Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

vanaf € 743,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Tina en Kris zijn een Vlaams koppel dat in de zomer van 2021 een pension opende in het Tiroler Lechtal.

We gingen met hen heerlijke samenwerkingen aan onder de titel 6 dolle dagen bij Vlamingen in het Lechtal en Met de autocar naar Tina en Kris. Voor beide reisconcepten kregen we 5-sterrenreviews van onze gasten. Van 14 tot 19 januari 2023 gaan we iets zot doen, namelijk een wintereditie van Met de autocar naar Tina en Kris. Het wordt meteen de eerste echte wintervakantie in de geschiedenis van Happy Weekends. 

We brengen je met de autocar naar Tirol en ter plaatse zijn Tina en Kris je gastvrouw/heer. Zij zorgen voor een gevarieerd programma met (winter)wandelingen, langlaufen, een tocht met sledehonden, een avondlijke fakkeltocht naar de plaatselijke hangbrug, een berghuttentocht, enz. Inderdaad: het wordt een actieve vakantie voor wie dit wil. 

Het 3-gangenmenu dat ze dagelijks voor je bereiden, kleurt ook helemaal winters. Denk aan dampende soepen, raclette en desserts met warme chocolade. Schnaps, glühwein en andere spritzen zijn ook nooit ver uit de buurt.

Dit wordt een wintervakantie zoals je hem nog niet eerder beleefde.

Hier lees je over wie en wat Tina en Kris in 2021 naar Tirol bracht.

Meer lezen
Goed om te weten
 • We brengen je met de autocar naar het pension van Tina en Kris en halen je daar ook weer op. Afstand: zo’n 800 km, een dagreis. De verplaatsingen ter plaatse gebeuren met het openbaar vervoer. En met de gondel/stoeltjeslift.
 • Het dorp waar je verblijft, ligt op een hoogte van 1.100m en is midden januari sneeuwzeker.
 • Er is dagelijks een georganiseerd programma met sneeuwwandelingen, tochten naar gezellige berghutten, berglift naar boven nemen, langlaufen, skiën, avondlijke fakkeltocht, huskysafari, fondue-avond,... Zowel groeps- als individuele activiteiten zijn mogelijk.
 • Elke avond en ochtend schuif je aan tafel bij onze Vlamingen voor een 3-gangenmenu en ontbijtbuffet. Lunches zijn niet inbegrepen (horecazaak onderweg, winkel in het dorp of je neemt een picknick vanuit het pension mee).
 • Sneeuwschoenen/anti-glij-ijzers en langlaufmateriaal kunnen ter plaatse worden gehuurd.
 • Het pension telt 7 2-persoonskamers, 1 4-persoonskamer en 3 appartementen voor 2 à 4 personen. Zijn die geboekt, dan is de vakantie volzet Je bent dus meteen ook verzekerd van een persoonlijke aanpaak.
 • Wil je deze vakantie in een andere periode met minstens 15p. beleven, neem dan contact op.

Zaterdag 14 januari 2023

7 uur: samenkomst bij onze autocarpartner Coach2Travel, De Brulen 47 in Arendonk. Je auto blijft achter op de afgesloten parking.
7.10 uur: vertrek

Onderweg minstens 2 stops op een snelwegparking

Late namiddag/vroege avond aankomst bij Tina en Kris

Inchecken in de kamers

Aansluitend 3-gangenmenu in het pension 

Zondag 15 t.e.m. woensdag 18 januari 2023

Vanaf 8 uur: ontbijtbuffet

Overdag georganiseerd programma met sneeuwwandelingen, tochten naar gezellige berghutten, berglift naar boven nemen, langlaufen, skiën, avondlijke fakkeltocht, huskysafari, fondue-avond,... Zowel groeps- als individuele activiteiten.

’s Avonds: 3-gangenmenu in het pension

Donderdag 19 januari 2023

’s Morgens ontbijt

7.15 uur: terugkeer naar huis

In de vooravond terugkeer in Arendonk

Programma onderhevig aan wijzigingen

Dit happy weekend is inclusief
 • Vervoer met de autocar heen en terug
 • 5 overnachtingen
 • 5x ontbijtbuffet
 • 5x 3-gangenmenu
 • Gastenkaart voor gratis busvervoer op de lijn Reutte-Steeg doorheen het Lechtal
 • Tiroolse welkomstdrank
 • Verblijfstaksen
Niet inbegrepen
 • Gebruik van bergliften
 • Huur van sneeuwraketten, langlaufmateriaal,…
 • Activiteiten zoals een huskysafari
 • Lunches
 • Dranken
 • Verzekering annulatie en reisbijstand
vanaf € 743,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Geniet van enkele dagen in de Oostenrijkse sneeuw
  • Actief programma voor wie daar zin in heeft
  • Je logeert bij Vlamingen die je ter plaatse verder wegwijs maken
  • Prima pension en lekker eten
  • Onze autocar brengt je heen en terug, dus je hoeft niet met je eigen wagen over de winterse wegen

Prijzen

€ 743 p.p. op een 2p-kamer
Nog 1 single kan mee voor dezelfde prijs.

