Bus & Bed: voordelig op vakantie

vanaf € 399,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Bij onze reizen met de autocar hebben we wel eens een aantal zitplaatsen over en kunnen we een extra kamer regelen in het hotel. Of in een hotel in de buurt. Dat bracht ons op het idee om de vakantieformule aan te bieden: Bus & Bed. Je rijdt mee met de autocar en we boeken je kamer met ontbijt. En verder is het aan jou. Je maakt zelf je programma. Of je doet helemaal niets. Maakt ons niks uit.

Je zorgt dat je tijdig bij het vertrek van de autocar bent en we brengen je naar je vakantiebestemming. En op het einde maak je dat je er weer bent wanneer we naar huis vertrekken. 

Het spreekt voor zich dat deze formule ook een flink stuk in de prijs scheelt. Je lunch en avondmaal zijn niet inbegrepen en omdat je geen gebruik maakt van onze (fiets)begeleider, hoef je die ook niet mee te betalen. 

Meer lezen
Goed om te weten
 • We bieden deze formule aan bij een aantal bestemmingen waar we naartoe gaan als een begeleide groepsreis. Je reist dus samen met mensen die deze groepsvakantie hebben geboekt, maar op de bestemming doe je je eigen programma.
 • Je maakt enkel gebruik van het vervoer met de autocar naar de vakantiebestemming + we boeken voor jou een kamer incl. ontbijt en verblijfstaksen.
 • Deze formule is mogelijk zolang er beschikbare plaatsen zijn in de autocar. 
 • Je overnacht in hetzelfde hotel als onze andere gasten. Of we reserveren voor jou in een evenwaardig hotel in de buurt.
 • Na je reservatie en betaling ontvang je een 10-tal dagen voor vertrek een mail met de verdere informatie. En kan het aftellen echt beginnen.
 • Per reis houden we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze formule omdat we willen dat de meesten die meegaan, het volledige programma boeken.
   

Donderdag 21 tot maandag 25 juli 2022: Berlijn

Vertrek donderdag 21 juli om 6.30 uur bij autocarbedrijf Coach2Travel, De Brulen 47 in Arendonk. Je auto kan op de afgesloten parking blijven staan. Late namiddag zijn we in ons hotel in Berlijn. Afstand: 700 km.
+ Je overnacht in een prima 3-sterrenhotel in de wijk Lichtenberg, bij het centrum van Berlijn. Vlakbij ligt het metrostation Tierpark, van waaruit je snel alle delen van deze fantastische stad bereikt. Of neem een deelfiets.
+ Bezoek de highlights (Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz, voormalige Muur,...), kom tot rust in 1 van de vele parken, ga shoppen op de Kurfurstendam, bezoek de dierentuin (tegenover het hotel),... De mogelijkheden zijn eindeloos.
+ Terugreis op maandag 25 juli 2022 om 10 uur. In de loop van de avond zijn we weer in Arendonk

Prijs: € 525 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. Singlesupplement € 85.
Inbegrepen: reis heen en terug in een zeer comfortabele autocar + 4 overnachtingen met ontbijt in het hotel in Holzgau + verblijfstaksen.

Je fiets kan helaas niet mee wegens een volgeboekte fietsaanhangwagen.

Je reist samen met de mensen van de Fiets Citytrip Berlijn: Berlin by bike

Coronaverplichtingen. Er zijn momenteel geen coronaverplichtingen om naar Duitsland te reizen en er dient ook geen PLF-formulier meer te worden ingevuld bij je terugkeer.
 

Maandag 1 tot donderdag 4 augustus 2022: Parijs

+ Vertrek maandag 1 augustus om 7 uur bij autocarbedrijf Coach2Travel, De Brulen 47 in Arendonk. Je auto kan op de afgesloten parking blijven staan. 's Middags zijn we in ons hotel in Parijs. Afstand: 400 km.
+ Je overnacht in een vrij groot 3-sterrenhotel in het 17de Arrondissement, meer bepaald in de levendige wijk Clichy/Batignolles. Vlakbij ligt een metrostation waardoor alle delen van de Lichtstad makkelijk bereikbaar zijn. Je kamer heeft eigen sanitair incl. handdoeken, doucheproducten, enz. Gratis Wifi in heel het hotel. 's Morgens ontbijtbuffet met ruime keuzemogelijkheden. In de buurt van het hotel liggen talrijke restaurantjes. 
+ Mogelijkheden: ga op ontdekking in de hippe wijk Le Marais, bezoek de Eiffeltoren, ga shoppen op de Champs-Elyssées of bij La Fayette, bezoek het Louvre, het Centre Pompidou of het Musée d'Orsay,... De mogelijkheden zijn oneindig.
+ Terugreis op donderdag 4 augustus 2022: vertrek om 14 uur. Aankomst in de loop van de avond in Arendonk.

Prijs: € 399 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. Singlesupplement € 122.
Inbegrepen: reis heen en terug in een zeer comfortabele autocar + 3 overnachtingen met ontbijt in het hotel in Parijs + verblijfstaksen.

Je fiets kan helaas niet mee.

Je reist samen met de mensen van Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c'est fou.

Coronaverplichtingen. Er zijn momenteel geen coronaverplichtingen om naar Frankrijk te reizen en er dient ook geen PLF-formulier meer te worden ingevuld bij je terugkeer.

Dit happy weekend is inclusief
 • Vervoer met de autocar heen en terug
 • Kamer met ontbijt
 • Verblijfstaksen
Niet inbegrepen
 • Lunch en diner
 • Begeleiding ter plaatse
 • Fietsvervoer, tenzij je dit als extra optie bijneemt
vanaf € 399,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Voordelig op vakantie
  • Dezelfde kwalitateit van autocarvervoer en hotel als onze groepsreizen
  • Vrije vogel ter plaatse = je maakt je eigen programma

Prijzen

Om te reserveren stuur je een mailtje naar info@happyweekends.be of bel je 014 75 71 16. 

Stuur je ons een mailtje, dan nemen we met je contact op om je reservatie in orde te brengen. 
Vervolgens ontvang je een factuur en breng je de betaling in orde.
Een 10-tal dagen voor vertrek ontvang je een mail met de verdere informatie.

Annulatieverzekering: 4,5% van de reissom (max. af te sluiten tot 30 dagen voor vertrek)
Verzekering reisbijstand, lichamelijke ongevallen en bagage: € 6/dag
-> Verzekeringen kunnen enkel worden afgesloten bij reservatie. Later is dit helaas niet meer mogelijk.

Geen boekingskost!

KAN JE REIS NIET DOORGAAN OMWILLE VAN EEN OVERHEIDSVERBOD IN HET KADER VAN CORONA, DAN ANNULEREN WE GRATIS EN BETALEN WE DE REISSOM TERUG.

Online reserveren: druk op 'Boek direct', vul je gegevens in en druk op Verzenden. Vervolgens ontvang je een factuur voor de volledige som. Je betaalt de factuur ofwel online (Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal), ofwel via bankoverschrijving.

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Donderdag 21 juli 2022
4 nachten
Beschikbaar BERLIJN - Nicky Kienen € 525,00 Boek direct
Maandag 01 augustus 2022
3 nachten
Beschikbaar PARIJS - Carl Ooghe € 399,00 Boek direct
Donderdag 21 juli 2022
4 nachten Beschikbaar
Happy Host: BERLIJN - Nicky Kienen
€ 525,00
Maandag 01 augustus 2022
3 nachten Beschikbaar
Happy Host: PARIJS - Carl Ooghe
€ 399,00

Fotoboek

Locatie