Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol

vanaf € 772,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Happy Weekends-gasten die er al zijn geweest, raken er niet over uitgepraat. Zo tof vonden ze het bij Tina en Kris tijdens hun vakantie 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal (check de reviews onderaan). Dat bracht ons op het idee om van 12 tot 17 september 2022 een autocar in te leggen naar hun voortreffelijke pension in Holzgau - Tirol.

Het Vlaamse koppel is er 6 dagen je gastvrouw/heer en wijst je de weg voor de mooiste wandelingen, fietstochten, kabelbanen en naar de lekkerste lunchplekken en meest fantastische uitzichten. Anders gezegd: je hebt er alle mogelijkheden om onze 10 to do's van 6 dolle dagen af te vinken, terwijl we je ook nog een met de autocar voor de deur afzetten.

Van een aantal mensen hoorden we: we willen graag deze vakantie beleven maar zien het niet zitten om zo ver te rijden. Zo ver = ongeveer 800 km.

Anderen denken horen we denken: de benzine is nu wel heel duur. Kunnen we er niet naartoe met gemeenschappelijk vervoer? 

Van 12 tot 17 september 2022 zijn we weg met de autocar. We reserveerden alle nog beschikbare kamers bij Tina en Kris + nog 2 kamers bij de buren en dat maakt dat we een verscheidienheid aan kamers en appartementen in de aanbieding hebben. Wie bij de buren slaapt, komt ook bij onze Vlamingen ontbijten en dineren. Inderdaad: dineren, want je verblijf organiseren we in halfpension.

Goed om weten is dat we je fiets gratis meenemen in onze fietsaanhangwagen. We willen je namelijk laten ervaren hoe mooi het is om in het Lechtal te fietsen. Twee mogelijkheden heb je: een fietstocht naar Reutte en de andere kant uit naar Lech. Dat zijn twee hele mooie dagtochten. Ter plaatse organiseren we het zo dat onze autocar je dan op het eindpunt weer komt oppikken. Fietsen doe je individueel aan de hand van de informatie die je van Tina en Kris mee krijgt.

Ook wandelaars komen volop aan hun trekken. Ons Vlaams koppel heeft tips en routes in overvloed.

Hier lees je over wie en wat Tina en Kris in 2021 naar Tirol bracht.

Meer lezen
Goed om te weten
 • We nemen je mee met de autocar voor een voor het overige individuele vakantie. Ter plaatse beslis je zelf wat je dagelijks doet. De kans is evenwel groot dat er nog heel toffe mensen bij zijn met wie je samen kunt gaan fietsen, wandelen, schnaps proeven en een terrasje doen.
 • Afstand: zo’n 800 km, dus een dagreis 
 • Bij aankomst krijg je ons Happy Weekends-mapje met kant-en-klare doetips, zoals onze gasten van 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Lechtal. Tina en Kris geven daar bijkomende uitleg bij en voorzien je van de juiste wandeling, fietstocht en andere informatie.
 • Over fietsen gesproken. Die nemen we gratis mee in de fietsaanhangwagen want we willen je laten ontdekken hoe prachtig (en vlak) het is om in het Lechtal te fietsen. Een keer kan je stroomafwaarts tot in Reutte fietsen (50-tal km), een andere keer de andere kant uit richting Lech (25-tal km). Ter plaatse spreken we de fietsdagen af, rekening houdend met het weer, en pikt de autobus je op het eindpunt weer op. Kaartmateriaal van Tina en Kris.
 • Nog meer fietsen: de streek is ook een paradijs voor mountainbikers. Ook je MTB steken we met plezier in de fietsaanhangwagen.
 • Je ontvangt per persoon een Lechtal Aktiv Card, waarmee je tijdens je verblijf gratis het openbaar vervoer neemt, gratis mee mag met een aantal stoeltjesliften en korting krijgt op allerlei attracties.
 • Het pension van Tina en Kris beschikt over enkele soorten kamers, die allemaal recent zijn gerenoveerd: met en zonder balkon, een klein en groot appartement. Bovendien nemen we bij de buurman nog een kamer en appartementje bij. Alle kamers hebben eigen sanitair. Hoe sneller je boekt, hoe sneller je je kamer kunt kiezen. Vermeld bij je reservatie in het vak Opmerking de kamer van je voorkeur.
 • Iedereen ontbijt en dineert bij onze Vlamingen.
 • Covid-19: momenteel zijn er geen beperkingen om naar Oostenrijk te reizen en nadien terug te keren naar België.

