Najaarspromo 2021: Gouden herfst aan de Moezel

In de herfst kleuren de flanken van de Moezel goud. De druivenranken hebben hun vruchten afgegeven om er lekkere wijnen van te maken en stilaan verkleuren de bladeren. Het najaar is een mooi seizoen om een aantal dagen aan de Moezel te verblijven. Daarom bieden we je er graag deze najaarspromo 2021 aan, inclusief een privé Happy Weekends Wine Tasting bij een uitstekend wijnhuis. Drie wandelingen die we voor je uitzochten, laten je ten volle van de regio rond Bernkastel-Kues genieten.

De Moezel blijft een geliefde vakantieplek voor veel Vlamingen en Nederlanders. En is het dit najaar zoveel meer. We maakten voor jou een speciaal najaarsarrangement op basis van 3 dagen en 2 nachten, tenzij je nog een extra nacht wilt blijven.

Ingrediënten voor je actieve vakantie aan de Moezel zijn vijf prachtige wandelingen die ofwel vanuit het hotel ofwel in de directe omgeving vertrekken, samen met lekker eten en drinken. Je verblijft in een prima 3-sterren familiehotel in Lieser, een wijndorpje vlakbij het bekende Bernkastel-Kues. Hier wacht je een heerlijk bed en ook een smakelijk diner. Het hotelrestaurant serveert je dagelijks een 3-gangen herfstmenu, de eerste dag voorafgegaan door een parelwijn die niet toevallig goud kleurt. 

Onze wandelingen variëren in afstand en moeilijkheid en je kiest zelf. Voor en na blijft er nog voldoende tijd over om bezoekjes te doen. Onze bezoektips in de regio bundelden we mee in het Happy Weekends-mapje dat voor je klaar ligt bij aankomst in het hotel.

Op je tweede dag word je om 17 uur verwacht bij een wijnhuis op 100m van het hotel voor je privé-wijndegustatie onder de noemer Happy Weekends Wine Tasting. Samen met het wijnhuis selecteerden we enkele van hun beste wijnen en die krijg je er te proeven. Vallen ze in de smaak, dan kan je er ook kopen. Rechtstreeks bij de producent, dus dat kan lekker voordelig.

Meer lezen
Goed om te weten
 • Corona: om het hotel en horecazaken in Duitsland te kunnen betreden, beschik je een Europees coronacertificaat dat aantoont dat je gevaccineerd, genezen of getest bent.
 • Dit is een individuele (wandel)vakantie) die je boekt op de dag van je keuze op basis van beschikbaarheid in het hotel. Die beschikbaarheid zie je hieronder.
 • Op maandag en dinsdag is het hotelrestaurant gesloten. Op die dagen kan je het arrangement niet reserveren.
 • De wandelingen die we er voor je selecteerden, gaan over een heuvelachtig parcours. Langs de Moezel is het vlak, maar ga je van de Moezel weg, dan moet je een helling op. Eén wandeling vertrekt aan het hotel en die maak je best de eerste dag. De andere wandelingen vertrekken in de omgeving. Het startpunt ligt op maximum een halfuurtje rijden. Samen met je wandelingen vind je in je Happy Weekends-mapje nog een aantal bezoektips voor de regio.
 • Je verblijft in een prima 3-sterrenhotel met een familiale uitbating. Er is Wifi in het restaurant en op de meeste kamers. Je kamer heeft eigen sanitair met handdoeken en doucheproducten. De voertaal in het hotel is Duits, maar als je een beetje keurig Nederlands spreekt, verstaan ze je ook wel.
 • Tegenover het hotel ligt een gratis parking. Moest je je fietsen willen meebrengen, dan kunnen die ’s nachts in de garage.
 • Afstand Geel - Lieser: 240 km.
 • Na je reservatie en betaling ontvang je een mail met de praktische informatie zoals het adres van het hotel. Ter plaatse liggen de wandelingen voor je klaar.
 • In het hotel zijn honden toegelaten. Prijs: € 10/nacht, ter plaatse af te rekenen.
 • Geef dieetwensen en voedselallergieën door bij je reservatie en we bezorgen die alvast aan het hotel. 
 • Annulatieverzekering: € 15 p.p. (tot maximum 30 dagen voor vertrek af te sluiten). Verzekering reisbijstand, lichamelijk letsel en bagage: € 18 p.p. Verzekeringen enkel af te sluiten bij je reservatie.
 • BESCHIK JE OVER EEN TEGOEDBON VAN EEN GEANNULEERDE REIS, MAAK DAN GEEN NIEUWE ONLINE RESERVATIE AAN MAAR STUUR EEN MAIL OF BEL 014 75 71 16.

