maximum 30 gasten. Iedereen krijgt zijn eigen kamer, zonder vervelend singlesupplement. 
 • Op je kamer: wifi, tv, aparte badkamer met toilet, handdoeken en doucheproducten, koffie- en theeservice, een eettafeltje. Heel compleet dus.
 • Ontbijten en dineren gebeuren op je kamer. Zo moet het momenteel van de overheid. Het ontbijt wordt op je kamer geserveerd. Het diner haal je beneden.
 • Voor overdag bieden we een reeks keuzeactiviteiten (zie Programma). Bij je reservatie geef je ons door wat je wil doen. Vervolgens maken we groepjes met mensen die hetzelfde willen. Op dat moment is 10p. het maximum om samen buiten te bewegen. Met je groepje ga je de gekozen activiteit doen op basis van informatie die je van ons krijgt (niet begeleid): routebeschrijving, plannetje, foto’s,… Wij stellen op voorhand de groepjes samen en baseren ons hiervoor op leeftijd en zoveel mogelijk man/vrouwevenwicht. Je zit zaterdag en zondag niet noodzakelijk in hetzelfde groepje. Dat hangt af van je keuzes. VERMELD in het vak Opmerking bij je boeking welke activiteiten je wanneer wilt doen.
 • Wil je samen met een vriend/vriendin eenzelfde activiteit doen, vermeld dat mee in het vak Opmerking. Dan zetten we jullie in hetzelfde groepje.
 • Alle activiteiten vertrekken vanuit het hotel.
 • Wil je graag op eigen houtje nog wat op verkenning, kies dan de korte afstanden van het fietsen of wandelen. Wil je rustig op je eentje genieten van 2 dagen Mechelen? Kan ook en vermeld dat dan bij je boeking in het vak Opmerking.
 • Zaterdagmorgen bij het toekomen werken we met tijdslots van 10 minuten om je te verwelkomen en je met je groepje op weg te helpen. Op die manier voorkomen we dat er teveel mensen op hetzelfde moment samenkomen bij de hotelreceptie. 
 • Na je reservatie en betaling ontvang je dinsdag 16 maart een mail met de verdere informatie, waaronder de gegevens over parkeren en dergelijke. En het uur waarop je zaterdagmorgen in het hotel wordt verwacht.
 • Je kunt gratis parkeren op een randparking of betalend vlakbij het hotel.
 • Ga je fietsen, breng dan je eigen fiets mee. Die kan ’s nachts op de afgesloten binnenkoer van het hotel. 
 • Kom je met het openbaar vervoer? Het station van Mechelen ligt op 10 minuten wandelen van het hotel.
 • Heel het weekend lang respecteren we de coronaregels: afstand houden, mondmasker en handen ontsmetten waar nodig, in beperkt gezelschap,… Onze happy host en de mensen van het hotel zien erop toe dat alles volgens de wettelijke regels verloopt.d

PROGRAMMA

Vrijdag 19 maart 2021

Inchecken vanaf 15 uur wanneer je de voorafgaande overnachting reserveert

Zaterdag 20 maart 2021

’s morgens ontbijt wanneer je de voorafgaande overnachting reserveert (op je kamer geserveerd)

9.30 – 11 uur: verwelkoming per tijdslot van 10 minuten. Bij het ontvangen van de praktische informatie verneem je om hoelaat jij wordt verwacht in het hotel.

Keuze uit deze activiteiten (max. 10p. per groepje)
+ Een recreatieve fietstocht van een 55-tal km door het mooie Rivierenland richting Hombeek, langs de Zenne en het Zeekanaal, de brouwerij van Duvel en het watersportcentrum Hazewinkel. Voor e-bike of gewone fiets, snelheid onderling af te spreken maar niet sneller dan 18 km/uur.
+ OF een ingekorte route van een 35-tal km. 
+ Een natuurwandeling van een 15-tal km door het Vrijbroekpark, langs de Eglegemvijver (Hombeek), het dorpje Leest en langs de Zenne.
+ OF een ingekorte route van een 10-tal km.

Late namiddag: terugkeer in het hotel + inchecken in de kamer + enjoy your room. Mogelijkheid tot shopping.

18 – 20 uur: 3-gangenmenu op je hotelkamer

Vanaf 20 uur: stadswandeling van een uurtje (of in te korten) langs mooi verlichte, historische gebouwen en bijzondere muurschilderingen.

Zondag 21 maart 2021

Vanaf 8 uur ontbijt, geserveerd op je kamer

Vanaf 10 uur keuze uit deze activiteiten (max. 10p. per groepje)
+ Een recreatieve fietstocht van een 50-tal km door de Groentestreek. Zoals je weet of niet weet, is de regio rond Sint-Katelijne-Waver dé groentestreek van Vlaanderen. Voor e-bike of gewone fiets, snelheid onderling af te spreken maar niet sneller dan 18 km/uur.
+ OF een ingekorte route van een 35-tal km.
+ Een natuurwandeling van een 15-tal km langs het Zennegat en door Den Battelaer, een oud overstromingsgebied tussen de Zenne en het kanaal Leuven-Dijle.
+ OF een ingekorte route van een 10-tal km.
+ Voormiddag een stadswandeling van een 2-tal uren langs de highlights en door verborgen stegen. Namiddag een wandeling naar en door het Vrijbroekpark.

Late namiddag terugkeer + einde programma.

Dit happy weekend is inclusief
 • 1x overnachting in een 4-sterrenkamer als singlegebruik
 • 1x uitgebreid ontbijt incl. roomservice
 • 1x 3-gangenmenu
 • Deelname aan het activiteitenprogramma
 • Happy host ter plaatse voor al je vragen en adviezen
Niet inbegrepen
 • Lunch (supermarkt tegenover het hotel)
 • Verblijfsbelasting (€ 5,30/kamer/nacht, ter plaatse af te rekenen)
 • Dranken
 • Reis- en annulatieverzekering 
vanaf € 159,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Al 30 keer geboekt.
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Geniet van de luxe van een 4-sterrenhotel in een kamer voor jou alleen
  • Ga lekker bewegen in openlucht (fietsen, wandelen,...)
  • Ontdek het historische centrum van Mechelen
  • Leer nieuwe mensen kennen in beperkt gezelschap.
  • Trakteer jezelf op een weekendje weg. Dat heb je wel verdiend.

Prijzen

€ 159 p.p. (alleengebruik van een 2-persoonskamer)
Voorafgaande of aansluitende nacht op basis van kamer met ontbijt: € 87/nacht

BELANGRIJK: vermeld in het vak Opmerking bij je boeking welke activiteiten je wilt doen.

Geen boekingskost!

We doneren 1% van onze inkomsten aan ontwikkelingsorganisatie Cunina, in dit geval € 1,59 p.p.

Heb je een tegoedbon van een geannuleerde reis, maak dan geen nieuwe reservatie aan maar bel op of stuur een mail.

Kan de Single Saturday niet doorgaan omwille van nieuwe coronamaatregelen die worden opgelegd door de overheid, dan annuleren we gratis en krijg je je geld terug.

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Zaterdag 20 maart 2021
1 nachten
Vol Paul Huysmans € 159,00 Boek direct
Zaterdag 20 maart 2021
1 nachten Vol
Happy Host: Paul Huysmans
€ 159,00

Fotoboek

Locatie