Dagtochten wandelen en fietsen: Heerlijk in de herfst

vanaf € 0,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Voor onze dagtochten wandelen en fietsen nemen we je mee naar de mooiste streken van Vlaanderen.

's Morgens nodigen we je uit bij een bijzonder vertrekpunt en van hieruit maak je een prachtige wandeling (15-tal km) of fietstocht (50-tal km).

Voor je vertrekt, ontvang je een uitgebreid lunchpakket, vaak met lokale specialiteiten. Breng je een thermosfles mee, dan vullen we die met koffie of thee. Ah ja, onderweg is er geen horeca open. Daarom zorgen we er ook voor dat je voor je vertrek nog even naar het toilet kunt.

Tijdens deze bijzondere tijden komt het erop neer om gezond te blijven. En hoe doe je dat best? Door te wandelen of te fietsen in de buitenlucht.

Dus wat hebben we voor je?
+ Een prachtige natuurwandeling of fietstocht
+ Een tof vertrekpunt waar we je coronaproof verwelkomen en waar je voor het vertrek en bij je terugkeer naar het toilet kunt
+ Een extra uitgebreid lunchpakket. Breng je een thermosfles mee, dan vullen we die met warme koffie of thee voor onderweg. 
+ Gratis parking bij het vertrekpunt
+ Wil je voorafgaand of aansluitend overnachten in de buurt van het vertrekpunt, dan regelen we dat voor je. Vermeld dat bij je reservatie.

De herfst is het seizoen bij uitstek om buiten te bewegen. De bladeren kleuren goud en de natuur maakt zich klaar voor de winter. Stap in je wandelschoenen of spring op je fiets en geniet van een zalige dag.

Meer lezen
Goed om te weten
 • Je wandelt of fietst individueel aan de hand van een routebeschrijving en met niet meer dan 4 personen samen, cfr. de huidige coronamaatregelen.
 • Deelnemen kan alleen na reservatie. Reserveren kan telkens tot de dag voordien om 10 uur, of tot het maximum van 50p. per dag is bereikt. Reservatie via mail.
 • In de vroege namiddag op de dag voor je vertrek ontvang je een mail met praktische informatie, zoals de locatie van vertrek. Hou dus je mailbox in de gaten.
 • Zijn er bij het vertrekpunt mensen voor jou en moet je dus even wachten, hou dan minstens anderhalve meter afstand.
 • We verwelkomen je met een mondmasker en verwachten van jou hetzelfde bij de verwelkoming. Zodra je begint te wandelen of fietsen mag dat af.
 • Na je terugkeer kan je nog naar het toilet (mondmasker!) voor je naar huis rijdt, maar je kunt ter plaatse niets meer drinken. Anders wordt het een café en dat doen en mogen we niet.
 • Wandelaars zorgen voor stevige wandelschoenen. Sommige stroken kunnen modderig zijn.
 • Deze dagwandelingen en -fietstochten staan zowel open voor mensen die bij ons al een vakantie boekten, als voor zij die graag met ons willen komen kennismaken. 

Zondag 6 december: Zuiderkempen (Sinterklaaseditie)

Van deze Sinterklaaseditie maken we een specialeke. Tuurlijk gaan we wandelen of fietsen, deze keer in de Zuiderkempen. Maar in je take-away lunchpakket vind je deze keer ook extra zoetigheden. En je kunt jezelf trakteren op een voorafgaande nacht. We verwelkomen je namellijk (tussen 10 en 12 uur) bij de luxueuze B&B Ask Lily in Westmeerbeek (Hulshout). 

De wandeling is 15,5 km lang en voert je een heel stuk langs de Grote Nete. Ook het prachtige domein Hertberg en het natuurreservaat Het Goor liggen op je pad. Liever wat korter? Inkorten naar 10 km of zelfs minder is makkelijk.

Voor de fietsers hebben we een schitterende route van een 50-tal km over de voormalige spoorlijk Herentals-Aarschot, langs de abdij van Averbode en door het natuurgebied Gerhagen. Tijdens je tocht fiets je over het grondgebied van drie provincies.

Optioneel: de nacht voordien kan je heerlijk overnachten in B&B Ask Lily.
€ 120 voor een comfort 2-persoonskamer (kamer + uitgebreid ontbijt) UITVERKOCHT
€ 140 voor een luxe 2-persoonskamer (kamer + uitgebreid ontbijt)
Dinermogelijkheid zaterdagavond in de B&B: luxe teppanyaki (heerlijke vleesjes en toebehoren) aan € 38 p.p.
Reserveer deze extra nacht samen met je deelname aan de dagtocht. Let wel: de B&B telt slechts 6 kamers. 

Reservatie voor de Zuiderkempen op zondag 6 december via deze link (mail) voor zaterdag 5 december om 10 uur of tot het max. van 50 deelnemers is bereikt.

Ook de volgende zondagen organiseren we Dagtochten Wandelen en Fietsen

Dit happy weekend is inclusief
 • Een routebeschrijving voor een wandeling van een 15-tal km of fietstocht van een 50-tal km
 • Een uitgebreide picknick voor onderweg met lokale specialiteiten, incl. koffie en thee wanneer je een thermosfles meebrengt (halve liter p.p.)
 • Parking bij het vertrekpunt
Niet inbegrepen
 • Ongevallenverzekering
 • In je lunchpakket vind je geen flesje water (= plasticafval en daar houden we niet van). Breng je eigen gevulde drinkbus mee. 
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Bewegen in openlucht is de beste remedie om gezond te blijven
  • Alles is voor je geregeld: een mooie wandeling/fietstocht, uitgebreid lunchpakket, koffie/thee, toilet
  • Profiteer van deze prachtige herfst

Prijzen

€ 20 p.p., te betalen bij het vertrek

Een voucher van een geannuleerde reis kan je hier helaas niet voor gebruiken. Die houden we voor een echte vakantie.

Na je reservatie
+ Ontvang je een korte bevestiging via mail.
+ De dag voor vertrek ontvang je kort na de middag een mail met praktische informatie, zoals de adresgegevens van het vertrekpunt. Heb je om 15 uur geen mail gehad, neem dan contact op. Check voordien ook even je spam/ongewenste mail.
+ De betaling gebeurt bij aankomst. Breng gepast geld mee (cash). Reserveren = komen opdagen.

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Nog geen vertrekdata bekend.
Nog geen vertrekdata bekend.

Fotoboek

Locatie