Verzekering annulatie: 4,5% van de reissom
Verzekering reisbijstand, bagage en lichamelijk letsel: € 36 p.p.
-> Verzekeringen kunnen enkel worden afgesloten bij reservatie, later niet meer. De annulatieverzekering kan enkel worden afgesloten tot max. 30 dagen voor vertrek.

Betaling: bij je reservatie ontvang je een voorschotfactuur t.w.v. € 100 p.p. + eventuele verzekeringen. 30 dagen voor vertrek volgt de saldofactuur.

Happy Weekends donneert 1% van zijn inkomsten aan de ontwikkelingsorganisatie Cunina

Kan deze reis niet doorgaan omwille van een overheidsverbod om naar Oostenrijk te reizen, dan annuleren we gratis en betalen we je reissom terug.

Online reserveren: druk op 'Boek direct', vul je gegevens in en druk op Verzenden. Vervolgens ontvang je via mail een voorschotfactuur ter waarde van € 100 p.p. + eventuele verzekeringen. Je betaalt de factuur ofwel online (Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal), ofwel via bankoverschrijving. 30 dagen voor vertrek volgt de saldofactuur. Een 10-tal dagen voor vertrek ontvang je een mail met de verdere informatie. 

© Foto's Lechtal Tourismus

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Zaterdag 14 januari 2023
5 nachten
Vol Paul Huysmans € 743,00 Boek direct
Zaterdag 14 januari 2023
5 nachten Vol
Happy Host: Paul Huysmans
€ 743,00

Fotoboek

Locatie

Reviews

Gerdien Van den Brand (22/01/2023)

Prima sneeuwvakantie gehad in Holzgau bij Kris en Tina: lekker gegeten, heerlijk gewandeld met gids Kris en goede tips van hem gekregen voor uitstapjes. De busreis was tweemaal zonder een enkele file of 'baustelle' dus dat was boffen. En geen beter gezelschap dan gezellige Belgen!

Theo Van Hove (21/01/2023)

Zoals vorige keer het verblijf was okido het weer: van alles wat maar overigens goed. Ook de wandelingen uitgestippeld het was allemaal prima geregeld. Het gezelschap niets op aan te merken , steeds iedereen op uur en tijd... één minpuntje het vertrek kan dat niet één uur later!!! zijn we nog tussen zes en zeven uur in Arendonk.
Tot een volgende
Van Hove

Rachel van den bergh (19/01/2023)

Het was prima, kon niet beter

Ludo Bakelants (19/01/2023)

Organisatie: van busreis tot onthaal ter plaatse was top. In Tirol deden Tina en Kris alle moeite om ons in de watten te leggen. De wandeltochten waren super het eten was versterkende Tirolerkost. Gezelschap super. Geen verbeterpunten!!

Dirk Mentens (30/09/2022)

Het verblijf bij Tina en Kris was super, hoe deze twee mensen zich inzetten om alles naar je zin te hebben. Zeer zeer vriendelijk en heel sociaal en altijd klaar voor eventuele vragen, informatie over wandel- en fietsmogelijkheden. Kortom wij zijn hier verwend geweest, ook met het eten de alledaagse keuken lekker en verzorgd. Onze kamer was reeds gerenoveerd en alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Het is een echte aanrader. De groep is ook 100% meegevallen, ondanks de uiteenlopende leeftijden. We wensen Happy Weekends nog veel succes,

Suzanne De Vos (20/09/2022)

Centrale ligging. Vriendelijke uitbaters met goede tips.

Theo Van Hove (19/09/2022)

alles was prima , leuk gezelschap het verblijf kon niet beter. Dikke proficiat aan Tina en haar man....

Joseph Van Oerle (19/09/2022)

Alles was goed verlopen, het eten was goed, het voorgestelde programma was goed verlopen,Tina en Kris hebben ons prima ingelicht, kortom het was een geslaagde vakantie.
Hilde en Jos