Sluit je samen met ons 2022 af en duik je al dansend mee het nieuwe jaar in? Je bent op oudejaarsavond van harte welkom in Biznis Hotel**** in Lokeren.
Je kent het hotel misschien al van Weekend in het Waasland. Dan weet je dat je hier voortreffelijk dineert. Dat is het werk van chef-kok Johan Mares en zijn team van restaurant Brouwershof, het restaurant van Biznis Hotel. Voor oudejaarsavond daagden we Johan uit om een fantastisch feestmenu te koken met overwegend producten uit het Waasland. En die uitdaging gaat hij met veel enthousiamse aan.
Na het diner schuiven we de tafels aan de kant, want dan is het partytime. Onze eigen DJ Luc, die je kent van onze fietsvakanties aan de Baai van de Somme, Normandië, 3 Dagen 3 Landen Fietscruise,... speelt muziek uit de jaren '60 tot '90. Welke nummers hij draait, bepaal je zelf. Iedereen die wil, geeft op voorhand zijn top-5 van favoriete nummers door en de kans dat die die avond worden gespeeld, is heel groot. Dansen maar!
Dit hebben we voor jou:
+ een flinke wandeling op oudejaarsdag (voor de liefhebbers)
+ een feestelijk 5-gangen streekproductenmenu op oudejaarsavond
+ een goeie ouderwetse Oldies Party met verzoeknummers.
+ een prima kamer in het 4-sterrenhotel
+ een uitgebreid nieuwjaarsontbijt met een glaasje bubbels
Dit is het feestmenu
Welkom met bubbels
***
Amuse-assortiment:
- Lokerse geitenkaas 't Leenhof op een canapé van notenbrood, vinaigrette van appel en zuring
- Kroketje van Lokerse worst met gekonfijte tomaat
- Gentse kop met gelakte wortel en fijne kruiden
***
Gerookte paling uit Overmere met rode biet, zure room en gepekelde groenten, krokantje van Gandaham
***
Op vel gebakken snoekbaars, crême van erwtjes
***
Haasje van Duroc d'Olive, zalf van knolselder, peertje ion de wijn, jonge wortels, grondwitloof, sausje van rozemarijn, citrus en honing, geconfijte aardappelen.
***
Nieuwjaarsdessert uit het Soete Waeslant
***
Koffie/thee met versnaperingen
Overdag: wandeling bij het Donkmeer in Overmere (wie zin heeft)
Vanaf 15.30 uur: inchecken in het hotel
19 uur: aperitief (glas bubbels) gevolgd door een 5-gangenmenu met streekproducten
Amuse-assortiment:
- Lokerse geitenkaas 't Leenhof op een canapé van notenbrood, vinaigrette van appel en zuring
- Kroketje van Lokerse worst met gekonfijte tomaat
- Gentse kop met gelakte wortel en fijne kruiden
***
Gerookte paling uit Overmere met rode biet, zure room en gepekelde groenten, krokantje van Gandaham
***
Op vel gebakken snoekbaars, crême van erwtjes
***
Haasje van Duroc d'Olive, zalf van knolselder, peertje ion de wijn, jonge wortels, grondwitloof, sausje van rozemarijn, citrus en honing, geconfijte aardappelen.
***
Nieuwjaarsdessert uit het Soete Waeslant
***
Koffie/thee met versnaperingen
Vanaf middernacht: Oldies Party met verzoeknummers
Einde: 03 uur
Vanaf 9 uur: feestelijk nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels
Uitchecken voor 11 uur
€ 199 p.p. op een 2-persoonskamer
€ 239 p.p. als single op een 2-persoonskamer
Maximum 30 kamers.
Komt er omwille van Covid-19 een overheidsverbod om op restaurant te gaan, dan betalen we je volledig terug. Verplicht de overheid om bijvoorbeeld in het bezit te zijn van een Covid Safe Ticket, dan verwachten we dat je je hiermee in regel stelt.
Vertrekdata | Beschikbaarheid | Happy Host | Prijs | Boeken |
Zaterdag 31 december 2022 1 nachten |
Vol | Paul Huysmans | € 199,00 | Boek direct |