Dag 1

+ Je komt in de loop van de voormiddag toe in het hotel. Daar ligt een Happy Weekends-mapje voor je klaar met daarin de 5 wandelingen en een aantal bezoektips. Nadat je naar het toilet bent geweest, begin je met de eerste wandeling van een 10-tal km die vertrekt vanuit het hotel.
+ Late namiddag terugkeer + inchecken in de kamers
+ ’s Avonds 3-gangenmenu in het hotel

Dag 2

+ ’s Morgens ontbijt
+ Ook voor vandaag hebben we een wandeling die je uit je mapje kiest. Of ga je liever bezoeken brengen? Maak dan je keuze uit onze bezoektips.
+ Om 17 uur word je bij het wijnhuis op 100m van het hotel verwacht voor de Happy Weekends Wine Tasting (duur: 1 uur)
+ ’s Avonds 3-gangenmenu in het hotel

Dag 3

+ ’s Morgens ontbijt + aansluitend maak je je kamer leeg
+ Opnieuw een wandeldag? Of ga je liever bezoeken brengen? Aan jou om te beslissen.
+ Bij je terugkeer: einde progamma
Of je reserveert nog een extra nacht op basis van halfpension

Dit happy weekend is inclusief
 • 2x overnachting
 • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2x 3-gangen herfstmenu
 • 1x aperitief (Rosé-Secco = parelwijn)
 • 1x wijndegustatie Happy Weekends Wine Tasting
 • Mapje met 5 uitgestippelde wandelingen en bezoektips
 • Verblijfstaksen

Promoprijs: € 199 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 227 single

Aansluitende nacht halfpension: € 74 (2p-kamer), € 88 (single)

Niet inbegrepen
 • Lunches (lunchpakket te bestellen in het hotel)
 • Overige dranken
 • Reis heen en terug
 • Verzekering annulatie en reisbijstand
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend
  • De herfst is het ideale Moezel-seizoen
  • Geniet van je private wijndegustatie
  • Wandelingen en bezoektips zochten we voor je uit
  • Zeer interessante prijs
  • Ga wanneer het je past

Fotoboek

Regio's

Herfstpromo Moezel

Herfstpromo Moezel

Ben je helemaal klaar voor een gouden tijd aan de Moezel? Begin dan je reservatie door op de gewenste vertrekdag te klikken.

* Vervolgens word je gevraagd om je gegevens in te vullen, zowel voor jou als je eventuele medereiziger(s) (naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, mailadres).
* Wil je een verzekering, dan vink je dat vakje aan. De annulatieverzekering is enkel te nemen tot 30 dagen voor vertrek. Verzekeringen afsluiten kan enkel bij reservatie.
* Aansluitend selecteer je het aantal 2- en 1-persoonskamers die je nodig hebt
* Dieetwensen, voedselallergieën, vegetarisch of andere zaken die je ons wilt laten weten? Vermeld die in het vak Opmerkingen.
* Tot slot klik je op Reserveer nu en dan komt je reservatie bij ons binnen
* Automatisch ontvang je dan een mail met de factuur en de betaalmogelijkheden: online betaling (Bancontact, Visa, Mastercard) of bankoverschrijving met gestructureerde mededeling. Reserveer je meer dan 30 dagen op voorhand, dan ontvang je eerst een voorschotfactuur van € 100 p.p. en 30 dagen voor vertrek een factuur met het saldo.
* Nadat we je volledige betaling hebben gekregen, ontvang je een mail met nog wat extra informatie zoals het adres van het hotel.

€ 199 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 227 p.p. single

Extra overnachting op basis van halfpension: € 74 p.p. op een 2-persoonskamer, € 88 single

We doneren 1% van onze inkomsten aan ontwikkelingsorganisatie Cunina.

BESCHIK JE OVER EEN TEGOEDBON VAN EEN GEANNULEERDE REIS, MAAK DAN GEEN NIEUWE ONLINE RESERVATIE AAN MAAR STUUR EEN MAIL OF BEL 014 75 71 16.

KAN JE VAKANTIE ALS GEVOLG VAN EEN VERBOD DOOR DE OVERHEID IN HET KADER VAN DE CORONAMAATREGELEN NIET DOORGAAN, DAN ANNULEREN WE GRATIS EN BETALEN WE DE REISSOM TERUG.

DE DAGEN IN HET GROEN HIERONDER ZIJN DE DAGEN DAT JE KUNT VERTREKKEN, OOK AL STAAT DE VOLGENDE DAG IN HET ROOD. Staat bijvoorbeeld vrijdag in het groen en zaterdag in het rood, dan kan je vrijdag vertrekken.

Beschikbaarheid & reservatie

Kies onderstaand de gewenste vertrekdatum:


Legende:
Beschikbaar:
Niet beschikbaar:

Oktober 2021 volgende maand

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31