Gratis ontbijt om de fietsvakanties te starten

16 april 2022

Halsreikend kijk ik uit naar vrijdag 20 mei.

Die dag vertrekken we 's morgens vroeg met de autocar en fietsaanhangwagen naar Normandië. Deze Fietsvakantie Normandië: Naar de Mont Saint-Michel wordt onze eerste begeleide fietsvakantie van 2022.


Heel blij ben ik dat we dit jaar - na 2 jaar corona - opnieuw een volwaardig programma georganiseerde fietsvakanties kunnen aanbieden. Hoe we de start vieren, vertel ik je zo meteen.

Collega Luc was afgelopen week in Normandië om deze vakantie voor te bereiden: routes fietsen, lunchplekken vastleggen, de mooiste plekken zoeken in de stadjes onderweg, de laatste afspraken maken met het hotel, enz.

Geloof me: vooraleer zo'n vakantie op punt staat, gaat er heel wat voorbereidend werk aan vooraf.

Luc maakte een heleboel foto's onderweg, die ik op onze Facebook-pagina zette. Tenminste het eerste deel. De komende dagen volgen nog meer fotoreeksen.

Tijdens deze fietsvakantie rijden we een heel stuk over La Véloscénie, een gloednieuwe lange afstandsfietsweg die Parijs verbindt met Le Mont Saint-Michel. Wij fietsen in vier dagen het laatste stuk, vanaf Alençon. Hier vind je het volledige programma.

Zo goed als overal fietsen we autovrij. Collega Luc werd bijna lyrisch van zoveel fietsplezier.

Als uitvalsbasis vonden we in het stadje Saint Hilaire du Harcouet een voortreffelijk 3-sterrenhotel met een uitstekend restaurant. Hier 5x overnachten, ontbijten en dineren is een feest.

Om de start van ons fietsseizoen 2022 te vieren, organiseren we voor de deelnemers aan de fietsvakantie Normandië voor hun vertrek een lekker ontbijt. Terwijl op 20 mei de fietsen en de bagage worden geladen, schuif jij aan voor verse broodjes, gesneden fruit, yoghurt en dampende koffie/thee. Dit ontbijt doen we er gratis bovenop.

Het goede nieuws is dat we nog beschikbaarheid hebben voor deze Fietsvakantie Normandië: Naar de Mont Saint-Michel van 20 tot 25 mei 2022. 

Om te profiteren van het gratis ontbijt reserveer je ten laatste op 19 april 2022. Op 20 april moeten we namelijk het definitieve aantal kamers doorgeven aan het hotel. 

Paul Huysmans

Deel dit bericht