Fiets/wandel GPS in 1 dag

28 januari 2022

Collega Luc begeleidt niet alleen onze fietsvakanties aan de Baai van de Somme. En vanaf dit jaar ook onze fietsvakantie in Normandië.

Hij is ook zeer bedreven in alles wat te maken heeft met fietsen en wandelen met GPS


Zoals je weet, zijn we naast onze begeleide vakanties in groep vanaf 2020 ook individuele vakanties gaan aanbieden.

We zorgen dan voor mooie fietsroutes of wandelingen, gereserveerde hotelkamers en bij een aantal arrangementen voor bagagevervoer.

De routes maken we zoveel mogelijk op basis van fiets- of wandelknooppunten. Maar het gebeurt meer dan eens dat er een bordje ontbreekt of een pijl verstopt staat. Je weet wat ik bedoel.

Daarom gaan we je vanaf 2022 van al onze individuele fiets & wandelvakanties ook de GPS-routes bezorgen. Op die manier voorkomen we dat je onderweg verloren fietst of wandelt

Maar dan moet je wel overweg kunnen met fiets- en/of wandelnavigatie.

We gaan je hierbij helpen. Meer zelfs, we gaan je ook leren hoe je zelf mooie fietstochten en wandelingen maakt (met het programma RouteYou).

Luc is momenteel bezig om al zijn kennis te gieten in een opleiding en die krijgt de titel Fiets/wandel GPS in 1 dag. Voormiddag de theorie, 's middags een hapje eten en 's namiddags de praktijk.

Wat hij je op zo'n dag leert:
+ hoe je een gratis account aanmaakt bij RouteYou
+ hoe je makkelijk een fietstocht of wandeling maakt via RouteYou
+ hoe je die vervolgens op je GPS-toestel of smartphone zet
+ hoe je GPS-routes (.gpx-bestanden), die je bijvoorbeeld van ons krijgt of op een website aangeboden krijgt, op je GPS-toestel of smartphone zet
+ waar je nog allemaal rekening mee moet houden bij het gebruik van een GPS-toestel
+ enz.

Je hebt geen voorkennis nodig, want we starten vanaf het vroegste begin. Wel verwachten we dat je een basiskennis computer hebt.

De opleiding vindt plaats in het Xperience Center van Codagex in Dessel, een invoerder en groothandel in fietsmateriaal. Om te beginnen plannen we 4 datums in: de vrijdagen 18 en 25 februari en de zaterdagen 19 en 26 februari 2022. Per dag heten we max. 10 deelnemers welkom. We willen het namelijk coronaveilig houden en je zoveel mogelijk persoonlijk bijstaan.

Hier alle informatie over Happy Weekends Academy: Fiets/wandel GPS in 1 dag

Heb je nog geen GPS-toestel en je zou er een willen kopen, dan bevelen we de Garmin Explore 530 aan wegens handig in gebruik en leverbaar uit stock. Via ons kan je het bestellen bij Codagex aan € 219 (adviesprijs Garmin € 249) en dan ligt het 's morgens klaar op de dag van je opleiding en helpen we met de instellingen.

Nog een extra. Volg je onze opleiding, dan krijg je 30% korting op je eerste betalende jaarabonnement bij RouteYou.

Prijs: € 95 p.p., incl. koffie/thee bij ontvangst, opleidingsdag GPS (theorie + praktijkoefening), lunch 's middags, print van de slides, naservice (Luc blijft beschikbaar voor als je nadien nog vragen hebt), korting op de Garmin Edge 530 en op een betalend abonnement bij RouteYou.

Na je reservatie ontvang je een factuur, die je betaalt binnen de 7 dagen. Een aantal dagen voor je opleidingsdag krijg je een mail met verdere praktische informatie.

Reserveer via de link op onze website of bel 014 75 71 16.

Paul Huysmans

Deel dit bericht