Cheque van 30 euro voor singles/alleenreizenden

15 november 2022

Afgelopen weekend begeleidde ik in Duitsland ons wandelweekend: De geheimen van het Pfälzerwald .

Wat mij minstens zoveel deugd deed dan de grote tevredenheid van de deelnemers, was dat er van de 15 deelnemers 7 singles of alleenreizenden waren. 
 

Dat had wellicht te maken met het beperkte singlesupplement voor deze vakantie.

Je moet weten dat de meerprijs die wij vragen voor singles/alleenreizenden, enkel en alleen het verschil is dat wij aan het hotel moeten betalen voor het singlegebruik van een 2-persoonskamer. De meeste hotels hebben tegenwoordig geen echte singlekamers.

Ik heb al veel gediscussieerd met hotels over een singleprijs. In de meeste gevallen denken zij in functie van een kamerprijs, ongeacht of je hier alleen of met 2 slaapt.

Toen corona volop woedde en de hotels zo goed als leegstonden, kregen we wel goede prijzen van hotels voor het singlegebruik van een kamer. Nu is dat weer een stuk moeilijker. 

In coronatijden zijn we gestart met specifieke singleweekends omdat we merkten dat er onder alleenstaanden heel wat eenzaamheid heerste.

Toegegeven, afgelopen jaar hadden we verminderde aandacht voor aparte singleweekends. Dat had te maken met heel veel andere bezigheden. Volgend jaar maken we hier opnieuw meer werk van. Beloofd! 

Van vrijdag 9 tot zondag 11 december 2022 organiseren we het Singleweekend: Kerst aan de Moezel.

We gaan dan drie dagen wandelen, de kerstmarkt van Bernkastel-Kues bezoeken, wijn proeven en onderling veel plezier maken. Ben je niet zo'n wandelaar, dan kan je bijvoorbeeld ook een boottocht op de Moezel maken.

Omdat het bijna Nieuwjaar is. En omdat we echt toch wel te weinig initiatieven richting singles/alleenreizenden namen dit jaar, delen we een cadeau uit.

Wie nu nog het Singleweekend: Kerst aan de Moezel reserveert, krijgt een cheque van 30 euro om volgend jaar te gebruiken. Voor een singleweekend of voor een andere vakantie van minstens 2 nachten waarvoor een singlesupplement geldt. Op die manier verzachten we de singlepijn (lees: de singletoeslag). 

Op dit moment hebben we nog 5 kamers voor Kerst aan de Moezel. Breng dus snel je reservatie in orde, online of je belt 014 75 71 16.

Deze cheque geldt ook voor wie al reserveerde..Let wel: enkel voor singles of alleenreizenden.

Deel dit bericht