Maandag 12 september 2022

6.30 uur: samenkomst bij onze autocarpartner Coach2Travel, De Brulen 47 in Arendonk. Je auto kan op de afgesloten parking. Laden van de fietsen + bagage
7 uur: vertrek
Enkele stops onderweg
Late namiddag/vooravond: aankomst in Holzgau + inchecken
Aansluitend: welkomstdrank + 3-gangenmenu 

Dinsdag 13 t.e.m. vrijdag 16 september 2022

Vanaf 8 uur: ontbijtbuffet
Overdag vrij programma: fietsen, wandelen, kabellift, terrasje, Tiroolse lekkernij eten, genieten van prachtige vergezichten
19 uur: 3-gangenmenu

Zaterdag 17 september 2022

Vanaf 7.30 uur: ontbijt + uitchecken
Aansluitende vertrek met (lunch)stops onderweg
In de loop van de avond: aankomst in Arendonk

Programma onderhevig aan wijzigingen

Dit happy weekend is inclusief
 • Vervoer met de autocar heen en terug, incl. fietsvervoer
 • Enkele lokale verplaatsingen
 • 5 overnachtingen
 • 5x ontbijtbuffet
 • 5x 3-gangenmenu
 • Tiroolse welkomstdrank
 • Lechtal Activ Card
 • Verblijfstaksen
Niet inbegrepen
 • Lunches (lunchpakket mogelijk, bestel ter plaatse)
 • Dranken 
 • Verzekering annulatie en reisbijstand
vanaf € 772,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Alles is voor je georganiseerd, ook het vervoer heen en terug
  • Ter plaatse word je in je eigen taal geholpen
  • Het Lechtal is een prachtig fiets- en wandelgebied
  • Holzgau ademt het echte Tiroolse leven

Prijzen

€ 772 p.p. op een 2p-kamer
Een single kan voor dezelfde prijs mee op de 3- of 4p-kamer als het verblijf samen met de andere gasten voor deze kamer wordt geboekt. Helaas beschikken we hier niet over aparte singlekamers.

Verzekering annulatie: 4,5% van de reissom
Verzekering reisbijstand, bagage en lichamelijk letsel: € 36 p.p.
-> Verzekeringen kunnen enkel worden afgesloten bij reservatie, later niet meer. De annulatieverzekering kan enkel worden afgesloten tot max. 30 dagen voor vertrek.

Betaling: bij je reservatie ontvang je een factuur voor het volledige bedrag, incl. eventuele verzekeringen

Happy Weekends donneert 1% van zijn inkomsten aan de ontwikkelingsorganisatie Cunina

Kan deze reis niet doorgaan omwille van een overheidsverbod om naar Oostenrijk te reizen, dan annuleren we gratis en betalen we je reissom terug.

Kamers
Bij Tina en Kris
Kamer 1 : geboekt
Kamer 2 : geboekt
Kamer 4 : geboekt
Kamer 5 : geboekt
Kamer 6 : geboekt
Kamer 8 : geboekt
Kamer 9 : geboekt
Kamer 10 : geboekt
Kamer 11 : geboekt
Kamer 12 : geboekt

Bij de buurman
Kamer 13: geboekt
Kamer 14: geboekt

Vermeld bij je reservatie in het vak Opmerking de kamer van je voorkeur. Reserveer daarom zo snel mogelijk zodat je voorkeur nog beschikbaar is. We passen de beschikbaarheden voortdurend aan.

Online reserveren: druk op 'Boek direct', vul je gegevens in, vermeld bij OPMERKING de kamer van je voorkeur en druk op Verzenden. Vervolgens ontvang je via mail een factuur voor de betaling van het volledige bedrag + eventuele verzekeringen. Je betaalt de factuur ofwel online (Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal), ofwel via bankoverschrijving. Een 10-tal dagen voor vertrek ontvang je een mail met de verdere informatie. 

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Maandag 12 september 2022
5 nachten
Vol Paul Huysmans € 772,00 Boek direct
Maandag 12 september 2022
5 nachten Vol
Happy Host: Paul Huysmans
€ 772,00

Fotoboek

Locatie

Reviews

Suzanne De Vos (20/09/2022)

Centrale ligging. Vriendelijke uitbaters met goede tips.

Theo Van Hove (19/09/2022)

alles was prima , leuk gezelschap het verblijf kon niet beter. Dikke proficiat aan Tina en haar man....

Joseph Van Oerle (19/09/2022)

Alles was goed verlopen, het eten was goed, het voorgestelde programma was goed verlopen,Tina en Kris hebben ons prima ingelicht, kortom het was een geslaagde vakantie.
Hilde en Jos